Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

TV TIPY plné rukojemníkov: Napätie vám tento víkend určite chýbať nebude

(Zdroj: internet)

Máte radi akciu? Tento víkend si budete mať z čoho vyberať. Medzi akčnými filmami nebude chýbať ani pár komédií na odľahčenie.


PIATOK


20:35 Joj - Pán Propper a jeho tučniaky

Pán Popper je úspešným newyorským podnikateľom. V osobnom živote sa mu však veľmi nedarí – máproblém urovnať vzťahy so svojou rodinou a uteká od všetkých zásadných rozhodnutí.Jedného dňa dostane čudnúzásielku- najprv jedného a potom piatich živých tučniakov.Povedali by ste, že tučniaci sú milé a neškodné stvorenia, ale čo s nimi v New Yorku?

22:30 Dajto - Ako štvaná zver

Mladá advokátka má v pätách smrť a ochrániť ju môže iba jediný človek – detektív Max Kirkpatrik.Kate McQueenová sapri prejednávaní rutinného obchodu pre kubánskeho boháča Juantorenyhocelkom náhodou dostane na stopu obrovskej krádeže. Tá je prácou bandy bývalých elitných agentov KGB, ktorí sa po rozpade Sovietskeho zväzu dali pod vedením zabijaka Kazaka do služieb zločinu. Nič netušiaca Kate len náhodou unikne prvým pokusom o atentát a musí utekať ako štvaná zver...

22:35 Markíza - Rukojemník

Jeff Talley je špičkovým vyjednávačom losangeleskej polície. Po tragickej nehode, pri ktorej zahynula mladá matka s dieťaťom, však podľahne hlbokým depresiám.Prijme menej prestížne a horšie platené miesto na polícii v mestečku Bristo Camino, kde je riziko oveľa menšie.V tom sa však Jeff bohužiaľ mýli. Trojica mladistvých delikventov, ktorá sa ocitne v nesprávnom čase na nesprávnom mieste –vdovec, jeho štrnásťročnádcéraJennifer a osemročnýsynTommysa stanú rukojemníkmi.

22:35 Joj - Skala

Generál Frank Hummel sa po dlhej službe vlasti rozhodol potrestať neprávosti, ktorých bol svedkom počas svojej kariéry. Toto rozhodnutie v ňom klíčilo už dlho, avšak až po smrti svojej ženy ho mohol začať uskutočňovať. S pomocou naverbovaných vojakov, s ktorými slúžil, sa mu podarí z vojenského skladu ukradnúť 16 rakiet s chemickým plynom – jednu z najstrašnejších zbraní, aké kedy človek stvoril. Zabarikáduje sa s nimi vo väznici Alcatraz pri San Franciscu aj s 80 rukojemníkmi. Zvíťaziť nad ním nebude jednoduché...


Mohlo by vás zaujímať: Diskriminácia v Hollywoode? Staršie herečky vraj takto znevýhodňujú



SOBOTA


20:35 Joj - Vojna neviest

Štipľavá komédia o dvoch najlepších kamarátkoach, ktoré sa kvôli vysnívanej svadbe stanú rivalkami. Liv a Emma si už v detstve naplánovali, že ich svadobný deň D sa bude konať v hoteli Plazza v New Yorku. Voľný je však iba jeden dátum a obe naň majú zálusk.Pred ich vytúženým cieľom ich nezastaví naozaj nič a sú schopné robiť ísť aj cez mŕtvoly, len aby ich svadobný deň bol ten naj. Romantická komédia sa tak naplní vtipnými situáciami, ktoré spríjemnia každý večer.

22:35 Markíza - Mechanik zabijak

Arthur Bishop je "mechanik" - elitný zabiják sunikátnym talentom pre čisté odpratávanie cieľov. Je to práca, ktorá si vyžaduje profesionálnu presnosť aabsolútnu nestrannosť... a Bishop je ten najlepší.

22:35 Nova - Únos vlaku 1 2 3

Denzel Washington ako Walter Garber si zahral dispečera, ktorého bežný rutinný deň neočakávane zmení únos jedného z vlakov. Ten má na svedomí John Travolta, Coby Rider, ktorý sa vyhráža popravou cestujúcich, pokiaľ nedostane vysoké výkupné. Garber sa za pomoci svojich znalostí pokúsi o nemožné, zachrániť rukojemníkov a prísť na to ako sa chcú únoscovia s výkupným z metra dostať.


Mohlo by vás zaujímať:Desivé príbehy z natáčania: Clooney sa chcel zabiť, štáb Titanicu takmer otrávili!



NEDEĽA


20:30 Markíza - Dokonalý manžel

Okúzľujúci, no tak trochu sukničkár, policajt Drew Peterson sa zdá byť nedotknuteľný. Bol trikrát ženatý a zaujímal sa o ženy, ktoré sú o polovicu mladšie než on, až kým neprišla Stacy. Beznádejne sa do nej zamiloval, no vzťah má jeden háčik. Zatiaľ čo vzťah so Stacy stále kvitne, Drew je ešte stále ženatý a prechádza horúcim rozvodom s Kathleen... za záhadných okolností ju potom nájdu mŕtvu vo vani.

20:35 Joj - Deň potom

Čo keď sa začína nová doba ľadová? Taká otázka straší klimatológa Jacka Halla, ktorého výskumy naznačujú, že globálne otepľovanie by mohlo spustiť prudkú a katastrofálnu zmenu zemskej klímy. Jeho prieskum ľadovcového jadra v Antarktíde dokazuje, že k takej udalosti došlo už pred 10-tisíc rokmi.Preto teraz varuje štátnych úradníkov, že by rovnaká situácia mohla nastať opäť. Jeho predpovede však prichádzajú neskoro.

22:15 Jednotka - Hartova vojna

V posledných mesiacoch druhej svetovej vojny sa americký poručík dostane do zajatia nemeckých síl. Dostane sa do zajateckého tábora. Poručík Hart, ktorý slúžil v administratíve, sa zrazu ocitne v situácii medzi zajatcami, kde každý myslí v prvom rade iba na seba. Do tábora prídu dvaja černošskí piloti a príbeh sa začína.

22:35 Markíza - Utečenec

Dej napínavého príbehu začína v momente príchodu polície na miesto vraždy. Tragédiu ohlási úspešný cievny chirurg Richard Kimble (Harrison Ford). Obeťou sa stala jeho manželka Helena. Lekárovmu rozprávaniu o jednorukom mužovi, s ktorým sa v byte stretol, však polícia neverí a naopak, podozrieva z vraždy práve Kimbla.

Viac o téme: Tv tipyRukojemníkVojna neviestHartova vojnaDeň potomAko štvaná zver
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu