Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Temné TV Tipy so štipkou akcie: Nebudú chýbať ani superhrdinovia či riadna dávka smiechu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

Tento týždeň bude naozaj pestrý a bude priať najmä fanúšikom temnejších vecí. No nemusíte sa báť, čaká vás aj riadna dávka akcie a popri tom sa budete môcť aj dobre zasmiať.

PONDELOK 22:00 ČT2 - Izba 1408

Spisovateľ Mike Enslinpo jeho poslednej úspešnej knihe dostáva pohľadnicu z hotelaDolphin v New Yorku. Mikea hotel zaujme a rozhodne sa dopísať svoju knihu práve v ňomv izbe 1408. Ako spisovateľ hororových poviedok si povie, že nie je ideálnejšie miesto ako táto izba, opradená množstvom podivných prípadov. Dvadsať rokov sa tam nikto neubytoval. Izba 1408 sa totiž stala dejiskom dvanástich samovrážd a tridsiatich tzv. prirodzených úmrtí. Mikea to neodradí.

UTOROK 20:15 Dajto - Van Helsing

Osamelého a legendárneho lovca prízrakov Van Helsinga, pracujúcehopre tajných Rytierov Svätého rádu, povolajú do mýtickej Transylvánie. Ide o zem, kde je zlo všadeprítomné a kde nebezpečie vychádza so západom slnka a príšery nadobúdajú podobu vašich najhorších nočných môr. Jeho súperom nie je nikto iný, ako samotný Dracula.

STREDA 22:00 Dajto - Po krk v extáze

Elegantný, vkusne oblečený a zdvorilý hrdina bez mena je dokonalý profesionál. Pri svojich obchodoch s kokaínom a extázou zarobil najviac na tom, že sa snažil správať nenápadne a mať po celú dobu čisté ruky. Teraz sa rozhodol s obchodmi skoncovať, opustiť svet zločinu, drog a násilia a zariadiť si s pomocou peňazí, ktoré sa mu podarilo nazhromaždiť, pokojný a spokojný život. Ešte predtým ho však čakajú dve drobné služby pre jeho bossa Jimmyho Pricea. No vyskočiť z rozbehnutého vlaku však nie je zďaleka také jednoduché, ako sa zdá.


Mohlo by vás zaujímať:Fidel Castro vo filme: 4 snímky o kubánskom vodcovi, ktoré stoja za to


23:05 Markíza - Milenec, či manžel?

Starý mládenec Ronny a štastne ženatý Nick sú už od školy kamaráti v dobrom aj v zlom. Teraz sú partnermi vo firme zaoberajúcej sa dizajnom áut a súperia, ktorému z nich sa podarí dosiahnuť vysnívaný projekt. So svojimi polovičkami tvoria neporaziteľný tím. Všetko sa však zmení, keď Ronny uvidí Genevu, Nickovi manželku, v náručí iného muža. Predtým, než to oznámi svojmu kamarátovi sa rozhodne zistiť viac a stane sa z neho amatérsky detektív. Jeho život sa razom premení na komický chaos a aj Ronnyho vzťah sa začne zhoršovať.

PIATOK 20:35 Joj - Iron Man

Slávna komiksová postava Iron man patrí medzi najhýčkanejších superhrdinov združených pod krídlami giganta menom Marvel. Príbeh o majiteľovi obrovskej firmy, ktorého osud zmenilo zranenie jeho vlastnou bombou. Mal však šťastie v nešťastí a jeho zranenie z neho spravilo železného muža, Iron Mana. Charizmatický a cynický Tony Stark sa tak dostane na zoznam k ostatným superhrdinom, ktorí bránia svet pred zlom.

21:40 Prima - 27 šiat

Jane je mladá, šikovná, úspešná a pracovitá žena, ktorej najväčšou vášňou je pomáhať svojim kamarátkam pripravovať svadby. Má ich za sebou už dvadsaťšesť a dve posledné dokonca stihla zvládnuť behom jediného večera. Je nešťastne zamilovaná do svojho šéfa Georga, ktorý ju má rád, ale akosi sa mu nechce ísť do intenzívnejšieho vzťahu. Jane je nesmelá, takže to vyzerá, že ich úprimný vzťah nebude nikdy naplnený. Podarí sa večnej družičke dôjsť pred oltár?

22:05 Jednotka - Červený drak

Bývalého vyšetrovateľa Willa Grahama požiadajú o pomoc pri vyšetrovaní prípadu vyvraždenia dvoch rodín. V pátraní po beštiálnom vrahovi mu nedokáže lepšie pomôcť nikto iný než Hannibal Lecter, ktorý si svoj doživotný trest odpykáva za stenami jedného z najstráženejších väzení v zemi.


Mohlo by vás zaujímať:Hviezdy filmu aj slávni hudobníci: Týchto sedem celebrít má pôvod na Slovensku


SOBOTA 20:30 Markíza - Muž z ocele

V hlavnej úlohe snímky Muž z ocele režiséra Zacka Snydera sa predstaví Henry Cavill ako Clark Kent/Superman. Už ako malý chlapec zistí, že jeho neobyčajné schopnosti nie sú pozemského pôvodu. O niekoľko rokov neskôr sa vydá hľadať pravdu odkiaľ prišiel a aké je jeho skutočné poslanie. Svoju silu nedokáže dlho skrývať ak má zachrániť svet pred skazou a stať sa symbolom nádeje pre celé ľudstvo.

20:35 Joj - Strážcovia galaxie

Odvážny dobrodruh Peter Quil sa stáva stredobodom záujmu nájomných zabijákov, potom ako ukradne tajomnú guľu obávanému a mocnému Ronanovi, ktorý si robí zálusk na ovládnutie celého vesmíru. Aby odhodlanému Ronanovi unikol, je Quill nútení spojiť sily so štvoricou netypických hrdinov - Rocketom, Grootom, Gamorou a pomstychtivým Draxom Ničiteľom. Keď Quill objaví skutočnú silu gule a hrozbu, ktorú predstavuje pre celý vesmír, musí urobiť všetko preto, aby táto nesúrodá skupina držala spolu a pokúsila sa zachrániť celú galaxiu pred skazou.

22:15 Dajto - Tichý nepriateľ

Írsky mladík Frankie McGuire, ktorý bol v detstve svedkom brutálnej vraždy svojho otca, je popredným zabijakom Írskej republikánskej armády. Prichádza do New Yorku pod falošným menom Rory Devaney, kde má zaobstarať zbrane pre IRA. Spolupracovník organizácie, sudca Fitzsimmons mu nájde podnájom u policajta Toma O'Mearu, presvedčeného pacifistu. O'Meara nič netuší o Roryho úmysloch, ale odhalí ich po neočakávanom útoku na svoju rodinu.


Mohlo by vás zaujímať:Kráska Amy Adams šokuje publikum: Zabojuje na Oscaroch sama proti sebe?


NEDEĽA 20:30 Markíza - Rýchlo a zbesilo 5

Nohou šliapu na pedál plynu na doraz, jednou rukou šoférujú a v tej druhej držia zbraň alebo aspoň ukazujú vztýčený prostredník. Sú jednoducho rýchli a zbesilí. Už po piaty raz. Pod vedením režiséra Justina Lina, ktorý sa ostrieľal v predchádzajúcich dvoch dieloch slávnej akčnej série, sa stretávajú všetci starí známi - Paul Walker, Vin Diesel a Jordana Brewster - ktorých tento raz dopĺňa aj akčná hviezda prvej veľkosti Dwayne Johnson. Naša polícia môže zostať pokojná, celé to pouličné besnenie sa bude odohrávať v rozpálených uliciach brazílskeho Ria.

23:10 Markíza - Parchanti

Výbušný príbeh o členoch elitnej špeciálnej jednotky, ktorú vyslali do bolívijskej džungle. Príbeh plný akcie a napätia, zrady a pomsty. Misiavyslanej skupiny mala byť pátracia a ničivá, vojaci však čoskoro zistili, že sa stali obeťami diabolského podrazu. The Losers, skupina, ktorá už bola dávno odpísaná, sa musí snažiť zneškodniť Maxa a zachrániť svet, podarí sa im to?

Viac o téme: Rýchlo a zbesiloIron ManRobert Downey Jr.Daniel Craig27 šiatVan HelsingIzba 1408
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu