Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TV TIPY Bude to dobrodružné: Prídu lovci čarodejníc, agent 007 aj mocná Amazonka

koláž - tv tipy
koláž - tv tipy (Zdroj: koláž Telkáč)

Bude to akčné, bude to dobrodružné. S dávkou napätia i humoru. Pripravte sa, tento týždeň sa bude zachraňovať svet. A hneď niekoľkokrát!

PONDELOK 17:10 HBO2 - Wonder Woman

Týždeň začneme akčne a dobrodružne. Pozrite si príbeh princeznej Amazoniek Diany, ktorá sa po havárii amerického pilota dozvie o masívnom konflikte zúriacom v okolitom svete. Rozhodne sa opustiť bezpečný domov v presvedčení, že dokáže zastaviť hrozbu. Po boku mužov bojuje vo vojne ako Wonder Woman.


Mohlo by vás zaujímať: Superhrdinovia nie sú nezničiteľní: Toto sú ich najväčšie slabosti!


UTOROK 20:45 JOJ Plus - James Bond: Spectre

V 24. bondovke sa agent 007 dostane na stopu tajomnej globálnej zločineckej organizácie Spectre. Na jej odhalenie musí rozmotať zložitú pavučinu klamstiev. Pritom sa dozvie nielen desivú pravdu o zločineckej organizácii, ale aj o sebe samom.

STREDA 20:15 JOJ Cinema - Divergencia

Nezapadať do určenej škatuľky a narušiť tak na prvý pohľad harmonický celok. Taká je aj hlavná hrdinka Tris, ktorá vo svete rozdelenom na päť frakcií nezapadá ani do jednej. Je divergentná. Systém hneď odhalí odvrátenú tvár a Tris sa musí dať na útek...

 

ŠTVRTOK 23:45 HBO - Kingsman: Zlatý kruh

Nezávislá medzinárodná špionážna agentúra, ktorá pracuje v obrovskom utajení, má za úlohu kontrolovať bezpečnosť sveta. V tomto pokračovaní už známi hrdinovia musia čeliť novým výzvam. Ich centrála je zničená a rukojemníkom je celý svet. Poraziť nebezpečného nepriateľa a zachrániť svet, dokážu len v spojení so spriatelenou špionážnou organizáciou Statesman.

PIATOK 22:40 Markíza - 10 pravidel jak sbalit holku

Marek je milý a múdry študent astrofyziky, ktorý zbožňuje hviezdy aj horoskopy a žije vo vlastnom vesmíre. Jeho pohodu však naruší dievča snov, do ktorého sa beznádejne zamiluje. Keď kvôli tomu nespraví v škole skúšky, riešenie začnú hľadať jeho priatelia. Na pomoc zavolajú Marekovho otca, ktorý úspešne vydáva bestsellery na tému ako získať ženu.


Mohlo by vás zaujímať: Vládli srdcom aj mečom: Užite si vynikajúce filmy o mocných kráľovnách


SOBOTA 20:40 JOJ - Janko a Marienka: Lovci čarodejníc

Janko s Marienkou ani po vymanení sa z rúk zlej strigy nemôžu žiť pokojným životom. Z detí sa stali dospelí a tí začali podnikať v tom, čo ich ako malých preslávilo. Stredoveké mestečko sužujú únosy detí, za ktorými vraj stoja čarodejnice z okolitých lesov. Starota preto povolá legendárnych lovcov čarodejníc - Janka a Marienku. Pred záchrancami však stoja oveľa mocnejšie sily ako kedykoľvek predtým...

NEDEĽA 20:00 HBO - Coco

Zakončite týždeň krásnou rozprávkou, ktorá si vyslúžila dve sošky Oscara a mnoho iných ocenení. Malý Miguel sa aj napriek zvláštnemu rodinnému zákazu hudby túži stať muzikantom tak ako jeho veľký idol - Ernesto de la Cruz. V túžbe dokázať svoj talent sa ocitne vo farebnej ríši zosnulých, kde odhalí skutočný príbeh svojej rodiny.

Viac o téme: Wonder Woman10 pravidel jak sbalit holkuCocoJames Bond: Spectre
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu