Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chýba vám akcia? TV Tipy na tento týždeň vám ponúknu riadnu dávku vzrušenia!

(Zdroj: youtube, fanpop.com, cosmicbooknews.com, internet)

Ak budete mať málo akčný týždeň, televízia vám ponúkne vzrušenie a napätie, o akom sa vám ani len nesnívalo. Môžete sa tešiť na poriadnu dávku akcie, komediálnej aj tej thrillerovej.

PONDELOK 20:25 Jednotka - Eštebák

Trpká komédia, ktorá sa odohráva v časoch najťažšej normalizácie v období po okupáciiČSSR. V časoch, kedy sa za vtipy o komunistoch išlo do väzenia, bývanie v panelákoch, farebný televízor a telefón boli výsadou vyvolených a udávanie bolo národným športom. Adam je rádioamatér, no z jeho koníčka sa stáva profesionálny nástroj režimu. Filmje autentickým prienikom do doby budovania socializmu, a zároveň umelecko-sarkastickým pohľadom do mocenských a politických štruktúr štátu, ktorý si na dlhé desaťročia uzurpoval moc nad svojimi občanmi.

21:50 ČT2 - Imigranti

Migranti z celého sveta prichádzajú do Los Angeles dennodenne za lepším životom. Nemajú však ani najmenšie tušenie, čo budú musieť za tento vysnívaný život zaplatiť. Režisér Wayne Kramer skúma americký sen a realitu, ktorý na migrantov v Spojených štátoch 21.storočia čaká.

Mohlo by vás zaujať:5 hollywoodskych filmov, o ktorých ste nevedeli, že ich režíroval Slovák

STREDA22:30 Dajto - Tajomný let

Manévrom za hranicou ľudského chápania zachránil lietadlo plné cestujúcich. Napriek tomu sa nestal hrdinom, ale štvancom. Oscarový režisér Robert Zemeckis natočil drámu, ktorá rieši veľmi zaujímavú dilemu. Čo spraviť s kapitánom lietadla, ktorý síce ľudsky zlyhal a už nikdy by si nemal sadnúť do pilotnej kabíny, ale práve vďaka tomuto zlyhaniu sa odhodlal na akciu, ktorá pripomína zázrak?


Mohlo by vás zaujímať: 25 zaujímavostí o Simpsonovcoch, ktoré musí poznať každý fanúšik!


ŠTVRTOK22:25 Dajto - Na život a na smrť

Elitná jednotka Navy SEALs mala v roku 2005 uprostred nepriateľského územia zajať či zlikvidovať čelného predstaviteľa al-Kaidy. Štvorčlenná skupina tých najlepších vojakov bola však prezradená a v neľútostnom boji čelila drvivej prevahe. Mala to byť slávna vojenská operácia, nakoniec ju však prežil len jediný človek. A práve podľa jeho spomienok bol natočený film Na život a na smrť.

PIATOK 20:15 Dajto - Charlieho anjeli 2: Na plný plyn

Na prvý pohľad ide o dva obyčajné prstene. V skutočnosti však skrývajú cenné informácie, s pomocou ktorých je možné odhaliť novú identitu všetkých osôbzaradených do národného programu na ochranu svedkov. A keď tí postupne zomierajú, Charlieho anjelov - Natalie Cookovú, Dylan Sandersovú a Alex Mundayovú - čaká nová nebezpečná úloha.

20:15 Joj Cinema - Skôr než zaspím

Christine mala vo svojich dvadsiatich rokoch vážnu autonehodu, kvôli ktorej dnes, ako 47-ročná spisovateľka, nie je schopná vytvárať si nové spomienky, ktoré by v jej pamäti zotrvali dlhšie než jeden deň. Uväznená v zmätenej existencii, kde každé ráno vstáva s presvedčením, že je slobodná a že má celý život plný možností a volieb ešte len pred sebou. Každý nový deň však prichádza k rovnakému zisteniu.

20:35 Joj - Hry o život: Drozdajka 1

V treťom pokračovaní úspešnej filmovej série sa víťazka posledných Hier o život, Katniss Everdeenová, stáva symbolom masového odporu proti všemocnému Kapitolu. Ale prezident Snow sa len tak ľahko nevzdá a Katniss sa ocitne v obrovskom nebezpečenstve.

21:40 Prima - Drsňačky

V tomto filme sa stretnú dve vynikajúce komediálne herečky - Sandra Bullock a Melissa McCarthy. Zvláštna agentka FBI Sarah Ashburn a bostonská policajtka Shannon Mullins ani nemôžu byť odlišnejšie, nomusia sa stretnúť - Sarah je totiž prevelená do Bostonu, aby pomohla miestnej polícii vyriešiť sériu brutálnych vrážd. A tak nastane priamy stret nie len s bostonským podsvetím, ale aj medzi predstaviteľkami zákona. Jedna druhú by najradšej zabila. Ale šéf im to zakázal!


Mohlo by vás zaujímať: VIDEO Zabudnite na drsného Kapitána Ameriku: Chris Evans chystá citovú bombu!


SOBOTA 20:35Joj- Kapitán Amerika: Zimný vojak

Po katastrofických udalostiach, ktoré hrdinovia Avengers prežili v New Yorku, žije Steve Rogers (Kapitán Amerika) pokojným životom v ústraní Washingtonu. Snaží sa prispôsobiť modernému svetu. A stále žije v presvedčení,že jeho najlepší priateľ umrel. Keď však dôjde k útoku na jeho kolegu z organizácie S.H.I.E.L.D., zapletie sa do pavučiny intríg a odhaľuje spiknutie. Čo je najhoršie, zistí, že jeho priateľ žije, ale pracuje pre opačnú stranu... ako neporaziteľný Zimný vojak.

20:35 Nova - Harry Potter a Fénixov rád

Piaty film o mladom čarodejníkovi prináša oveľa temnejší dej, než v predchádzajúcich dieloch. Pán Zla sa na konci minulého dielu vrátil silnejší než kedykoľvek predtým pripravený nastoliť svoju krutovládu. Harry pripravuje odvážnych mladých čarodejníkov na mimoriadne náročný a nebezpečný súboj.

22:40 Markíza - Šakal

V spoločnej akcii amerických a ruských bezpečnostných síl, vedených rukou majorky Kozlovovej a zástupcom FBI Prestonom, je zabitý brat mafiánskeho bossa Tereka Murada. Ten sa rozhodne pomstiť a objedná si za sedemdesiat miliónov dolárov profesionálneho zabijaka Šakala. Zločinec, ktorý pracuje sám a v úplnom utajení, sa pustí do príprav atentátu. Bruce Willis ako najznámejší profesionálny zabijak v histórii, ktorý má za úlohu odstrániť vysokého vládneho úradníka a bývalý terorista Richard Gere ako jediný muž, ktorý ho môže zastaviť sa predstavia vo vynikajúcom akčnom thrilleri.

NEDEĽA 22:25 Markíza - Zberateľ kostí

Policajný vyšetrovateľ Lincoln Rhyme je už štyri roky ochrnutý -počas vyšetrovania naňho spadla časť betónového bloku. Môže pohybovať len ústami a jednou rukou, ktorou ovláda počítač. V čase, keď je náchylný spáchať samovraždu, sa naňho obráti detektív Paulie Sellitto s prosbou o pomoc mladej detektívke Amelie (Angelina Jolieová), ktorá pri vražde muža urobila fotodokumentáciu. Zachytila niekoľko vecí, ktoré tu vrah zámerne nechal. Celý čas má všakobrovský náskok.

21:20 Jednotka - Apollo 13

V roku 1970 vyštartovala na Mesiac americká kozmická loď s trinásťčlennou posádkou. Misia Apolla 13 sa na povrch Mesiaca nikdy nedostala. Kvôli vážnym technickým problémom naopak sedem dní bojovala o holý život a katastrofe zabránilo len hrdinstvo astronautov.

Viac o téme: Kapitán AmerikaEštebákTajomný let
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu