Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Víkendové TV tipy pre každého: Nežné rande v Ríme, ale aj smrtiaci Bruce Willis

(Zdroj: internet)

Z každého rožku trošku. Tento víkend sa môžete tešiť na bohatú filmovú nádielku. Máte chuť na akčnú komédiu, thriller či dokonca smrtiacu romantiku? Máte si naozaj z čoho vyberať.


PIATOK


20:15 Dajto – Drsný Shaft

Belošský rasista z bohatej rodiny Walter Wade sa rozhodol, že bude zo žartu provokovať mladého černocha v reštaurácii. Mladík sa však nedá a pred jeho kumpánmi ho zosmiešni. To však Walter nemôže strpieť a tak ho zabije. Detektív John Shaft ho zatkne, no vďaka bohatej rodine ho pustia na kauciu. Začína sa naháňčka zbohatlíka a drsného policajta. Proti Shaftovi však nakoniec nestojí iba Walter...

20:30 Doma – Láska je láska

Človek nikdy nevie, kedy ho stretne šťastie. Láska je vrtkavá a kvitne v každom veku. Maruška stretne svojho pravého, ale zahanbiť sa nedá ani jej dedko Vlastimil. Po rokoch stretáva svoju dávnu lásku, svojráznu Libušku. Je to však láska s vôňou marihuany.

20:35 Joj – Vojak

Mariňáka Johna Tritona pre neuposlúchnutie priamehorozkazu vyhodia z armády - aj napriek tomu, že tak zachránil pri operácii životy svojich kolegov. John však nezaháľa a hneď si nájde prácu ako ochrankár. Táto robota ho nebaví a kvôli bitke ho vyhodia aj odtiaľto. Medzitým sa lupič snaží vylúpiť trezor s diamantmia medzi rukojemníkmi sa ocitne aj Johnova žena Angela.

22:35 Nova – Bez súcitu

Ich parťákov niekto surovo zavraždí a vtedy sa to v dvoch mužoch zlomí...zabijak a mladý policajt zabudnú na predsudky a spoja svoje schopnosti, aby dolapili spoločného nepriateľa. Nebezpečné vyšetrovanie obochzavedie zo zapadnutých uličiek New Orleans až tam, kde sa skrývajú tí najmocnejší a najnebezpečnejší. Táto dvojica sa nezastaví pred nikým a pred ničím.

23:40 Doma – Smrtiace medové týždne

Mladý pár sa čerstvo po svadbe vydá na svadobnú cestu loďou. Obaja sú šťastní a zaľúbení ako nikdy predtým, až kým sa stane niečo nepredstaviteľné. Lindsay sa ráno zobudí a jej manžel Trevor je preč. Z minulého večera si nič nepamätá, jediné, čo vidí je krv. Čo sa vlastne stalo?


SOBOTA


20:20 Dajto – Za mrežami

Adam Sandler v úlohe hráča amerického futbalu Paula Crewa, ktorého vylúčili, pretože predal zápas. Fanúšikovia ho znenávideli a Paul zlenivel a začal holdovať alkoholu. Na úplné dno padne, keď ukradne svojej priateľke auto. Chytia ho totiž policajti a keďže mu namerajú v krvi alkohol, Paul putuje na tri roky väzenia. To ho navždy zmení.

20:35 Joj Plus – Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive

June Havens (Cameron Diaz) a Roy Miller (Tom Cruise) sa spolu v akčnej komédii vydajú na cestu plnú dobrodružstiev. Keď June stretne Roya, netuší, že je tajný agent, ktorý jej navždy zmení život.

22:50 Joj Plus – Smrtonosná pasca 2

Bruce Willis sa opäť predstaví ako John McClane v pokračovaní kultovej akčnej komédie Smrtonosná pasca. Tento raz musí počas Vianoc čeliť bande teroristov, ktorí obsadia letisko v snahe zachrániť kokaínového generála Esperanzu.

23:30 Markíza – Posledná hodina Zeme

Partička mladých ľudí dorazí do východnej Európy spoznávať jej krásy. To ešte ani len netušia, čo ich čaká. Na Zem zaútočia neviditeľné tvory, ktoré chcú obsadiť planétu. Má to však jeden háčik. K životu potrebujú energiu a nie je ich vidno. O to je boj s nimi ťažší.


NEDEĽA


20:15 Dajto – Demolátor

Zdalo sa, že sa pred rokmi stretli naposledy. Phoenix, obávaný zločinec, dostane zvláštny trest za svoje zločiny – hibernáciu, zmrazenie na niekoľko desaťročí.Rok 2032 v San Angeles to preto všetkozmení a policajt John Spartan, zvaný Demolátor a obávaný šialenec sa opäť stretnú.

20:35 Joj – Medzi vlkmi

Liam Neeson sa predstaví v mrazivej dráme o prežití v prírode. Skupina mužov sa vydala lietadlom za lovom. Ich lietadlo sa však zrúti a muži sú nútení prežiť v strede ničoho a v ukrutnej zime. To však nie je všetko. Ocitli sa priamo na území svorky vlkov takého druhu, aký ešte nikdy nikto nevidel...

20:35 Joj Plus – Rande v Ríme

V láske neúspešná kurátorka z New Yorku Beth a ocitá v Ríme na svadbe svojej sestry. Sklamaná sa rozhodne vyzbierať mince z fontány a kvôli nečakanému kúzlu zažije vtipné chvíle s ešte vtipnejšími nápadníkmi.

21:25 Jednotka – Vanilkové nebo

Mladý newyorský nakladateľ a vyhlásený sukničkár David Aames (Tom Cruise)vie ako si užívať život. Je príťažlivý, charizmatický mladý muž plný elánu a ani zďaleka nemusí počítať každý dolár. Napriek tomu mu stále niečo uniká. Jednej noci stretne Sofiu, dievča svojich snov, ktoré vzápätí stráca. Davidova predchádzajúca partnerka Julia čoskoro pochopí, že on sa Sofie tak ľahko nevzdá. Automobilová nehoda, pri ktorej si David ťažko poraní na tvári, je dôsledkom a bodkou za ich vyhroteným vzťahom. Pre Davida sa však možno otvára celkom nová životná kapitola...

22:30 Markíza – Dvojnásobné obvinenie

Bola šťastná a mala všetko po čom žena túži – skvelého muža, dieťa a prácu. To sa však rýchlo zmení. Počas plavby loďou so svojím manželomsa stane tragédia. Jej muža niekto zabil a všetko nasvedčuje tomu, že to bola práve Libby. Obvinia ju a musí stráviť niekoľko rokov vo väzení. Libby však jedného dňa počas telefonátu zo svojím synom odhalí odporné sprisahanie. Jej manžel svoju smrť len predstieral...

Viac o téme: Samuel L. JacksonLáska je láskaSmrtonosná pascaRande v RímeMedzi vlkmiDemolátor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu