Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na toto čakali mnohí Slováci: Táto herečka stvárňuje Luciu v Máme na prenájom!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Markizácky seriál Mama na prenájom si získal srdcia mnohých divákov. Fešák Adam Bardy je v úlohe otecka, ktorého opustila žena, priam dokonalý. Viacerí fanúšikovia s napätím čakali, kedy sa jeho žena a mama malej Hanky - Lucia objaví v deji. Nuž, a ten moment je už tu!

Pravidelní diváci markizáckej Mamy vedia, že gynekológ Martin sa skontaktoval so súkromným detektívom. Tomu sa podarilo vypátrať telefonický kontakt na jeho ešte stále zákonitú manželku Luciu. Ako už bolo naznačené vo včerajšej epizóde, Martin sa na spomínané číslo aj dovolal. 

Nuž, a na základe konverzácie so ženou na druhej strane linky je jasné, ktorá slovenská herečka stvárnila Hankinu biologickú maminu. Je ňou Monika Horváthová, ktorá aktuálne exceluje v inom markizáckom počine - Klamstvo. 

Monika Horváthová momentálne exceluje v seriáli Klamstvo po boku Tomáša Maštalíra.
Zobraziť galériu (3)
Monika Horváthová momentálne exceluje v seriáli Klamstvo po boku Tomáša Maštalíra.  (Zdroj: TV Markíza)

Či sa Lucia napokon objaví aj na obraze a skomplikuje život zaľúbencom Martinovi a Nadi, sa dozvieme už čoskoro. Isté ale je, že Monika dokáže priam bravúrne stvárniť rôzne náročne charaktery. Dokázala to nielen v Klamstve, ale napríklad aj v seriáli Nemocnica, ktorý vysiela konkurenčná Jojka. 

Monika Horváthová
Zobraziť galériu (3)
Monika Horváthová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Mama na prenájomMonika Horváthová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu