Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fantomas, Sherlock Holmes aj nové Akty X: S našimi TV tipmi nuda nehrozí!

Sherlock Holmes Zobraziť galériu (4)
Sherlock Holmes (Zdroj: Warner Bros)

Majstrovstvá sveta v korčuľovaní nebudú tento týždeň jediným programom, ktorý budete chcieť pozerať. V ponuke si opäť nájde tu svoju snímku snáď každý.

Pondelok 13.10 Nova Cinema: Fantomas sa hnevá

Fantomas
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Nikdy nekončiace prenasledovanie Fantomasa pokračuje na konferencii vRíme. Louis de Funès má ako komisár Juve zachrániť pred ním profesora, ktorý sa zaoberá hypnózou. Pokračovanie bláznivej komédie plnej bláznivých scén avtipných gagov sa jednoducho dá pozerať kedykoľvek.


Krehká blondína? Ani náhodou!: Americké zlatíčko nemá problém so žiadnou rolou


16.15 HBO: Divočina

Reese Witherspoon sa predstaví ako hlavná hrdinka Cheryl, ktorá si už čo-to prežila anemálo jej rozhodnutí bolo viac ako nešťastných. Náhle sa však rozhodne, že aj bez predchádzajúcich skúseností sama zdolá dlhú vysokohorskú trasu. To, čo ju na tejto neuveriteľnej anajnáročnejšej americkej trase stretne, by ste nečakali ani vy.

16.55 HBO2: Philomena

Bývalý novinár Martin cíti šancu na jedinečnú reportáž, ktorú môže pripraviť len spolu spani Philomenou. Tá už päťdesiat rokov hľadá svoje dieťa. Cynický muž aúprimná láskyplná žena sa spoločne vydávajú na netradičnú cestu, aby našli Philomeninho strateného syna. Taký výlet musí zmeniť každého anajmä ich dvoch.


Prichytení pri čine: Tieto páry preslávila hollywoodska nevera!


20.15 Sherlock Holmes: Hra tieňov

Robert Downey Jr. a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Vdruhom pokračovaní vyriešite spolu so Sherlockom Holmesom vraždu korunného princa, zatiaľ čo na každom kroku bude sliediť Moriarty. Výborné herecké obsadenie askvelá zápletka vás dokonale vtiahnu do deja.

Utorok 19.10 Film +: Země naděje

Steve (Matt Damon) pracuje pre firmu, ktorá montuje ropné vrty. Spolu skolegyňou je vyslaný do malého mestečka, aby presvedčil jeho obyvateľov, že potrebujú ropné vrty. Čo sa najskôr zdá byť pre skúsených obchodníkov hračka, vyjde nakoniec ako celkom komplikovaný projekt. Sympatickú snímku spríjemní aj ženskému oku lahodiaci Matt Damon.

21.50 HBO: Kingsman: Tajná služba

Špionážna služba Kingsman nie je vôbec obyčajná. Nepodporuje ju vláda, je absolútne nezávislá anajmä, nikoho ksebe nevezme bez odporúčania niektorého zčlenov. Teraz tu však je niekto, kto by im stál aj za porušenie pravidiel. Samozrejme, vakčnej snímke nesmie chýbať ani zloduch. Máte sa veru na čo tešiť.


Príťažlivý herec prekročil prah 55-ky: Po boku má nádhernú ženu a vyzerá skvele


Streda 20.00 Dvojka: Krasokorčuľovanie – me 2016

Milovníkov krasokorčuľovania poteší fakt, že tento týždeň začínajú majstrovstvá sveta, navyše unás, vBratislave. Vstredu večer si môžete pozrieť aj prostredníctvom Dvojky krátku jazdu mužov.

20.15 Dajto: Temný rytier

Temný rytier
Zobraziť galériu (4)

Kto iný by mohol bojovať vGotham City so zločinom, ak nie Christian Bale ako Batman? Aproti nemu sa logicky postaví kráľ zločinu – Joker.

Plus: Akty X - Návrat 20:35

Akty X sú späť! Špeciálni agenti FBI Mulder a Scullyová sa po 14 rokoch opäť schádzajú. Mysterióznych prípadov súvisiacich s paranormálnymi javmi či mimozemšťanmi totiž neubúda, naopak. Na nových epizódach pracuje pôvodný tvorca šou, scenárista arežisér Chris Carter a v hlavných úlohách sa opäť objaví David Duchovny aGillian Anderson.

Štvrtok17.30 Film Europe: Mozartova sestra

Vedeli ste, že Mozart nebol prvým zázračným dieťaťom vrodine? Jeho staršia sestra Nannerl oplývala talentom na spev aj hru na cimbal ahusle. No kvôli vtedajším určeným povinnostiam žien vspoločnosti ju mladší brat veľmi rýchlo zatienil.

22.00 Dajto: Nezvratný osud

Hororový triler azda ani netreba bližšie predstavovať. Osud vás jednoducho vždy dostihne.

Viac o téme: Jude LawSherlock HolmesReese WitherspoonColin Firth
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu