Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Víkendové TV Tipy plné akcie: Neporaziteľný Bond, drsný Terminátor či nebojácny X-Men

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: internet)

Tešíte sa na víkend? Máte na to akčný dôvod. Tieto filmy ulahodia každému oku. Do nekončiaceho boja sa opäť pustí James Bond, Terminátor či X-Meni vo svojich začiatkoch. Ak by vás akcia omrzela, pozrite si niečo pre nežné duše.


PIATOK


20:15Prima Family -Quantum of Solace

James Bond (Daniel Craig)opäť prichádza na vaše obrazovky. Tentokrát je odhodlaný pomstiť smrť svojej milovanej Vesper, ktorú nedokázal zachrániť. Organizácia Quantum donútila Vesper k spolupráci,preto sa z nej stala dvojitá agentka. Agent 007 sa teda vydáva po jedinej stope, ktoú mu jeho milovaná Vesper zanechala. Na ostrove Haiti sa stretne s krásnou Oľgou Kurylenku túžiacou po odplate tak veľmi ako Bond.

Víkendové TV Tipy plné
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

20:35Joj -X-Men: Prvá trieda

Predtým než sa z neho stal Profesor X, bol Charles. Predtým než začal existovať Magneto, bol Erik. Pred vyše päťdesiatimi rokmi využila vláda Spojených štátov nadľudskú silu mutantov, ktorí im mali pomôcť zničiť neľútostného diktátora. X-Men: Prvá trieda vám odkryje tajomstvá, ktoré predchádzali svetu, aký poznajú mutanti dnes. Dozviete sa, čo všetko predchádzalo vojne medzi Bratstvom a X-Menmi.


Mohlo by vás zaujímať:Česi nás opäť pobavia: Sexi Pauhofová, štramák Macháček a jeden šialený vrah


21:15Doma -Láska s výstrahou

George Wade (Hugh Grant)je charizmatický spolumajiteľ realitnej firmy, ktorý hľadá nového šéfa právnych poradcov. Hľadanie má však jeden zádrhel. Vždy si najmä právničkou, ktorá je viac pôvabná než schopná, strávi s ňou noc a jeho brat ju potom vyhodí. Lucy Kelsonová (Sandra Bullock)je však iná. Nielen krásna, ale aj inteligentná Lucy ponuku nakoniec prijme, ale to ešte netuší čo ju na konci tejto cesty čaká...

Víkendové TV Tipy plné
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

22:20Markíza -Nezvratný osud 5

Hororová séria sa dočkala finále. Dostanete sa na miesto, kde nikto neunikne svojmu osudu. Smrť si vás nájde všade. Presvedčí sa o tom aj skupinka kamarátov, ktorá sa už po piatykrát bude snažiť uniknúť smrti. Na moste sa im to podarí... ale na ako dlho. Dokážu okabátiť smrť nadobro alebo sa budú točiť stále dookola?


Mohlo by vás zaujímať:Páry, z ktorých jeden je slávnejší, než jeho polovička: V láske však hviezdia obaja



SOBOTA


20:30Markíza -Elitní zabijaci

Bohatému ománskemu šejkovi zostáva posledných pár mesiacov života, a preto sa rozhodol nájsť a zabiť vraha svojich troch synov.Na túto úlohu najme legendu medzi nájomnými zabijakmi Huntera (Robert DeNiro). Postupne do svojej zabijáckej partie prizve absolútnu jedničku, svojho žiaka, Dannyho (Jason Statham). Bohužiaľ, Danny zavesil remeslo na klinec. Hunter však Dannymu kedysi zachránil život, takže je jasné, ako sa k úlohe postaví. Obaja stoja proti britským špeciálnym jednotkámSAS, ktoré sú šejkovým cieľom a na ich čele stojínekompromisný Spike (Cliwe Owen).

22:45TV Joj -Paralelné svety

Dva svety spojené jednou slnečnou sústavou postavené oproti sebe. Gravitácia je obrátená, komunikácia zakázaná. Príbeh dvoch rozdelených milencov v dvoch rozdielnych svetoch, ktoré medzi nich stavajú múr. Adam (Jim Sturgess) je však ochotný bojovať za svoju lásku Eden (Kirsten Dunst), no vedenie Horného aj Dolného sveta je rázne proti a je odhodlané prekaziť všetky Adamove plány. Jeho však nezastaví nič. Premýšľa len nad svojou vyvolenou...Čo ak je láska silnejšia než gravitácia?


Mohlo by vás zaujímať:Keď sú ústa rýchlejšie ako mozog: Celebritné výroky vás skutočne rozosmejú​



NEDEĽA


20:15Dajto -Kráčajúca skala

Dwayne Johnson je v dnešnej dobe zosobnením silného, veľkého a nebojácneho chlapa, ktorý sa nebojí postaviť ani tomu najnebezpečnejšiemu nepriateľovi. V Kráčajucej skale sa predstaví ako bývalý člen zvláštnych jednotiek americkej armády Chris Vaughn, ktorý sa po rokoch vracia domov. Chce len jediné, žiť pokojným životom. Nečakal však, že jeho domov sa natoľko zmenil. V uliciach vládne chaos a drogy. Chris je pripravený vrátiť zákon do ulíc.

20:30 Joj Plus - Terminátor

Kto by nepoznal kultového Terminátora. Arnold Schwarzenegger v úlohe stroja, ktorý bol vytvorený, aby chránil človeka. V roku 2029 ovládajú takmer celú Zem výlučne stroje a existuje len hŕstka odvážlivcov, ktorí sú ochotní svoju domovinu chrániť. Medzi nimi je aj Sarah Connorová, ktorú majú stroje príkaz zabiť. Má sa totiž stať matkou hrdinou, ktorí stroje navždy zničí.

Víkendové TV Tipy plné
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)


Mohlo by vás zaujímať:Zavraždili Hitlera aj Marca Aurelia: Takto tvorcovia zmenili vo filmoch dejiny


21.10Doma -Jedz, modli sa a miluj

Jedlo, láska, rovnováha... Príbeh inšpirovaný skutočnou udalosťou. Cesta ženy, ktorá stratila vieru, stratila to najcenejšie: chuť žiť. Preto sa Liz Gilbertová (Julia Roberts) rozhodne riskovať vššetko, čo vybudovala, a vydá sa na cestu do sveta. Navštívi Taliansko, kde si vychutná pôžitok z jedla. V Indii zas bude hľadať stratenú rovnováhu a napokon sa pozrie aj na Bali, kde ju šaman bude učiť k rovováhe medzi svetom a božstvom. Na svojej ceste stretne aj lásku, s ktorou nepočítala...

21:55Nova Cinema -Interview s upírom

Brad Pitt a Tom Cruise sa predstavia v netradičnom upírskom príbehu. V súčasnom Los Angeles poskytne novinárovi Malloyovi (Christian Slater)interview neznámy Louis (Brad Pitt). Šokovaný novinár neskôr zisťuje, že začiatky Louisovho príbehu siahajú do dvesto rokov vzdialenej hostórie. Do roku 1791, keď ako mladý 24-ročný muž stratil svoju milovanú manželku a dieťa. Aké je tajomtsvo Louisovho príbehu?

Viac o téme: TV TipyX-Men: Prvá triedaQuantum of Solace
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu