Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TV Tipy plné humoru: Pripravte sa na poriadnu dávku smiechu

Johnny English Zobraziť galériu (2)
Johnny English

Schovajte sa pred horúcim slnkom a užite si týždeň filmov určených na oddych. Inteligentným humorom vás pobaví vojvodkyňa z Devonshiru, trochu hulvátskym spôsobom kamaráti a kolegovia z 22 Jump street, v napínavých chvíľach sa o nezabudnuteľné hlášky podelí Indiana Jones aj žandár zo Saint Tropez či popletený špión Johnny English.

Pondelok 20.20 Jednotka: Vojvodkyňa

Snímka ovojvodkyni zDevonshiru vás zavedie do Anglicka do 18. storočia. Pokroková Georgiana len ťažko zapadá medzi vtedajší bežný ženský priemer aešte menej sa podobá na poslušnú manželku večne doma očakávajúcu svojho manžela. Život plný intríg anedostatku lásky od manžela si kompenzuje ľúbostnými pletkami azapájaním sa do politiky.


Nepresvedčili ho ani fanúšikovia: Sexi fešák si v X-Menoch nezahrá


22.00 HBO: 22 Jump Street

Policajti, ktorí nevedia ani povedať zadržanému jeho základné práva? Nuž aj taká je realita vprípade dvoch skvelých ikeď trošku popletených kamarátov. Majú však jedinečnú šancu dokázať, že za niečo stoja počas práce vutajení na vysokej škole. Návrat do školských lavíc však nemusí priniesť len tie pozitívne spomienky ana strane druhej rokmi sa obaja zmenili, takže aj zflákača sa môže stať šprt anaopak. Táto tajná misia nepreverí len ich schopnosti, ale najmä to, či sú skutočne takými dobrý mi priateľmi, ako si vždy mysleli. No aako bonus: ohumorné chvíle nebude núdza.


Prvé Fordove vystúpenie po nehode: Takto okomentoval nové Hviezdne vojny


Utorok 20.20 Nova: Indiana Jones aposledná krížová výprava

Klasické dobrodružstvo sHarrisonom Fordom prinúti Indiana Jonesa nasadiť si po tretí raz svoj ošúchaný klobúk avydať sa na cestu. Nebude však sám, pretože ho bude sprevádzať jeho otec. Dokážu aj napriek nie vždy rovnakým názorom zvládnuť nástrahy smerujúce zo strany nepriateľov apritom nájsť svätý grál? Isté však je, že napätia bude až až.

Streda 20.15 Barrandov: Žandár amimozemšťania

Nenapodobniteľný Louis de Funes sa predstaví ako svojský anezničiteľný žandár zo Saint Tropez. Práve túto destináciu si zvolili mimozemšťania ako miesto svojho pristátia. Odvážny žandár sa púšťa do boja snimi, no tí sa dokážu zmeniť na kohokoľvek, krásne modelky nevynímajúc. Strážmajster Cruchot je navyše takmer jediný, kto na ich existenciu verí. Zaručene hrozí kopa zábavy asituácii, ktoré vám spôsobia kŕče od smiechu.

20.30 Markíza: Twilight sága: Úsvit 1

Záverečný diel Twilight ságy tvorcovia šikovne rozdelili na dve časti apráve prvú znich si môžete pozrieť vstredajší večer. Dvojica obľúbená anenávidená zároveň prežíva svoj svadobný deň anáslednú dovolenku. Prekvapivým je však až Belline nečakané tehotenstvo, ktoré viac než dosť ohrozuje jej život. Sama je človekom, ale nosí pod srdcom upírovo dieťa, ktorým rozpúta nielen nepokoj medzi vlkmi aupírmi, ale medzi všetkými vjej okolí.


Oscarový režisér, Vin Diesel a hviezda Twilightu: Toto by ste minúť nemali


Štvrtok 20.20 Jednotka: Keď Harry stretol Sally

Klasická romantická komédia so šarmantnou avtom čase mladučkou Meg Ryan. Keď sa Sally stretla sHarrym prvýkrát, nebola nadšená. Po rokoch sa však ich vzťah pomaly posúva aoni sami sa menia na výborných priateľov. Dohadzujú si partnerov, prediskutúvajú svoje problémy, no téma ich vzájomnej lásky ostáva na veľmi dlhú dobu uzavretá.

20.50 Plus: Johnny English

Najnemožnejší špión Johnny English sa vydáva na svoju misiu po tom, čo pri bombovom útoku zahynú tí najlepší britskí špióni. Vyšetriť krádež korunovačných šperkov nie je jednoduché avspojitosti snenahraditeľným predstaviteľom Mr. Beana vskutku komické.

Viac o téme: TwilightVojvodkyňa
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu