Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nedajte cez víkend horúčave šancu: Schlaďte sa pri kvalitných filmoch

Nedajte cez víkend horúčave šancu Zobraziť galériu (5)
Nedajte cez víkend horúčave šancu (Zdroj: SITA, pottermore, telkac.sk)

Prázdniny sú v plnom prúde aj na televíznych obrazovkách, čo znamená ešte väčšiu koncentráciu filmových trhákoch. Vychutnajte si hollywoodske trháky, osvedčenú klasiku či slovenskú tvorbu tento víkend aj vy. Neoľutujete!

PiatokJOJ 20:30 - Ošetrovateľ

Pekný víkend môžete začať aj v spoločnosti romantickejkomédie, kde rovnako veľkú úlohu ako ľudia majú zvieratá. Ošetrovateľ Griffin zisťuje, že ak si chce nájsť ženu svojich snov, musíodísť zo zoo a nájsť si atraktívnejšiu prácu. Zvieratá všakspanikária, pretože o svojho obľúbeného ošetrovateľa nechcú prísť. Odhalia preto dobre strážené tajomstvo - vedia hovoriť! A aby ho navyše presvedčili, nech zostane, začnú mu dávať bláznivé lekcie dvorenia...

Ošetrovateľ
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: telkac.sk)


Mohlo by vás zaujať:PIXELS má nový trailer: Nechýbajú Adam Sandler či Michelle Monaghan


HBO 21:30 - V zajatí démonov

Čo takto zažiť strach založený na niečom, čo je inšpirované skutočnými udalosťami? V hororovom trháku V zajatí démonov môžete zažiť takmer dve hodiny plné hrôzy spoločne suznávanými vedcami, ktorých špecializáciou je výskum paranormálnych javov. Warrenovci sú akútne zavolaní na pomoc rodine, ktorú terorizujú temné sily. Ed a Lorraine ešte netušia, že na osamotenej farme ich čaká najdesivejší prípad v kariére.


Mohlo by vás zaujať:Halloweenska dávka strachu: 10 hororov, ktoré musíte vidieť


Markíza 22:30 - Gladiátor

Ridley Scott nám ponúka legendárny príbeh o láske k rodine,zrade a návrate na výslnie.Russell Crowe sa predstavil vo svojej hádam najznámejšej úlohe ako bývalý rímsky generál Maximus a neohrozený bojovník. Vo svojom živote má jediný cieľ, a topomstiťvraždu svojejženy a syna. Ako gladiátor, ktorým sa stal po tom, čo ho zajali otrokári, sa v tomto epickom historickom filmenebojí postavit ani krutému císarovi Commodovi (Joaquin Phoenix).


Mohlo by vás zaujať:Písali dejiny: Najlepšie filmy podľa historických osobností


SobotaDajto 20:15 - Žandár a žandárky

Neuveriteľný strážca zákona je tu opäť, aby vám spríjemnil sobotný večer! V poslednej, šiestejčasti legendárnej série komédií o žandárovi zo St. Tropéz v podaní majstra grimás Louisa de Funésa jemesto ohrozené nebezpečným gangom a krásnymi ženami. Kto iný môže rozlúsknuť tento oriešok, ak nie iniciatívnadvojica Crouchot a veliteľGerber,a zachrániť tak žandársku stanicu?

Žandár a žandárky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: telkac.sk)


Mohlo by vás zaujať:De Funés by mal 100 rokov: Majster grimás to skúšal aj ako kožušník


Nova 20:20 - Harry Potter a Dary smrti 1

Po tom, čo na konci šiesteho dielu zomiera Dumbledore, sa čarodejnícky svetrúti do záhuby. Z pozadia ho riadi temný pán Lord Voldemorta prostredníctvomverných smrťožrútov prenasleduje mágov s nečistou krvou a terorizuje svet.Harry, Ron aHermiona sa nevydajú do siedmeho ročníka na Rokforte, alena nebezpečnú misiu zničiť podstatu Voldemortovej nesmrteľnosti, ktorými sú časti jeho duše roztrieštené v rôznych objektoch na svete,nazvané horcruxy. Do toho sa navyše pripletie stará legenda o mocných relikviách smrti...

Nedajte cez víkend horúčave
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: wikimedia, SITA, pottermore)


Mohlo by vás zaujať:Tajomstvá Harryho Pottera: Robina Williamsa nechceli ani zadarmo


Jednotka 21:50 Tango s komármi

Dvaja emigranti prichádzajú po rokoch na pár dní domov na Slovensko. Karol v podaní Adyho Hajduhosa chystá rozviesť, lebo túži po šťastnoma výhodnom sobáši. Dohliadnuť na to,aby nezlyhal, má Rudo (Roman Luknára)najatýKarolovousnúbenicou, túžiacoumať všetko pod kontrolou. Po príchode do Bratislavy sa situácia pre oboch neočakávane skomplikuje. Počkala si na nich totiž minulosťa spolu s ňou aj vášeň, napätie a konflikt.


Mohlo by vás zaujať:Čerstvý päťdesiatnik Luknár: Neučí sa scenáre, napriek tomu je úspešný


NedeľaMarkíza 20:30 - Wanted

Nedeľa ponúkne akčné spracovanie komiksovej pecky s názvom Wanted (Hľadaný).Mladíkovi Wesleymu (James McAvoy), ktorého opustila neverná priateľka a prežívaobyčajnúrutinu spojenús nudnou prácou, sa realita náhle mení naruby.Dozvie sa, že jeho otec patril do tajnej organizácie nájomných vrahovudržiavajúcich na svete krehkú rovnováhu. Podľa krásnej vrahyne Fox (Angelina Jolie) si môže vybrať, či chce pokračovať v jeho šľapajách. Aj napriek tomu, že mu talent nechýba, to však nebude jednoduché.

Wanted
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB / Wanted)


Mohlo by vás zaujať:Angelina Jolie si splní sen: Chystá film o zločinoch krvavého režimu


JOJ 20:30 - Hobit: Neočakávaná cesta

Bilbo Bublík (Martin Freeman) si žije tak pokojne, ako to len hobit v Grófstve dokáže. Po prehováraní sa však vydáva na epickú dobrodružnú výpravu s dvanástimi trpaslíkmi, ktorí sa usilujú o jediné - nájsť stratené kráľovstvo Erebor a nárokovať si bohatstvo, ktoré si privlastnil zlovestný drak Smaug. Kým sa k nemu dostanú ich však ale čaká strastiplná cesta plná desivých zážitkov v nádhernej, no nebezpečnej Stredozemi známej z Pána prsteňov.


Mohlo by vás zaujať:Veľkolepý Pán prsteňov: Tolkien súhlasil len kvôli finančným suchotám


Viac o téme: Harry PotterHobitAngelina JolieLouis de FunésGladiátor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu