Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TV TIPY Akčné drámy, trilógie či slovenská klasika: Stačí si len vybrať!

Rok sa čoraz rýchlejšie blíži ku koncu, no aj v novembri sa môžete tešiť na veľkú filmovú porciu. Pozrite si TV tipy na najbližší týždeň, ktoré vám do obývačky môžu priniesť pohodu, ale aj napätie.

PONDELOK 20:25 Jednotka - Agáva

Do malého juhoslovenského mesta prichádza vážený staviteľ Hampl so svojou mladou manželkou Naďou. Jej pozornosť zaujme rovnako mladý učiteľ Daniel Orešanský, na ktorom nedávna účasť v 2. svetovej vojne zanechala jazvy. Naďa je spočiatku rozhodnutá nepodľahnúť Danielovej charizme, no horúce leto a božská vôňa rozkvitajúcej agávy všade navôkol jej rozhodnutie komplikujú.

UTOROK 20:35 Joj - Vládkyňa zla

Spoznajte doteraz neznámy príbeh jednej z najobávanejších postáv klasických rozprávok, zlej a krutej kráľovnej Zloby, ktorá zakliala Šípkovú Ruženku. Je to príbeh lásky a zrady, ktorá premenila kráľovnino čisté srdce na kameň. 

20:15 Dajto - Na hrane zajtrajška

Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti. Mimikovia, mimozemská rasa pripomínajúca včeliu kolóniu, vytrvalo útočí na Zem. Veľké mestá obracajú na hromadu trosiek a zanechávajú za sebou milióny obetí. Podplukovník Bill Cage (Tom Cruise), ktorý nikdy nezažil žiadnu bitku, je bez výcviku a s mizerným výstrojom určený na splnenie úlohy, ktorá je samovraždou.

STREDA 20:15 Dajto - Hanna

Hanna je dospievajúce dievča, ktoré vychováva jej otec - bývalý pracovník CIA. Jeho dcéra nadobudla vo fínskej divočine vedomosti a vytrvalosť skúseného vojaka. Jej jediným cieľom je stať sa dokonalým zabijakom. Ako sa Hanna  postupne blíži k svojmu cieľu, je nútená čeliť znepokojujúcim odhaleniam o svojej vlastnej existencii.

ŠTVRTOK 20:30 Joj Plus - Nesmrteľný

Miliardár Damian Hale sa vo finančnom svete dostal na absolútny vrchol. Keď mu diagnostikujú smrteľnú chorobu, podstúpi radikálny lekársky zákrok na klinike, ktorá poskytuje nadštandardné služby. Jej zamestnanci zinscenujú Damianovu smrť a jeho vedomie pretransformujú do nového, mladšieho tela. Damian, z ktorého je teraz Edward, si zvyká na nové telo.

PIATOK 20:35 Joj - Hry o život: Skúška ohňom

V druhej časti filmovej série Hry o život sa Katniss Everdeenová vracia domov po víťazstve v 74. Hrách o život spoločne s ďalším vyvoleným. Ako víťazi musia opäť opustiť rodiny a priateľov a vydať sa na okružnú cestu po všetkých krajoch Panemu. Počas návštev jednotlivých krajov Katniss vycíti, že sa neodvratne schyľuje k revolúcii. Kapitol má ešte stále moc pevne v rukách, čoho dôkazom sú prípravy na 75. Hry o život, ktoré rozhodnú o budúcnosti celého Panemu.

22:00 Nova - Dejá Vu

Každý asi zažil ten znepokojujúci pocit. Miesto, ktoré ste nikdy nevideli, vám pripadá známe. Osoba, ktorú ste nikdy nestretli, vám pripadá povedomá. Mnohí veria, že je to len výplod mysle. Ale čo ak sú to varovania, vyslané z minulosti, alebo stopy k udalostiam, ktoré sa len stanú? Agent Doug Carlin je prizvaný k vyšetrovaniu bombového atentátu na trajekt, ktorý si vyžiada vyše 500 mŕtvych. Vydáva sa späť v čase, aby zabránil atentátu. Zoznamuje sa s tajomnou krásnou ženou, ktorá má byť o štyri dni cestujúcou na osudnom trajekte.

SOBOTA Markíza 20:30 - R.I.P.D.

Mŕtvi policajti nemusia nutne skončiť v nebi alebo v pekle. Keď sú dobrí, nastupujú k U.R.N.A. - Útvaru rozhodne neživých agentov. Táto super tajná jednotka dohliada na to, aby "mŕtvi" nám živým neotravovali vzduch, ale aby na veky odpočívali v pokoji. V réžii Roberta Schwentkeho, tvorcu filmového hitu RED, prichádza do kín akčná komédia z rovnakej liahne, v ktorej sa zrodili Muži v čiernom alebo Krotitelia Duchov.

20:35 Joj - Hobit: Bitka piatich armád

Pod vedením legendárneho bojovníka Thorina sa Hobit Bilbo Lazník s čarodejníkom Gandalfom a trinástimi trpaslíkmi vydali na dlhú a nebezpečnú výpravu s cieľom získať späť svoje stratené kráľovstvo trpaslíkov. Mračná rastúceho konfliktu sa hromadia zo všetkých strán. Budúcnosť Stredozeme visí na vlásku a v poslednej osudovej bitke piatich armád hobit Bilbo, v ktorom sa prebudil hrdinský duch a pocit spolupatričnosti k svojmu výnimočnému rodu, bojuje o život nielen svoj, ale predovšetkým o životy svojich najlepších priateľov.

NEDEĽA 21:20 Jednotka - Dvanásť opíc

V roku 1996 došlo ku katastrofe, pri ktorej zhubné vírusy zabili 99% ľudstva. Tí, ktorí prežili, sa ukryli v podzemí. Samotný príbeh začína v roku 2035, kedy sa vedci snažia preniknúť do minulosti a apokalypse zabrániť. Jedným z dobrovoľníkov je James Cole (Bruce Willis), ktorý sa ocitne v blázinci v roku 1990. Nekonečné cesty a pátranie po opiciach začína.

Viac o téme: AgávaVládkyňa zlaHobit: Bitka piatich armádNa hrane zajtrajškaR.I.P.D.Dvanásť opícDejá VuHannaHry o život: Skúška ohňomNesmrteľný
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu