Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Víkendové TV tipy: Poriadna dávka humoru aj emócií

Pavol Demitra
Pavol Demitra (Zdroj: SITA)

Kedy je vhodnejší čas na skutočnú dávku smiechu a vtipných scénok, keď nie cez víkend? Užite si voľné dni pri poriadnom komediálnom mixe a zároveň nezabudnite, že v nedeľu na vás čakajú skutočné príbehy, pri ktorých vypustiť slzu je dovolené.

Piatok 20.20 Nova: Jak se krotí krokodýli

Otom, že Česi vedia robiť kvalitné filmy, niet pochýb. Zmysel pre humor sa prejavil aj vtomto rodinnom filme od režisérky Márii Poledňákovej, ktorý vám snajväčšou pravdepodobnosťou prinesie predpísanú dávku smiechu. Škola vprírode dokáže pripraviť čokoľvek, ato najmä vprípade, ak máte na starosti kopu neposedných deciek, jednu príliš aktívnu vychovávateľku adruhú príliš sympatickú aúzkostlivú. Ak to môže niekto zvládnuť, tak jedine vysokohorský záchranár aotec jednej účastníčky zájazdu vpodaní Miroslava Etzlera. Už mu ostáva len dokázať, aby mu tá povestná zhoda náhod nezničila rodinu.


Nezabudnuteľný plukovník zo seriálu M.A.S.H.: Tento Potter čaroval humorom!


Sobota 14.30 Markíza Ako uloviť družičku

Sobota je deň ako stvorený na svadby, tak prečo si nepozrieť komédiu odvoch účastníkoch obrovského množstva svadieb. Vo svojom odbore sú profíci aznávodov na balenie družičiek by mohli vytvoriť receptársku knihu. Pozvánky na svadby nepotrebujú, pretože sa tam dostanú vďaka svojmu neuveriteľnému šarmu, uveriteľným historkám adokonalému tancu. Jediné, čo nezvládajú, je ich vlastný ľúbostný život.


Áno, beriem: Filmová svadba desaťkrát inak


14.20 HBO: Bolt – pes pre každý prípad

Jediný, kto dokáže zachrániť svet, je Bolt. Škoda však, že hrdinom je len vtelevíznom seriáli. Všetky jeho zázračné schopnosti ho opúšťajú vmomente, keď sa ocitne mimo kamier. Hollywoodske štúdio je jeho bezpečnou skrýšou len do chvíle, kým sa čistou náhodou neocitne na ceste do New Yorku. Bolt dôveruje svojim filmovým schopnostiam natoľko, že len vsprievode svojich zvieracích priateľov sa vydáva na strastiplnú púť naspäť domov za svojou majiteľkou.

20.30 TV JOJ: To bude boj!

Najlepší priatelia akolegovia vjednom sú agenti CIA bojujúci nielen za spravodlivosť ale aj osrdce krásnej, ba priam dokonalej ženy. Zkamarátov na život ana smrť sa kvôli Lauren Scottovej stanú zminúty na minútu takmer úhlavní nepriatelia. Podstatnou otázkou vtomto bláznivom súboji je, koho si absolútne nerozhodná Lauren vpodaní Reese Witherspoon nakoniec vyberie. Komu zdvoch sexi chlapov dá prednosť abude mať na to po únose vôbec ešte príležitosť? Komédia, romantika aj akcia vjednom, tak to veru bude boj.


Záporáci v animákoch: Spomeniete si ešte na Gargamela, Scara či Bluta?


Nedeľa 14.05 Nova cinema: Grace, kňažná monacká

Rok 1965 priniesol pre herečku Grace Kelly obrovskú zmenu. Jej svadba smonackým kniežaťom znamenala oveľa viac ako spojenie dvoch zamilovaných duší. Dvorná etiketa, nepochopenie zo strany kniežacej rodiny či povinnosti voči verejnosti anútený odchod zfilmovej scény mali nemalý dopad na osobu gracióznej herečky. Šesť rokov po svadbe dochádza knepokojom medzi Francúzskom aMonakom azároveň medzi manželským párom, ktoré môže aj kvôli vytúženému návratu kherectvu viesť krozpadu rodiny. Zdá sa, že zkatastrofy niet žiadneho východiska, avtedy prichádza na rad Gracein šarm.

Markíza 20.30 38 - filmová pocta hokejovej legende

Uctiť si hokejovú legendu, akou Pavol Demitra bezpochyby bol, nie je len tak. Na to treba nielen dobrý nápad, ale aj kvalitný tím, ktorý by takýto jedinečný projekt vytvoril. Dokument zdielne Daniela Dangla mapuje život úspešného hokejistu akvalitného človeka svojským spôsobom. Nechýbajú vňom emócie, ale ani humorné situácie aza čas strávený jeho sledovaním určite stojí.

Viac o téme: Tv tip38Jak se krotí krokodýliAko uloviť družičkuTo bude boj!
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu