Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TV TIPY plné zábavy: Nalaďte sa na letnú vlnu s komédiami

Jak dostat tatínka do polepšovny
Jak dostat tatínka do polepšovny

Leto sa začína a spolu s ním je potrebná aj veľká dávka zábavy, napríklad aj tej filmovej v podobe skvelých komédií.

PONDELOK 22:00 HBO - Podfukárky

Hneď začiatok týždňa ponúka bláznivú komédiu o dvoch podvodníčkach, ktoré si zahrali fantastické herečky - Rebel Wilson a Anne Hathaway. Jedna je profesionálka, druhá nadšená amatérka. A hoci proti sebe bojujú, spolu sú neporaziteľné. Alebo?


Mohlo by vás zaujímať:Kvôli pandémii musia zmeniť príbeh Zaklínača: Natáčanie sa však konečne rozbehne


UTOROK 20:15 Dajto - Bad Boys

Z policajného oddelenia ukradne banda zhabaný heroín v hodnote sto miliónov dolárov. Po zlodejoch pátrajú dvaja policajti z protidrogového oddelenie - Marcus Burnett a Mike Lowrey. Okrem toho však hľadajú aj vrahov prostitútky, ktorú Mike poznal. Čistou náhodou sa policajtom podarilo prehodiť si identitu, čo ich dostáva do zaujímavých situácií.

STREDA 20:35 JOJ - Denník princeznej

Denník princeznej je povinná jazda asi pre všetky dievčatá. Hlavná hrdinka Mia žije s umelecky založenou mamou v San Franciscu úplne bežný život. Nemotorné dievča so strachom z vystupovania čaká veľká zmena. Z Európy pricestuje Miina stará mama a oznámi jej, že je dedičkou trónu a mala by sa čoskoro ujať svojich povinností.


Mohlo by vás zaujímať:Legendárny horor oslavuje 60 rokov: Psycho dokáže poriadne vydesiť aj dnes


ŠTVRTOK 20:25 JOJ Plus - Život s Helen

Helen Harris je úspešnou ženou v skvelej kondícii. Pracuje v reklamnej agentúre a po nociach žije v najlepších kluboch. Jej život točiaci sa okolo čarovného Manhattanu sa zmení po tom, čo jej sestra s manželom prídu pri havárii o život. Helen totiž zverili do opatery ich tri deti. Z večierkového života tak zrazu musí preskočiť do náročného rodičovstva...

PIATOK 20:30 Markíza - 10 pravidel jak sbalit holku

Hrdina Marek je síce veľmi múdry, no absolútne netuší, ako zbaliť dievča. V momente, ako sa beznádejne zamiluje, prichádzajú na pomoc jeho odhodlaní priatelia. Zoberú so sebou však aj odborníka na vzťahy - Markovho otca. Spoločne mu potom začnú pripravovať veľkú strategickú hru, vďaka ktorej by sa mu malo podariť nájsť cestu k svojej vysnívanej dievčine.

SOBOTA 20:35 JOJ - Ľadové kráľovstvo

Animák pre tých najmenších, ale podľahnú mu aj dospeláci. Princezné Elsa a Anna prídu o rodičov počas búrky na mori a musia sa postarať nielen o seba, ale aj o svoje kráľovstvo. Veľa vecí sa výrazne zmení, keď na narodeniny otvoria brány kráľovstva a príde mnoho hostí, z ktorých nie všetci majú dobré úmysly. A keď Anna svojím hnevom a smútkom pokryje celé kráľovstvo Arendelle vrstvou ľadu, Anna sa musí za ňou vydať do hôr a prehovoriť ju, aby sa vrátila.


Mohlo by vás zaujímať:Videli už vaše deti všetky rozprávky? VIDEO Pustite im tieto legendárne večerníčky


NEDEĽA 20:10 ČT1 - Jak dostat tatínka do polepšovny

Týždeň uzatvoríme obľúbenou komédiou, ktorého hlavnou hviezdou je malý Vašek. Jeho rodičia sú v zložitej situácii a Vašek netúži po ničom inom, ako po otcovi, s ktorým by mohol prežívať skvelé dobrodružstvá. No práve vtedy, keď Vašek prežíva úžasné obdobie, jeho mama začne zisťovať, že takýto život asi nebude zrealizovateľný. A s tým sa Vašek nemieni zmieriť.

Viac o téme: Bad BoysJak dostat tatínka do polepšovnyDenník princeznejPodfukárky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu