Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

TV Tipy: Prežite víkend v spoločnosti mocných mužov

Iron Man
Iron Man (Zdroj: SITA)

Kto by si nerád pozrel neohrozených bojovníkov za spravodlivosť a česť, ktorí zachraňujú nielen celé národy, planétu ale aj ženské srdcia? Ak patríte medzi fanúšikov mocných kráľov, komixových hrdinov či zabijakov upírov, tento víkend vám televízie pripravili raj. Nech sa páči, užite si!

Piatok 20.30 TV JOJ: Van Helsing

Kto sa dokáže postaviť obávanému grófovi Draculovi ajeho nevestám zmýtickej Transylvánie? Odpoveďou ajedinou záchranou malej dedinky je známy lovec nadprirodzených bytostí vpodaní Hugha Jackmana. Van Helsing sa dostáva do boja po boku sympatickej apríťažlivej Kate Beckinsale, aby spoločne zabránili nastoleniu Draculovej hrôzovlády azbavili rodinu Valerious odvekej kliatby.


Komiksových hrdinov vo filme Kapitán Amerika pribúda: Prichádza aj Ant-Man


22.05 Nova: Iron Man

Je šarmantný, no arogantný aironické poznámky rozdáva plným priehrštím. Ak ste sa sním ešte nestretli, je ten pravý čas zoznámiť sa. Dámy apáni – Tony Stark. Vďaka svojej povahe aneskutočným technickým vymoženostiam, ktoré samozrejme nezískal vlastnými zásluhami, sa ako slávna komixová postava zaradil kMarvelovským obľúbencom. Jeho výnimočnou schopnosťou je okrem posmešných poznámok aj vlastníctvo železného obleku, čo ho robí jedinečným amomentálne aj jedným zAvengerov. Ale to už je iný príbeh.


Iron Man o nezávislé filmy nemá záujem: Takú kritiku určite nečakali!


Sobota11.55 HBO Comedy: Zachráňte pána Banksa

Mocnými môžu byť ľudia aj voblasti kultúry aotom je aj film Zachráňte pána Banksa, ktorý hovorí príbeh známeho rozprávkara Disneyho aotom, čo mu pripravila spisovateľka P. L. Traversová. No, natočiť muzikál Mary Pippins rozhodne nebolo jednoduché, najmä kvôli svojhlavej autorke, ktorej bolo výrazne proti srsti, aby jej obľúbená kniha bola sfilmovaná. Ale kto by odolal šarmantnému Tomovi Hanksovi?

19.40 HBO2 : Amazing Spider-man 2

Len pavúčí muž dokáže ochrániť New York pred rôznymi podivnými nepriateľmi. Kvôli tomu sa rúca jeho súkromný život aj vzťah skrásnou Gwen vpodaní herečky Emmy Stone. Jeho najnovším proticníkom je Electro apráve vďaka nemu zisťuje, že všetci jeho nepriatelia majú spoločného menovateľa. Spoločnosť Oscorp. Čo sa skrýva za miliónovým výskumným centrom amá vôbec Spider Man ešte chuť pomáhať obyvateľom New Yorku, keď vidí, ako mu padá jeho vlastný život?


Unikajú pozornosti: Toto sú naj herci, ktorí si zaslúžia viac uznania


Nedeľa17.00 Plus: Kráľ Artuš

Kráľ Artuš – mýtus alebo skutočnosť? Legendárny bojovník Artuš sa po dlhých rokoch vAnglicku chce vrátiť naspäť do Ríma, kam patrí. Pred tým ho však čaká ešte posledná výprava spolu sjeho rytiermi okrúhleho stola. Postupne zisťuje, že keď Rimania opustia ostrovy, nebude im mať kto vládnu azároveň ich ochrániť pred výbojnými útokmi susedných krajín. Akto iný, ak nie statočný Artuš, by mohol byť múdrym aspravodlivým vládcom? Najmä po tom ako spolu srytiermi, Merlinom akrásnou bojovníčkou Guinevere sa vzoprú osudu...

20.15 Prima family: Kráľova priazeň

Hlava Veľkej Británie aneskôr aj hlava cirkvi má okrem svojej vlastnej ženy, neschopnej porodiť mu mužského potomka, aj chuť na krásne mladé ženy. Veľký panovník Henrich VIII. sa dostáva medzi ďalšie dve ženy, ato sestry Boleynové. Jeho priazeň prechádza pravidelne zjednej na druhú, atak ich rodina získava majetky, pozemky avysoké postavenie na kráľovskom dvore. Horšie to pre nich bude, keď sa jeho kráľová priazeň otočí iným smerom...

Viac o téme: Iron ManTV TipSpider ManVan HelsingKráľ Artuš
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu