Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Víkendové TV tipy pre každého: Príde koniec sveta aj lovci čarodejníc

Janko a Marienka: Lovci čarodejníc Zobraziť galériu (4)
Janko a Marienka: Lovci čarodejníc (Zdroj: internet)

Na tento víkend si nič neplánujte, pretože televízie sa budú predbiehať v tom, ktorá vám ponúkne viac. V najbližšie dni si filmové riešenie voľného času nájde skutočne každý. Tak nech sa páči.

Piatok 20.00 Nova Cinema: Spider-Man

Aj ztakého nenápadného chalana, ako je Peter Parker, sa môže stať hrdina. Stačí len nenápadné uhryznutie zmutovaným pavúkom ahviezda je na svete. Pavúčie schopnosti využíva ako na pomoc druhým, tak na zbalenie školskej krásavice. Nie všetci sa však jeho aktivitám tešia anajmä nie milionár meniaci sa na zelenú príšeru, ktorá chce ovládnuť svet.

20.15 Dajto: Trója

Trója (2004)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: telkáč, internet)

Svetoznámy historický konflikt oženu akrajinu dal námet na vznik viacerých filmov. Akčné súboje, vražedné vojny aodvahy plné vrecká – tak to poteší nielen mužov, ale aj ženy. To však hlavne kvôli fešákom, akými Brad Pitt aOrlando Bloom bezpochyby sú. Trójska vojna vprevedení zroku 2004 si síce našla pár odporcov, no ostatní budú určite súhlasiť, že si ju možno bez hanby pozrieť kedykoľvek.


Jack Sparrow je späť, kapiš to? Prvé FOTO z nakrúcania nových Pirátov


20.15 Prima: Drsňačky

Sandru Bullock skolegyňou Melissou McCarthy si užijete ako dvojicu vyšetrovateliek FBI. Každá znich je iná akaždá znich si robí to, čo chce. Majú však spoločný cieľ. Ak ho však chcú dosiahnuť, musia spojiť sily apostaviť sa drogovému magnátovi. Čo však ani jedna znich nečaká, je absolútne nepravdepodobné priateľstvo.

20.20 Nova: Probudím se včera

Česká tvorba vspojení shercom Jiřím Mádlom je jasným symbolom humorne stráveného večera. Nevtieravá komédia otom, ako sa dá vrátiť do minulosti do pubertálneho veku, atak zmeniť svoj terajší osud, vyčarí úškrn na tvári každému. Takže trochu neschopnému smoliarovi asympaťákovi Petrovi budete držať palce vzbalení krásnej Elišky určite aj vy.

Sobota 20.35 Joj: Armageddon

Armageddon
Zobraziť galériu (4)

Prichádza koniec sveta ajediný, kto ho môže zachrániť, je Bruce Willis ajeho posádka. Kto by nepoznal klasiku ako Armageddon? Aj napriek očakávanému výsledku blížiacej sa apokalypsy sa vzávere tisnú slzy do očí anám neostáva nič iné len si nasledujúci celý týždeň pohmkávať tú známu melódiu.


Dcéru Brucea Willisa a Demi Moore volali zemiaková tvár: Dnes je krásna a šťastná


20.30 Markíza: Lúpež po taliansky

Dobrú pomstu si vedia vychutnať len profesionáli. Zrada, pri ktorej zomrel otec aparťák, nemôže ostať nepotrestaná. Je však nutné dobre zváži každý krok, pretože zradca má veľmi tučné konto, ktorým dokáže podplatiť kohokoľvek aj políciu.

22.05 Prima Cool: Janko aMarienka: Lovci čarodejníc

Janko a Marienka: Lovci
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Janko aMarienka síce vklasickej rozprávke boli nevinnými deťmi, no táto verzia ich ukáže vúplne inom, oveľa akčnejšom svetle. Vtomto prípade sú Janko sMarienkou vychýrenými lovcami čarodejníc avrhajú sa zjednej záchrannej misie do druhej. Mimochodom, tieto čarodejnice sú skutočne odporné, preto bojazlivejším povahám „rozprávku“ pozerať neodporúčam.


Rozprávky trochu inak: Takto sa filmári pohrali s pôvodnými verziami


Nedeľa 12.25 Joj: Flinstonovci

Kto by si nepamätal pravekú rodinku Flinstonovcov žijúcu vdobe kamennej ajej spontánne dobrodružstvá? Pripomeňte si aj vy detské časy astrávte nedeľné poobedie tak, ako sa má. Pri rozprávke!

20.00 Dvojka: Vtichu

Dokumentárne ladený film, ktorý mapuje život viacerých židovských hudobníkov počas vyhladzovania nacistickým Nemeckom, je naplnený množstvom emócií. Viac ako slovami sa vňom vyjadrujú hudbou asvojim umeleckým cítením. Aj keď téma snímky nie je radostná, za pozretie naozaj stojí.

Viac o téme: Brad PittBruce WillisSandra BullockOrlando BloomSpider-ManFlinstonovci
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu