Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

TV tipy: Množstvo akcie okorenia kvalitné komédie

(Zdroj: internte, fanpop.com)

Tento týždeň bude plný akcie, ale pritrafí sa aj nejaká komédia či česká klasika. Nebude chýbať ani charizmatický George Clooney a jeho Dannyho trinástka.


Pondelok


20:25Jednotka (RTVS) - Oscar

Louis de Funes sa predstaví v klasickej komédií. Keď zistí, že jeho dcéra je tehotná s jeho šoférom zúri. Prekazila mu totiž plány, chcel ju vydať za niekoho úplne iného. Do cesty sa však postaví ešte tretí potenciálny zať.

20:35 Joj Plus-22 výstrelov

Šarmantný Jean Reno je bývalý mafián, ktorý už tri roky žije pokojným životom. Jedného dňa doňho neznámi páchatelia vpália 22 výstrelov. Zázrakom útok prežije a krvavá pomsta sa môže začať.

20:15 Dajto - Salt

Angelina Jolie sa predstaví v úlohe agentky CIA, ktorá zložila prísahu brániť svoju rodnú vlasť. Jej lojalita sa stala otáznou potom, čo ju obvinili zo špiónstva pre Rusko. Stáva sa terčom vyšetrovania a musí sa dať na útek.

22:15 Dajto-Hry patriotov

Harrison Ford ako Jack Ryan vymenil život v službe za pokojný život profesora za školskou katedrou.Všetko zmení jeho výlet do Londýna, kedy prekazí plány teoristického komanda IRA a stane sa hrdinom.


Mohlo by vás zaujímať:Filmové životy legiend: Kto zahral historické osobnosti najlepšie?



UTOROK


20:15 Dajto- Sherlock Holmes 2: Hra tieňov

Robert Downey Jr. ako Sherlock Holmes saso svojím pomocníkom Judom Lawom vydajú po stopách profesora Moriartyho - nového mozgu medzi kriminálnikmi, ktorého musia poraziť.

20:35 Joj Plus -Lockout: Útek z MS-1

Ľudstvo našlo spôsob, ako sa uchrániť pred tými najnebezpečnejšími grázlami všetkých čias. Všetkých držia na jednom mieste uprostred hlbokého vesmíru. Krvavá vzbura však všetko zmení a z prezidentovej dcéry spravia rukojemníčku.

20:15 Prima- Což takhle dát si špenát

Kultová česká komédia v hlavných úlohách s nezabudnuteľnými českými hercami Vladimírom Menšíkom a Jiřím Sovákom plná kurióznych a absurdných scén. Uličníci sa opäť dostanú do problémov, tentokrát vo firme, ktorá chce vrátiť mladosť.

22:50 Dajto- Útek z L.A.

Pripravte sa na apokalyptickú víziu USA v akčnom thrilleri s Kurtom Russelom. Prezident predpovedá ničivé zemetrasenie, ktoré zničí mesto. Jeho desivá predpoveď sa naplní...


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Sean Penn sa stretol s mexickým drogovým bossom: Prispel k jeho zatknutiu!



STREDA


20:15 Dajto - Batman začína

Film popisuje zrod legendárneho a tajomného Batmana a počiatky vyčíňania Temného rytiera v mesta Gotham. Sklamaný Bruce Wayne cestuje po smrti rodičov objavovať spôsob, akým by bojoval proti nespravodlivosti.

20:35 Joj Plus-Palenéta opíc

Niekde vo vesmíre je niečo iné než ľudia. Zoznámte sa s opičími obyvateľmi. Ich predstava riadenia sveta je však veľmi krutá, chcú bojovať a ovládať. Mark Wahlberg pristane na planéte krutých opíc a rozhodne sa proti nim postaviť.


ŠTVRTOK


20:15 Dajto - Dannyho trinástka

V poradí tretí diel Dannyho trinástka v hlavnej úlohe s Gerogom Clooneym a Bradom Pittom nám opäť predstaví partiu chlapov, ktorí tentokrát vymyslia geniálny plán, aby sa pomstili majiteľovi hotela Willyho Banka.

Viac o téme: OscarJean RenoAngelina JolieDannyho trinástkaLouis de Funes
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu