Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Privítajte leto fantastickými TV TIPMI: Pripravte sa na humor, akciu aj dobrodružnú drámu

Margot Robbie vo filme Suicide Squad
Margot Robbie vo filme Suicide Squad (Zdroj: Warner Bros. Pictures)

Leto je oficiálne tu, no počasie sa s tým akosi ešte nechce zmieriť. Pokiaľ sa aj vy nachádzate v tej časti Slovenska, kde je dážď na pravidelnom programe, možno je čas oddýchnuť si pred televízorom. Stanice sa očividne pripravili, pretože pre vás majú nálož zaujímavých a rôznorodých filmov, ktorým by ste mali dať šancu. Rozhodne je z čoho si vyberať!

PONDELOK 20:30 Markíza - Zohan: Krycie meno kaderník

Komédia od scenáristov Adama Sandlera, Roberta Smigel a Judda Apatowa, kde sa Adam Sandler predstaví v úlohe Zohana, špičkového izraelského bojovníka proti terorizmu, ktorý predstiera vlastnú smrť, aby si mohol splniť sen: stať sa kaderníkom v New Yorku.

Najslávnejší Indián východnej Európy oslavuje 80 rokov: Súkromie si strážil, FOTO takto dnes vyzerá

Hoci chce na svoj životzasvätený boju s terorizmomzabudnúť, čoskoro zisťuje, že uniknúť vlastnému osudu nie je tak jednoduché, ako si myslel. Jeho starí aj noví nepriatelia sa ale čoskoro dozvedia jednu zásadnú vec: s kaderníkmi si neradno zahrávať.

UTOROK 20:25 JOJ Plus - Robin Hood

Ostrieľaný bojovník Robin z Loxley a jeho maurský veliteľ Malý John sa po dlhých rokoch strávených na križiackych výpravách vracajú domov. Anglicko sa však veľmi zmenilo - všade vládne korupcia a strach.

Preto im nezostáva nič iné, len opäť zobrať do rúk zbrane a postaviť sa na odpor. Nové spracovanie legendárneho príbehu prináša divákom vzrušujúce dobrodružstvonabité akciou, dokonale prepracovanými bojovými scénami a, samozrejme, nadčasovou romantikou.

STREDA 20:15 JOJ Cinema -Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol

Dynamit a tvrdý alkohol prospievajú dlhovekosti - alebo aspoň práve storočnému Allanovi Karlssonovi, ktorý pre nechová celoživotnúvášeň. Namiesto oslavy ale iba v papučiach vylezie oknom domova dôchodcov a dá sa na útek. Cestou priberie ukradnutý kufor plný peňazí, niekoľko očarujúcich bizarných priateľov a slonicu Sony, zatiaľ čo mu na krk dýcha políciaa gang, ktorému kufor s peniazmi patril.

VIDEO Číslo jedna na Slovensku: Prvý poľský erotický film sa stal na Netflixe novým hitom

Uletenároad movie prelína príbeh jeho dlhého života, ktorý je satirickými dejinami celého moderného sveta, v ktorých hral skrytú a zásadnú úlohu expert na vybuchovanie čohokoľvek Allan. Adaptáciupopulárneho rovnomenného bestselleru Jonasa Jonassona si jednoducho nesmiete nechať na obrazovke ujsť.

ŠTVRTOK 22:20 JOJ Plus - Smrtonostná pasca 2

Znova sú tu Vianoce a detektív John McClane čaká na letisku na prílet manželky Holly, s ktorou sa po udalostiach v budove Nakatomi dali znovu dohromady. Letisko však obsadia teroristi, plánujúci oslobodenie zatknutého kokaínového mafiána, generála Esperanzu. V stávke sú životy stoviek ľudí, pasažierov lietadiel, ktoré musia v snehovej búrke krúžiť nad odstaveným letiskom.

Teroristi nechajú jedno z lietadiel, krúžiacich bez orientácie vo vzduchu, havarovať, aby dokázali svoju prevahu. John sa znovu tak znovu ocitne v hraničnej situácii, pretože lietadlu s jeho ženou dochádza palivo. Hoci sa nestretne s pochopením vedenia letiska, pustí sa s teroristami do boja a odhalímiesto, odkiaľ ovládli riadiacu vežu.

PIATOK 20:30 Markíza -Věčně tvá nevěrná

Josefa Miluška sú manželia snáď celú večnosť. Josef svoju ženu síce miluje, ale tiež má slabosť pre krásne ženy. A tak sa občas s niektorou spriatelí o niečo viac. Miluška ako bývalá telocvikárka svojho manžela a ich dospievajúcu dcéru neúnavne zahŕňa neutíchajúcou starostlivosťou a terorom zdravého životného štýlu. Ich manželstvo, a tiež Josefovo momentálne krachujúce nakladateľstvo, sa pomaly rúti do záhuby.

Viac ľudí na pohrebe mal už iba pápež: Hral v takmer 200 filmoch, no nikdy sa neoženil

Do toho prichádza Josefova teta Marta, skúsená psychologička z manželskej poradne. Rodinu svojho synovca sa rozhodne zachrániť veľmi originálnym spôsobom. Musia sa rozviesť. Nie iba tak na oko, ale na základe vážneho dôvodu. Marta im naordinuje neveru. Musia sa pristihnúť in flagranti. Bláznivá hra sa môže začať.

SOBOTA 20:35 JOJ - Predtým, ako som ťa poznala

Louise vie všeličo. Vie, že sa jej páči práca v bistre, a vie, že možno neľúbi svojho priateľa Patricka. Zato nevie nič o klasickej hudbe, nevie, že príde o miesto, a keby tušila, čo ju čaká, asi by prišla o rozum. Will vie, že po dopravnej nehode stratil chuť do života.

Vie, čím bol kedysi, vie, že všetko sa mu teraz zdá nepodstatné, a presne vie, ako s tým skoncovať. Zato nevie, že Lou mu vtrhne do života ako náhla búrka. A ani jeden z nich nevie, že jeden druhého navzájom navždy zmenia.

NEDEĽA 20:30 Markíza - Jednotka samovrahov

Je super pocit, byť zlým... Zhromaždite tím tých najnebezpečnejších väznených super zločincov na svete, dajte im do rúk najsilnejšie zbrane z vládnych zdrojov a pošlite ich na misiu, ktorej cieľom je poraziť záhadnú a nepremožiteľnú bytosť. Dôstojníčka americkej tajnej služby Amanda Waller je presvedčená, že to zvládne iba tajne zvolaná skupina nesúrodých, nenapraviteľných jednotlivcov, ktorí nemajú čo stratiť.

David Schwimmer dcéru neobmedzuje: FOTO S vyholenou hlavou sa cíti lepšie!

Ako to však dopadne, keď si členovia jednotky uvedomia, že neboli vybraní, aby uspeli, ale za trest poslaní do vopred prehratého boja? Budú spoločne bojovať až do posledných síl, alebo sa rozhodnú biť každý za seba?

Viac o téme: Robin HoodStoročný starček ktorý vyliezol z okna a zmizolPredtým ako som ťa spoznalaJednotka samovrahovZohan: Krycie meno kaderníkVěčně tvá nevěrná
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu