Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pestré TV TIPY na týždeň: Aj po prázdninách na vás čakajú skvelé filmy!

Prázdniny už skončili a leto bude čoskoro minulosťou. Ani to však nie je žiadny problém. Na divákov čaká stále bohatá filmová ponuka. Na svoje si prídu milovníci dramatických trilerov, komédií, ale aj mýtických, akčných či kreslených hrdinov.

PONDELOK 20:35 Joj - Paddington

Neobyčajne pôvabné a vtipné rozprávanie o medvedíkovi - sirote z najtemnejšieho Peru, ktorá príde vlakom na stanicu Paddington v Londýne. Odrazu zistí, že život vo veľkomeste nie je taký, ako si predstavoval. Našťastiesa ho ujme manželský pár, ktorý mu poskytne strechu nad hlavou.Kde sa všakmedvedík objaví, tam se začnú diať neuveriteľné veci.

20:25 RTVS - Lidice

Príbeh obyčajných ľudí, ktorí sa absurdnou náhodou priplietli do cesty "dejinám". Skutočnými udalosťami inšpirované príbehy Václava Fialu a Františka Šímy, ktorý nešťastne zabije pri opileckej bitke vlastného syna.Po návrate z väzenia a skončení vojny sa vracia domov, kde ho čaká iba holé zasnežené pole. Obec Lidice bola nacistamizrovnaná so zemou a vymazaná z mapy.

UTOROK 20:30 Joj Plus - Terminátor

V roku 2029 ovládajú takmer celú Zem stroje, ktoré sa vzbúrili. V takmer zničenom Los Angeles proti nimbojuje hŕstka ľudí, ktorí sa nemienia vzdať.Superkomputer Skynetu pošledo minulostiterminátora T-800, ktorý má zabiť mladú ženu Sarah Connorovú skôr, ako otehotnie a porodí hrdinu a vodcu hnutia odporu. Ľudia úmysly strojov odhalia a rozhodnú sa, aby sa do roku 1984 vrátil aj bojovník Kyle Reese.

STREDA 20:25 RTVS - Vojna policajtov

Príbeh na základe skutočných udalostí, situovaný do známeho sídla parížskej polície. Práve tam začína dráma dvoch policajtov. Obaja pracujú na prípade série ozbrojených prepadnutí. Léo má síce kontakty aj na druhej strane a je úspešnejší, ale priveľmi riskuje. Denis neváha využiť akýkoľvek spôsob, aby svojho kolegu porazil a získal miesto šéfa polície. Ako sa vyvinie vojna policajtov vo chvíli, keď Léo, ktorý už nemá čo stratiť, vyjde z väzenia?

ŠTVRTOK 21:30 Nova - Dospeláci 2

Hviezdna zostava filmu Dospeláci sa vrátila (s niektorými zaujímavými novými prírastkami) na filmové plátno. Komédia Dospeláci 2 zastihne Lennyho v pohodovej nálade potom, čo sa s rodinou presťahoval späť do mestečka, kde on i jeho priatelia vyrástli. Nikto z nich však netuší, že na dospelých aj ich potomkov sa rútia nečakané udalosti, ktoré so sebou prináša posledný deň školského roka.

PIATOK 20:35 Joj -Thor: Temný svet

V dávnej minulosti mocný Borporazil sily temného elfa Malekitha, ktorý chcel zničiť celý vesmír. Malekitha porazili, jeho zbraň starostlivo ukryli a zdalo sa, že temné spomienky zostanú minulosťou. Zloduch Malekith však nezomrel,ale čakal na vhodný čas. Všetky svety čelia hrozbe totálnej skazya jedine Thor ju môže odvrátiť. Aby zachránil deväť svetov, ľudstvo aj ríšu Asgard pred zničením, čaká ho veľký boj, v ktorom bude musieť obetovať úplne všetko. V hre je aj život jeho milovanej, ktorú zasiahol zničujúci Aether a vysáva z nej život.

SOBOTA 20:30 Markíza -Equalizer

McCall, bývalý člen špeciálnej zásahovej jednotky chce skoncovať s temnou minulosťou a usadiť sa v ústraní. Keď však spozná Teri, mladé dievča v spároch nemilosrdnej mafie, berie spravodlivosť do vlastných rúk. Každý, kto má v úmysle ublížiť bezbranným, pocíti na vlastnej koži jeho hnev a túžbu po pomste. McCall prichádza, aby ochránil tých, čo sa ocitli v hraničnej situácii a už stratili akúkoľvek nádej na záchranu. McCall je totiž Equalizer.

20:35 Joj - Hercules

Klasický mytologický príbeh o Herkulovi dostáva úplne nový rozmer. Začína v momente, kedy Herkules splnil povestných dvanásť úloh, aby sa vykúpil zo svojich hriechov. Žije vo vyhnanstve a živí sa ako žoldnier. Keď o ich služby požiada samotný trácky kráľ a jeho krásna dcéra, ktorých krajinu neustále ohrozujú tyranskí bojovníci, Herkules pochopí, že svojmu osudu nemôže utiecť. Musí prijať svoj vlastný mýtus a stať sa opäť tým slávnym hrdinom, ktorým bol kedysi dávno.

20:20Nova-Účastníci zájazdu

Sympatická Jolana, jej večne hádajúci sa rodičia, šarmantné staršie dámy, dvojica gayov či sukničkár Max - všetci sa rozhodli stráviť letnú dovolenku pri Jadrane a práve tam smerujú autobusom. Sexi sprievodkyňa Pamela si zaumieni "vytvoriť z nich správnu partiu." Oni sa však vidia po prvý raz v živote! Počas cesty a pobytu pri mori čaká na všetkých mnoho komických, ale i absurdných situácií, v ktorých sa ľudia ukazujú odhalení - a to nielen do plaviek.

NEDEĽA 20:15 Dajto -Let číslo 93

Lietadlo spoločnosti United Airlines sa 11. septembra 2001 o 10.06 zrútilo na pole neďaleko dedinky Shanksville v štáte Pensylvánia. Žiaden zo 44 ľudí na palube katastrofu neprežil.Let číslo 93 z New Yorku do San Francisca v ten deň, ktorý sa krvavými písmenami naveky zapísal do dejín nielen USA, ale celého sveta, uniesli samovražední atentátnici z Al-Káidy. Ich cieľom bol Biely dom. Tri ďalšie lietadlá naplnili svoje hrôzostrašné osudy. Pasažierom letu číslo 93 sa podarilo zmeniť kurz. Čo presne sa však vtedy stalo?

Viac o téme: TerminátorThor: Temný svetPaddingtonLidiceLet číslo 93Účastníci zájazduHercules EqualizerVojna policajtovDospeláci 2
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu