Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TV TIPY Odhoďte pýchu aj predsudky: Máme pre vás návrh, ktorý sa neodmieta

Liam Neeson ako Bryan Mills v Taken 3
Liam Neeson ako Bryan Mills v Taken 3 (Zdroj: internet)

Hoci sa už tešíme na filmovú nádielku počas veľkonočných sviatkov, ani týždeň pred nimi nebude nudný. Kraľovať mu bude dráma a akcia, ale v našej ponuke si určite každý nájde to svoje. Nebude totiž chýbať ani romantika či komédia.

Pondelok 20.25 Jednotka: Pýcha apredsudok

Anglická knižná klasika od Jane Austen má za sebou viaceré seriálové, divadelné či filmové spracovania. Filmová adaptácia zroku 2005 však patrí medzi tie najvydarenejšie. Vúlohe svojhlavej asčítanej Jane sa predstaví Keira Knightley avpostave hrdého pána Darcyho zase sympatický Matthew MacFadyen. Dámy sa určite zamilujú apáni, tí to zas určite prežijú.


Film o ruskej panovníčke: Možno spojí anglickú krásku s Barbrou Streisand


22.00 HBO: 96 hodín: Zúčtovanie

Tretia časť akčnej snímky obývalom členovi elitných jednotiek, ktorý sa opäť proti svojej vôli dostáva do nebezpečnej akcie. Bryanova manželka je brutálne zavraždená apodozrivým číslo jeden nie je nik iný ako Bryan. Podarí sa mu odhaliť vraha svojej polovičky aj napriek tomu, že sú na neho nasadené všetky policajné jednotky vUSA?

Utorok 20.15 Dajto: Amazing Spider-Man 2

Zúčastnite sa aj vy na najväčšom boji, ktorý Spider-Mana stretol. Vjeho vnútri sa totiž odohráva konflikt medzi povinnosťami obyčajného Petra Parkera azodpovednosťou výnimočného Spider-Mana. Navyše, opäť musí zachrániť mesto pred obrovskou hrozbou. Objaví sa ďalší nepriateľ, ktorý má niečo spoločné so spoločnosťou Oscorp. To už veru nebude náhoda!


Fanúšikovia Kapitána Ameriku sa majú na čo tešiť: Objaví sa tam aj tento hrdina


21.45 Joj Cinema: Nezastaviteľný

Presťahovanie sa srodinou do pokojnejšieho mesta ešte neznamená, že budete mať pokoj. To zisťuje aj bývalý agent, ktorý sa aj v tichom mestečku zapletie sdrogovou organizáciou.

Streda 16.10 HBO: Dovolenka za trest

Drew Barrymore ako matka dvoch chlapcov aAdam Sandler ako otec troch dievčat – obaja sú single. Najskôr sa stretnú na rande naslepo, ktoré dopadlo katastrofálne. Potom shrôzou zistia, že na luxusnej dovolenke, ktorú chceli stráviť len so svojimi deťmi, budú bývať vspoločnom apartmáne. Zdvoch (ne)dokonalých rodinných dovoleniek sa postupne stáva spoločne strávený bláznivý výlet.


Maturitné fotografie hollywoodskych stálic: Spoznávate ich?


22.25 Nova: Prípad Pelikán

Vo Washingtone zavraždia dvoch sudcov aprezident len informuje verejnosť, že išlo o zahraničný politický útok. Študentka práv Darby Shaw vpodaní Julie Roberts to však vidí úplne inak. Do atentátu sú podľa nej zapletené najvyššie politické miesta. Okamžite ako sa dostane jej teória do rúk agenta FBI, zahynie jej učiteľ amilenec ajej život tiež párkrát visí na vlásku. Podarí sa jej však spojiť s odvážnym novinárom Grayom Granthamom (Denzel Washington) aspoločne pátrajú po pravde.

Štvrtok 21.10 Joj: Návrh

Väčšina žien čaká na romantické požiadanie oruku od svojho partnera, do ktorého je zamilovaná. Vplyvná knižná redaktorka Margaret to však poňala netradične ahlavne racionálne. Keďže sa jej skončili víza anechce sa vrátiť späť do Kanady, vymyslí si, že je zasnúbená so svojim asistentom. Pokľakla ped ním - ato priamo na ulici. Andrew spodivným návrhom súhlasí, no má niekoľko podmienok. Ajednou znich je aj spoločná návšteva jeho rodiny na Aljaške. Že nebude chýbať chaos abláznivé situácie, to je snáď každému jasné...

Viac o téme: Julia RobertsTv tipyDenzel Washington
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu