Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Skvelé TV Tipy na týždeň: Nenechajte si ujsť legendárne postavy Toma Hanksa!

Aj ďalší týždeň prinesie bohatú ponuku filmov. Čaká na vás poriadna dávka akcie a napätia. To najlepšie však príde až na záver. Tom Hanks sa predstaví vo svojich jedinečných úlohách, ktoré ho preslávili po celom svete.

PONDELOK 20:35 Joj-Divoká dvojka

Reese Witherspoon hrávzornú a snaživú policajtku, ktorej zveria do ochrany kľúčového svedka v súdnom procese s vplyvným mafiánskym bossom. Svedok je vlastne ona - sexy manželka miestneho drogového dílera. Keď sa o túto dvojicu začnú intenzívne zaujímať najatí zabijaci a skorumpovaní policajti, nezostáva im nič iné, len sa vydať na útek naprieč celým Texasom.

UTOROK 20:15 Dajto -Tango a Cash

Vždy elegantne oblečený policajt Ray Tango a jeho kolega nedbalého zovňajšku Gabe Cash patria k najvýkonnejším ochrancom zákona v Los Angeles. Navyše dôkladne znepríjemňujú život a obchody mocnému gangsterskému šéfovi Perretovi. Namiesto toho, aby ich nechal zavraždiť, sa Perret rozhodne zbaviť svojich protivníkov premysleným spôsobom. Obajasú vylákaní do opusteného skladu a pomocou falošnej nahrávky obvinení z vraždy federálneho agenta. Sú poslaní do väzenia, kde sa stretávajú s mnohými bývalými nepriateľmi, volajúcimi po pomste.


Mohlo by vás zaujímať: Radšej sa nemali nikdy natočiť: 5 slovenských seriálov, ktoré sú hotová katastrofa!


STREDA 20:15 Joj Cinema -Transcendencia

Pohľadný a úspešný vedec Will Caster má veľký celoživotný sen-vytvoriť stroj obdarený umelou inteligenciou a schopnosťou vnímať emócie. Jeho kontroverzné experimenty mu prinášajú slávu aj nepriateľov. Extrémisti z radov odporcov umelej inteligencie sa ho pokúsia zastaviť a spáchajú na neho atentát vo chvíli, keď jeho dielo takmer dospelo k zavŕšeniu. Sami tým však "božský experiment" urýchlia a Will osobne sa v projekte transcendencie stane hlavným hrdinom.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto -Bitkári 2

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, bývalému šampiónovi UFC. Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých Ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musiet bojovať proti sebe a napokonnájduvo vlastných radochzradcu.

PIATOK 20:35 Joj -Dobrodružstvá pána Peabodyho a Shermana

Pán Peabody je vynálezca, šikovný podnikateľ, vedec, držiteľ Nobelovej ceny, gurmán, dvojnásobný olympijský víťaz, génius...a zhodou okolností je tiež pes. Vďaka jeho najgeniálnejšiemu vynálezu, Časomatu, sa on a jeho adoptívny syn Sherman môžu voľne pohybovať v čase a na vlastnej koži tak prežívať historické udalosti, ktoré menili dejiny a osobne spoznávať najslávnejšie osobnosti našej histórie.


Mohlo by vás zaujímať:Poznáte týchto 10 filmov, ktoré sa nakrúcali na Slovensku? Hrajú v nich filmové hviezdy aj krása našich hradov


SOBOTA ČT1 21:25 -Forrest Gump

Hlavným hrdinom je jednoduchý Forrest Gump, ktorý od detstva robil, čo sa mu povedalo. Do života si tak odniesol niekoľko ponaučení svojej starostlivej mamičky a osvedčené pravidlo, ktoré sa mu hodí mnohokrát v najrôznejších situáciách: Keď sa dostaneš do problémov, utekaj. Forrest postupne prejde školou, ako hráč amerického futbalu aj univerzitou, potom peklom vietnamskej vojny a zúfalstvom nad matkinou smrťou. Vždy je totiž niekto alebo niečo, čo po ňom skutočne či obrazne "hádže kamene". Nakoniec však Forrest poznáva, že sú aj iné riešenia situácií ako útek.

NEDEĽA Markíza 20:30 -Zelená míľa

V roku 1935 pracoval Paul Edgecomb ako vrchný dozorca v celách smrti jednej lousianskej väznici, kam priviedli nového odsúdenca, obrovského černocha Johna Coffeyho. Aj keď pôsobil mierumilovným dojmom, bol odsúdený za vraždu dvoch malých dievčat. Po čase odhalia jeho zázračné liečiteľské schopnosti. Černoch uzdravil aj ženu riaditeľa väznice. John nakoniec rozpovie Paulovi pravdu. Vrahom dvoch malých dievčatiek nebol on. Zúfalý Paul to už dávno tušil. Teraz hľadá spôsob, ako zabrániť poprave nevinného...

Viac o téme: Forrest GumpTango a CashZelená míľaDivoká dvojkaDobrodružstvá pána Peabodyho a ShermanaTranscendenciaBitkári 2
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu