Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Akčné TV TIPY na týždeň: Budete v zajatí démonov, smrti i slovenského Domu

(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň sa bude niesť v znamení strachu a hororov. Manželský pár bude riešiť najdémonickejší prípad v ich histórii, Robert De Niro bude čeliť imaginárnemu nepriateľovi a partia vojakov sa dostane do spárov premysleného smrteľného páru. Pokiaľ by ste sa chceli odreagovať, môžete si vybrať americkú romantickú komédiu s Meg Ryan či úspešnú slovensko-českú drámu Dom.

UTOROK 20:15 Joj Cinema - Tulipánová horúčka

Dej filmu sa odohráva v 17. storočí v holandskom Amsterdame, kedy celú zem zachvátila tulipánova mánia. Jedina cibuľka tulipánu mala vtedy obrovskú cenu a mohla svojmu majiteľovi priniesť obrovský majetok. Mladú Sophiu vydajú proti jej vôli za bohatého obchodníka Cornelia Sandvoorta. Svadba ju má chrániť pre životom v chudobe. Cornelius si objedná portrét svojej ženy u talentovaného mladíka. Medzi Sophiou a maliarom sa zrodí obrovská vášeň. Ich nádejou je práve vzácna tulipánová cibuľka.

23:00 Joj Plus - Hra na skrývačku

Keď manželka Davida náhle zomrie, muž zrazu zostane sám na všetko. Aj na výchovu malej dcéry Emily. Otec s dcérou sa rozhodnú začať nový život a presťahujú sa do severnej časti štátu New York, aby sa Emily zbavila spomienok na život v Mannhattane. Osamelé dievčatko si ihneď vytvorí imaginárneho priateľa Charlieho, s ktorým sa rada hrá na skrývačku. Nevinný výmysel však spustí sériu hrozných udalostí, ktoré začnú sprevádzať ich život. V hlavnej úlohe sa predstavíRobert De Niro a Dakota Fanning.

STREDA 22:20 Dajto - V zajatí démonov

Hororová snímka V zajatí démonov rozpráva príbeh inšpirovaný skutočnými udalosťami. Svetovo uznávaný vedecký pár zaoberajúci sa výskumom paranormálnych javov, Ed a Lorraine Warrenovci, je privolaný na pomoc rodine v naliehavej situácii. Terorizujú ich temné sily. Ed a Lorraine ešte netušia, že na osamotenej farme, kde rodina žije, ich čaká najdesivejší prípad v kariére.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Parchanti

Príbeh plný akcie a napätia, zrady a pomsty. Jadro deja tvoria členovia elitnej špeciálnej jednotky, ktorú vyslali na misiu do bolívijskej džungle. Jensen, Roque, Pooch a Cougar však čoskoro zistia, že sa stali obeťami zrady a sú nastrčení na smrteľnú misiu. Úmyselne. Všetko zinscenoval ich spoločný nepriateľ. Využijú to, že sú pokladaní za mŕtvych a vymyslia svoj vlastný plán, ako očistiť svoje mená.

22:00 Jednotka - Francúzsky bozk

Mierne neurotická Kate je zasnúbená s Charliem. KeďžeKate nerada lieta a čaká na kanadské občianstvo, neodletí so snúbencom do Paríža. To sa jej však vypomstí. Charlie si tam nájde novú lásku. Kate okamžite sadne na lietadlo, aby snúbenca priviedla k rozumu. Na palube sa na ňu nalepí sympatický Francúz Luc, ktorý s ňou flirtuje. Má však iné úmysly - do jej batôžka ukryje ukradnutý briliantový náhrdelník. Nič netušiaca Kate prejde colnicou, ale Luc ju prenasleduje, aby náhrdelník získal späť. Všetko sa však skomplikuje.


Mohlo by vás zaujímať:Vraždy, krv a smrť: Násilie na nás číha takmer v každom filme či seriáli, na toto si dajte pozor!


PIATOK 20:15 Dajto - Spider-Man 2

Peter Parker v kostýme Spider-Mana chráni bezbranných, ale z lásky k Mary Jane už nechce byť superhrdinom. Navyše má problémy aj s najlepším priateľom Harrym Osbornom. Ich kamarátsky vzťah čoraz väčšmi zatieňuje Harryho nenávisť voči Spider-Manovi, ktorého obviňuje zo smrti svojho otca. Keď sa zdá, že horšie už ani nemôže byť, ocitne sa Peter tvárou v tvár mocnému Dr. Octopusovi - diabolskému netvorovi s dvoma pármi smrtiacich chápadiel, ktorý chce ovládnuť svet.

20:20 Nova - Kameňák

V tejto dedinke žije v stereotype rad typických českých postavičiek i "prototypových" rodín. Jednou z nich sú aj Novákovci. Otec Pepa je kapitánom mestskej polície, jeho žena Vilma je učiteľkou, dcéra Julie študuje na zdravotnej škole a deväťročný Pepíček svojráznym spôsobom komentuje všetko, čo sa v okolí deje. Údiv vyvolá návšteva šľachtického páru z Anglicka, ktorý Kameňákovo návštívi. Celá dedina bude hore nohami a začnú sa diať vtipné veci.

SOBOTA 20:30 Markíza - Spojenci

Brad Pitt a Marion Cotillard budúv rámci vojenskej operácie predstierať, že sú manželmi. Píše sa rok 1942 a Max Vatan zoskakuje padákom do dún marockej púšte s cieľom zabiť v Casablance nemeckého veľvyslanca. V meste sa stretáva s Francúzkou Marianne, ktorá má hrať rolu jeho manželky a pomôcť mu so splnením misie. Predstieranie manželskej intimity a zamilovanosti postupne prerastie v skutočnú vášeň, a preto po ukončení operácie párik spoločne odíde do Londýna, kde sa navzdory vojne zoberie. Ich rodinné šťastie trvá len do chvíle, kedy sa Max dozvie, že aj toto môže byť len dômyselná hra, ktorá by vo finále mohla výrazne ovplyvniť výsledok vojny.

NEDEĽA 20:35 Joj - Jason Bourne

Jason Bourne už poskladal skoro všetky črepy svojej rozbitej životnej mozaiky. Potrestal väčšinu tvorcov zvláštneho programu, ktorý z neho spravil stroj na zabíjanie. Chce hodiť minulosť za hlavu a pokračovať prostou prítomnosťou, ktorú predstavujú ilegálne boxérske zápasy. Z tohto komfortu ho vytrhne bývalá kolegyňa, ktorá mu pripomenie, že na tie najpálčivejšie otázky ešte odpoveď nedostal. Keď ho takmer dostane nájomný zabijak, pustí sa znovu do boja s Agentúrou a ocitne sa na horkej pôde, kde nemôže nikomu a ničomu veriť. Musí si opäť spomenúť na to, čo sa naučil v programe.

22:00 Jednotka - Dom

Dom je intímnou drámou otca a dcéry. Príbeh o láske, strete snov rôznych generácií a neutíchajúcej túžbe po slobode. Imrich buduje svoj vlastný životný sen - stavia dom pre svoju mladšiu dcéru Evu. Do stavby domu projektuje všetky svoje sny a ambície, ktoré stratil počas éry komunizmu. Na rodinnom dvore však stoja dva rozostavané domy - ten prvý mal patriť Evinej staršej sestre Jane. Tá sa mu však vzoprela a otec ju aj s rodinou zo svojho života vyškrtol. Eva tiež sníva, že po maturite konečne opustí väzenie domova a vydá sa do sveta. Cestu jej však nečakane skríži starší, ale ženatý Jakub. Do života jej tak pribudne ďalšie tajomstvo. Postupne sa však začnú na povrch začnú dostávať všetky tajomstvá a ich životy naberú nečakaný zvrat.

Viac o téme: Matt DamonRobert De NiroMeg RyanV zajatí démonovJason BourneDomDakota FanningFrancúzsky bozk
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu