Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TV tipy, ktoré stoja za to: Odhaľte tajomstvo hrobky a ulovte družičku

Wolverine Zobraziť galériu (7)
Wolverine (Zdroj: internet)

Zabudnite na prácu a užite si víkend v spoločnosti skvelých snímok. Oddýchnete si v Čarovnom lese, prežijete romantické chvíle na svadbe, pobavíte sa v múzeu, budete tŕpnuť s tlmočníčkou a nebude chýbať ani kvalitná akcia či dobrodružstvo. To pravé si nájde naozaj každý.

Piatok 18.20 HBO: Noc vmúzeu: Tajomstvo hrobky

Noc v múzeu: Tajomstvo
Zobraziť galériu (7)

Už tretíkrát si prežije poriadne dobrodružnú noc vprírodopisnom múzeu vNew Yorku Ben Stiller ako najznámejší nočný strážnik Larry. Samozrejme, vidno, že ide už otretie pokračovanie, no na piatkový pokojný relax je to fajn výber.

20.15 Prima: Smrtonosná pasca 2

TV tipy, ktoré stoja
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: internet)

S policajtom Johnom McClanom je onapätie adostatočné množstvo akcie vždy postarané. Plán spokojnými vianočnými sviatkami opäť nevyjde, keďže letisko, na ktorom je aj John čakajúci na manželku, obsadia teroristi. Vtedy je čas vytiahnuť zbraň.

Sobota 10.40 Markíza: Kozmetička azviera

Krásku azviera pozná snáď každý, ale čo tak pridať ku zvieraťu kozmetičku? Romantická komédia ponúka príbeh oamerickej kozmetičke, ktorá záhadným omylom získa zamestnanie ujedného európskeho diktátora ako učiteľka jeho detí. Tá sa všetkými možnými spôsobmi usiluje nielen vyučovať jeho deti, ale roztopiť aj necitlivé zatvrdnuté srdce panovníka.

16.30 HBO: Čarovný les

Into the woods
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Disney pictures)

Pre tých, ktorí sú očarení netradičným spracovaním rozprávok je tu muzikálový Čarovný les. Slávne herecké mená, známe rozprávky amnožstvo chytľavých pesničiek. Vsnímke stretnete Popolušku, Krásneho princa, odvážnu Červenú čiapočku amnoho ďalších obľúbených rozprávkových postáv ato všetko na jednom mieste – v Čarovnom lese.


Rozprávky trochu inak: Takto sa filmári pohrali s pôvodnými verziami


17.30 Doma: Ženy

Skupina priateliek zNew Yorku vľahkej komédií svýstižným názvom prežívajú svoje radosti aj starosti. Klebetia, smejú sa,plačú anadávajú na mužov – všetko spoločne. Sila ženského priateľstva je jednoducho nezničiteľná.

20.00 Nova Cinema: Sociálna sieť

Sociálna sieť
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FB / The Social Network Movie)

Životopisná dráma vám dovolí nahliadnuť do zákulisia vzniku najrozšírenejšej sociálnej siete. Ukáže však aj niečo zo súkromia jej zakladateľa Marka Zuckerberga či jeho priateľov akonkurentov.

Nedeľa 13.30 Joj: X-Men: Wolverine

Wolverine
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: blastr.com)

X-Menov ani Wolverina azda netreba ani bližšie predstavovať. Stačí sa len pohodlne usadiť, zapnúť telku aužívať si príbeh postavy, ktorá zHugha Jackmana spravila hviezdu.


Bude novým Wolverinom? Hugh Jackman odporúča tohto charizmatického Brita


15.30 Jednotka: Zlatá klasika: Dívka vmodrém

Postrehli ste vkinách novinku oLíde Baarovej? Tak prečo si nepozrieť aj niektorú zo snímok, vktorých sa sama objavila. Začať môžete už túto nedeľu poobede sDívkou vmodrém.

17.30 Doma: Ako uloviť družičku

Klasická svadobná komédia otom, ako sa aj zapovedaní sukničkári, ktorí balia na každej svadbe novú družičku, môžu zmeniť. Vhlavnej úlohe Owen Wilson aVince Vaughn vám zaručia príjemne strávené nedeľné poobedie.


Áno, beriem: Filmová svadba desaťkrát inak


20.00 Nova Cinema: Podivuhodný prípad Benjamina Buttona

Z filmu Podivný prípad
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: http://www.film4.com)

Hoci je nestarnúť snom množstva ľudí, len Benjamin Button od svojej päťdesiatky nezostarol ani ojeden deň. Práve naopak, začal mladnúť. To vyzeralo spočiatku veľmi lákavo, no nečakal, že ho to dovedie až ku kolíske. Naozaj zaujímavý film vytvorený podľa poviedky F.S Fitzgeralda doplňujú herecké esá ako Brad Pitt či Cate Blanchett ako jeho láska.

22.10 Nova: Tlmočníčka

Vynikajúce výkony Nicole Kidman aSeana Penna si do sýtosti užijete pri snímke Tlmočníčka. Silvia Broom, tlmočníčka OSN, si vypočuje tajný rozhovor vmálo známom jazyku ovražde afrického prezidenta. Samozrejme, nenechá si to pre seba avtedy sa začne kolotoč nebezpečných situácií.

Viac o téme: Brad PittBruce WillisBen StillerCate BlanchettHugh JackmanWolverine
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu