Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vážne zdravotné PROBLÉMY Martina zo Survivoru: Privodil si ich na súboji... Náhla OPERÁCIA priamo na ostrove!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Hoci natáčanie najdrsnejšej reality šou Survivor už skončilo, divákov markizáckeho Voya ešte zopár častí pred veľkým finále čaká. V posledných epizódach sa okrajovo riešila informácia, že Slováka Martina Konečného trápia zdravotné problémy. Žiadne detaily o tom, čo konkrétne mu je alebo ako ich ich privodil, však prezradené neboli. Až doteraz... Jeho problém bol natoľko vážny, že priamo na "ostrove" musel podstúpiť operáciu!

Pozadie zdravotných problémov Martina Konečného prezradil moderátor Ondřej Novotný na sociálnej sieti Instagram. Privodiť si ich mal počas súboja o individuálnu imunitu s bývalou Českou Miss Andreou Bezděkovou. Vyhrať sa ju podarilo práve Slovákovi, čo napokon krásku stálo miesto v súťaži. No Martina to stálo zdravie. 

Vážne zdravotné PROBLÉMY Martina
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Privodil si totiž hemeroidy. A situácia bola naozaj vážna. „Stalo sa to, keď s Andreou bojoval o individuálnu imunitu. Zhoršilo sa to po tom, keď šiel za odmenu na koncert, kde vrtel bokmi. Jeho zranenie bolo tak vážne, že musel ísť rovno na operáciu. Na ďalšej kmeňovej rade mal pod sebou niekoľko vankúšov,“ prezradil svojim sledovateľom Ondřej. 

Napriek tomu sa Martinovi v projekte stále darí zotrvať. Hendikep mu dokonca zachránil krk, keď bol na kmeňovej rade na odstrel. Johanka sa totiž pri pohľade na uboleného kolegu zľutovala a rozhodla sa mu venovať skrytú imunitu. „Bolí ma vidieť Martina. Skrytú imunitu hrám pre neho,“ šokovala na nedávnej kmeňovej rade.

Nechajme sa prekvapiť, ako ďaleko sa operovanému Konečnému podarí v šou prebojovať. 

Vážne zdravotné PROBLÉMY Martina
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: SurvivorMartin Konečný
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu