Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vychutnajte si bohaté TV TIPY: Prichádzajú skvelé filmy, ktoré musíte vidieť!

Nový rok je už za dverami a s ním prichádza aj ponuka skvelých filmov. Ani záver roka sa však nenechal zahanbiť. Užite si sviatočné dni v sprievode bohatého televízneho programu, ktorý prinesie do vašich domácností smiech, napätie, ale aj dojatie.

PIATOK 20:30 Markíza -Ostreľovač

Hrdinom Ostreľovača je elitný sniper, ktorý sa ocitne v nezávideniahodnej situácii. Obvinili ho z pokusu o atentát na amerického prezidenta. V nerovnom súboji jedinca proti systému sa Mark Wahlberg vydáva v stopách osamelých bojovníkov, ktorí museli zužitkovať všetky svoje schopnosti. V tejto vopred prehranej hre sa bude snažiť, aby prežil a zvíťazil.

22:20 Jednotka -Vlk z Wall Street

Peniaze, ženy, večierky, sex, drogy a zasa peniaze, výstrednosti, ktoré si ani nedokážeme predstaviť. Vlk z Wall Street prináša príbeh z čias, keď na Wall Street vládli pravidlá Divokého Západu. Len namiesto pištoľníkov na koňoch sa tu preháňajú jachty a nahé blondínky a namiesto prachu nad prériou víria vzduchom bankovky. Niekedy dokázal zarobiť aj 12 miliónov dolárov za krátke tri minúty. A peniaze vedel aj pekne roztáčať. Po každom veľkom žúre však prichádza aj zodpovedajúca opica. Najmä ak čarovanie s akciami je viac než len kreatívne. FBI vás potom chce zatknúť a mnohí ďalší sa chcú pomstiť.

Mohlo by vás zaujímať:6 detských hviezd zo Slovenska včera a dnes: Kde zmizla Bambuľka a mandarínka Darinka?

SOBOTA 20:40 Dvojka -Horúčka sobotňajšej noci

Mladý Brooklynčan Tony Manero žije len pre sobotné noci na miestnej diskotéke, kde je kráľom tanečného parketu. Jeho každodenný život však už nie je taký vzrušujúci. Doma sa stále háda s otcom a vo svojej práci v obchode s farbami tiež nenachádza uspokojenie. Veci sa začnú meniť, keď začne s priateľkou Stephanie trénovať na tanečnú súťaž. Stephanie sníva o veľkom svete za hranicami Brooklynu a jej plány čoskoro navždy zmenia Tonyho život.

20:00 HBO -Captain America: Zimný vojak

Po katastrofických udalostiach v New Yorku s Avengers, Marvelov „Captian America: Zimný vojak" našiel Steva Rogersažijúceho pokojným životom vo Washingtone. Avšak, keď sa kolega zo S.H.I.E.L.D. ocitne pod nátlakom, Steve sa zapletie do siete intríg, ktoré ohrozujú svet. Kým Captain America bojuje s profesionálnymi vrahmi, aby umlčali jeho snahu odhaliť narastajúce sprisahanie, spojí sily s Blackom Widowom. Po odhalení celého darebného sprisahania, Captain America a Black Widow požiadajú o pomoc nového spojenca - Falcona. Avšak, čoskoro sa ocitnú voči nečakanému a impozantnému nepriateľovi.

NEDEĽA 20:20 Jednotka - Vojtech

Vojtech je štyridsiatnik. Akosi si nevie poradiť zo svojím životom. Manželka od neho odišla, v práci dostane výpoveď. Nie je práve akčný typ, a tak ľahko podlieha nápadom svojho kamaráta, taxikára Laca. Laco je ženatý, má dieťa, ale neustále balí baby, čo neveľmi úspešne tají pred svojou manželkou Sašou. Nahovára Vojtecha,aby si rýchlo našiel dajakú babu. Vojto sa zoznámi s Valériou, ale až po dlhom čase zistí, že chce iba ju.

Mohlo by vás zaujímať:Hviezdy filmu aj slávni hudobníci: Týchto sedem celebrít má pôvod na Slovensku

20:30Joj - Hačikó: Príbeh psa

Pravdivý príbeh o viere, oddanosti a nehynúcej láske. Univerzitný profesor Parker Wilson sa ujme opusteného psa a čoskoro medzi nimi vznikne neuveriteľne silné puto.Každé ráno vyprevádza svojho pána do práce na železničnú stanicu, aby ho tam poobede opätovne čakal.Jedného dňa pán Wilson zomiera a na stanicu sa už nikdy nevráti.Hačikó všakverne čaká na svojho pána deň čo deň, dlhých deväť rokov.

20:30 Markíza -Celebrity s.r.o.

Dej filmu nás zavedie do bližšie nemenovaného štúdia. Mladí začínajúci herci sa tu stretávajú s hereckými legendami, režisér prichádzajúci so svojimi nápadmi však naráža na lakte ostrej producentky. Režisér Tomáš, hlavná postava filmu, prišiel s odvážnym nápadom. Aby zdvihol sledovanosť svojho seriálu, vloží do deja postavu, ktorá je inšpirovaná reálnou postavou lobbistu - mafiána. Tým síce prebudí divákov z letargie a sledovanosť len tak prekvitá, ale to však neujde pozornosti ani samotného mafiána, ktorý sa v seriáli spoznal. Tomáš sa pomaly, ale iste začína ocitať vo veľkých problémoch.

Viac o téme: Vlk z Wall StreetCaptain America: Zimný vojakHorúčka sobotňajšej nociVojtechOstreľovačCelebrity s.r.o.Hačikó: Príbeh psa
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu