Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Skvelé predvianočné TV TIPY: Zmanipuluje vás Učiteľka, rozosmeje Padesátka

(Zdroj: Forum Film )

Najkrajšie sviatky roku sa nezadržateľne blížia a s nimi konečne aj čas oddychu a pokoja. Napriek predvianočnému stresu a zhonu si neváhajte nájsť chvíľu pre seba a vychutnajte si bohatú filmovú ponuku.

PONDELOK 20:25 Jednotka -Učiteľka

Do triedy prichádza nová, zdanlivo empatická a láskavo vyzerajúca učiteľka - čo viac si môžu žiaci a ich rodičia priať? Nie je však všetko také ružové, ako by sa mohlo zdať. Skúsená manipulátorka presne vie, kam a ako môže zájsť, aby získala, čo chce - či už je to pomoc v domácnosti alebo účes zadarmo. Odmenou sú samozrejme dobré známky. A zatiaľ čo niektorým rodičom a deťom jej systém zásluhovostivyhovuje, iní naň kruto doplácajú. Podarí sa im manipulátorku počas rodičovského združenia odhaliť a skoncovať s ňou? Výborný herecký výkon Zuzany Mauréry jednoducho treba vidieť.

Mohlo by vás zaujímať:Hviezdy filmu aj slávni hudobníci: Týchto sedem celebrít má pôvod na Slovensku

20:30 Markíza -Dědictví aneb Kurvahošigutntág

Bohuš Stejskal je rázovitý dedinský chlapík, ktorý žije v malej moravskej dedinke v schátralom dome, ktorý je na spadnutie. Pracuje ako drevorubač, ale väčšinu času trávi so svojimi kumpánmi popíjaním slivovice a záhaľčivým povaľovaním sa v tráve. Jedného dňa však dôjde k udalosti, ktorá od základov zmení jeho doterajší pokojný a vcelku spokojný život.Bohuš sastáva milionárom.

UTOROK 20:00 ČT1 -Dešťová víla

Živly, ktoré ovládajú zem - Vzduch, Oheň, Zem a Voda - robia "pravidelnú inšpekciu" u ľudí. Za všetky živly sledujeme Vodu, ktorej ľudia hovoria Dažďová víla. Ide krajom preoblečená za chudobnú ženu. Spozná, že ľudia začali myslieť hlavne na peniaze, že sa vytráca láska a dobro. Medzi takýchto ľudí patrí i sedliak Lakota (Miroslav Donutil), ktorého syn Ondro (Jakub Gottwald) miluje chudobnú Kvetušku (VicaKerekes). Ich lásku ale sedliak nerád vidí. V poslednej chvíli mu pomôže Dažďová víla (Lenka Vlasáková).

21:50 Markíza -Prázdniny

Romantickýfilm o jednej zaujímavej dočasnej výmene príbytkov. Dej je ppomerne jednoduchý - dve mladé ženy potrebujú zmenu, a tak sa rozhodnú pre prázdniny. Namiesto hotela však zamieria do domova tej druhej.Hlavnou prednosťou snímku je mimoriadne herecké obsadenie.Uvidíme Cameron Diaz v tandeme s Kate Winslet nuž a chýbať nebude ai populárny komik Jack Black a britský "Pán Charizma" Jude Law.

STREDA 20:35 Joj -Padesátka

Čo sa stane na horách, zostane na horách, a dole nech si robia, čo chcú. Skutočným korením Krkonôšsú miestni horali. Lyžiarka s jednou nohou, rolbár, ktorý na Troch kráľov nepije, legendárny lovec žien ozdobený neplodnosťou, barman so záľubou vo veštení. A tiež Pavka, najstarší žijúci člen tradičnej bežkárskej rodiny Bulánovcov. Jeho otec zlomil behom tradičného bežkárskeho preteku - trojkráľovej Padesátky - paličku, a aj tak dobehol jedenásty. Lenže práve syn Jura mu robí starosti. Namiesto bežkovania naháňa úplne iné päťdesiatky.

20:30 Markíza -Najsilnejšie puto 2

V pokračovaní filmu Najsilnejšie puto (2011) uplynulo niekoľko rokov odkedy mladý Sawyer Nelson (Nathan Gamble) a odhodlaný tím nemocnice v Clearwateri pod vedením doktora Claya Hasketta (Harry Connick Jr.) zachránili delfíniu samičku Winter. S pomocou doktora Camerona McCarthyho (Morgan Freeman), ktorý vyvinul unikátnu plastickú náhradu zaWinterin chýbajúci chvost, jej dokázali zachrániť život. Ich úsilie sa však ešte neskončilo.

Mohlo by vás zaujímať:Seriálová mánia naplno: 7 seriálov, ktoré možno nepoznáte, ale mali by ste!

ŠTVRTOK 20:30 Markíza -Princezna se zlatou hvězdou

Klasická česká rozprávka, ktorá má všetko, čo má dobrá rozprávka mať. Nechýba krásna princezná Lada s hviezdou na čele, jej otec - dobrý, ale tak trochu povoľný panovník, zlý kráľ Kazisvet. A je tu aj kráľovstvo princa Radovana s kráľovskou kuchyňou, kde princeznánašla útočisko medzi kuchármi. Samozrejme, že nechýba ani princ, ktorý sa zaľúbi do krásnej Lady, keď juzahliadne na zámockom plese. Netuší, že práve ona ako pomocníčka umýva riady v jeho kráľovskej kuchyni.

20:30 Joj Plus - Darca

Jonas vyrastá v idylickom svete, kde existuje len šťastie. Ľudia nepoznajú utrpenie, vojny, násilie, strach ani bolesť. Základom sveta je jednotvárnosť: rovnaké domy, rovnaké oblečenie, rovnaké rodiny. Na okraji spoločenstva žije jediný držiteľ a strážca všetkých pravdivých spomienok ľudstva - Darca. Jeho prostredníctvom Jonas získava to, čo nikto iný nesmie vedieť - pravdu o skutočnom živote a skúsenosti predchádzajúcich generácií.

Viac o téme: PrázdninyDědictví aneb KurvahošigutntágPadesátkaUčiteľkaDarcaPrincezna se zlatou hvězdouNajsilnejšie puto 2Dešťová víla
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu