Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sprisahania, smrť, ale aj romantika: To všetko v našich TV TIPOCH

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: internet)

Tento týždeň bude ponuka naozaj pestrá. Nebudú chýbať akčné thrillery či horor, v ktorom sa presvedčíte o moci smrti. Niečo sa nájde aj pre milovníkov smiechu a zahanbiť sa nedajú ani Brad Pit a Angelina Jolie.

PONDELOK22:15 Dajto – Nezvratný osud

Chcete oklamať smrť? Zrejme sa vám to nepodarí, ona si vás aj tak nájde. Skupinka mladých študentov sa vydá lietadlom na školský výlet do Paríža, no jeden z nich, Alex, má hrôzostrašnú predtuchu... všetci v lietadle umrú. V lietadle vyvolá rozruch, pár naštvaných študentov ho opustí, no potom nasleduje obrovský výbuch a celé lietadlo sa zrúti. Myslíte si, že sa zachránili? Omyl, toto je len začiatok...

Sprisahania, smrť, ale aj
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet)

STREDA 22:35 Dajto – Sprisahanie

Čo keby to všetko bola skutočne pravda? Čo keby sa za obyčajnými každodennými udalosťami skutočne skrývali tajomné sily, ktoré ovládajú celú spoločnosť a likvidujú tých, ktorí sa im dostanú na stopu? Aspoň newyorský taxikár Jerry Fletcher je o tom presvedčený. Má niekoľko teórií o rôznych sprisahaniach, ktoré publikuje vo svojom časopise. Neverí mu ani právna zástupkyňa Alice Suttonová, do ktorej je Jerry vášnivo zaľúbený. Všetko sa ale zmení, keď jedného dňa Jerryho unesú. Zdá sa, že niektorá s Jerryho teórií je predsa len pravdivá...

Sprisahania, smrť, ale aj
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet)


Mohlo by vás zaujímať:Krásne Slovenky prerazili za hranicami: Tieto herečky sa presadili v českých filmoch


PIATOK 20:15 Dajto – King Kong

Skupina filmárov sa vydáva do Tichomoria hľadať legendárny ostrov, na ktorom podľa povestí kedysi žilo gigantické monštrum menom King Kong. Výprava, v ktorej figuruje excentrický režisér, krásna herečka Ann Darrowa scenárista Jack Driscoll, tajomný ostrov naozaj nájde. Monštrum stále žije. Výprava sa tak mení na zápas o holý život.

20:35 Joj – Jurský park

Výstredný milionár John Hammond financuje veľkolepý vedecký projekt, ktorý by malznovu oživiť dinosaury. Tých chce potom predvádzať ako bombastickú a ojedinelú atrakciu v špeciálnom zábavnom parku. Za sľub financovať stratový výskum získa Hammond vynikajúceho experta na dinosaury, profesora Alana Granta.Výlet sa však zmení na drámu, jaštery uniknú zo svojich výbehov a začnú loviť - seba navzájom aj ľudských votrelcov.

Jurský park
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet)

SOBOTA 20:00 ČT2– Valkýra

Plukovník Claus von Stauffenberg je lojálnym vojakom, oddane slúžiacim svojej zemi. Potom čo je zranený a odvelený z fronty dôjde k vylodeniu spojeneckých jednotiek v Normandii a Stauffenberg sa stáva členom rozsiahleho sprisahania. Na strane nemeckého odboja chce rafinovanou stratégiou použiť Hitlerov vlastný núdzový plán pre stav ohrozenia - známy ako Operácia Valkýra.

Sprisahania, smrť, ale aj
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet)


Mohlo by vás zaujímať: Neodolateľný Joey opäť bodoval: VIDEO Takto dostal sexi herečku, odhalila tajomstvo!


NEDEĽA 20:30 Markíza – Skús ma rozosmiať

Danny Macabee nosí falošný snubný prsteň preto, aby mohol získavať ženy a pritom nikdy nenadviazať ozajstný vzťah. Keď však stretne ženu svojich snov, nastanú problémy a Danny musí rýchlo zinscenovať falošný rozvod. Zaplatí svojej dlhoročnej asistentke Katherine a jej deťom, aby vystupovali ako jeho budúca ex rodina. Jedno klamstvo nasleduje druhé a všetko sa zamotá vtipným spôsobom.

20:35 Joj Plus – Pán a Pani Smithovci

John a Jane Smithovci tvoria obyčajný manželský pár s obyčajným životom a obyčajnými starosťami. Každý z nich však skrýva doslova vražedné tajomstvo. Obaja sú v skutočnosti dobre platení a výkonní zabijaci, pracujúci pre konkurenčné organizácie. Ich vzťah oživí zásadná úloha: zabiť svojho životného partnera.

22:00 Dvojka – Polnoc v Paríži

Gil je neznámy spisovateľ, ktorý miluje Paříž a chcel by sa sem po svatbe presťahovať. Inez na rozdiel od neho jeho romantickú predstavu nezdieľa.Jedného večera ide Inez so svojimi priateľmi tancovať a Gil sa prechádza nočným Parížom. Jeho polnočné zážitky mu odhalia Paríž, ale aj jeho vzťah s Inez v inom a novom svetle.

Viac o téme: King KongJurský parkPán a Pani SmithovciPolnoc v ParížiSprisahanie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu