Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Perfektné TV TIPY, pri ktorých sa uvoľníte: Tešte sa na skvelé komédie ale i katastrofický trhák

(Zdroj: Photo © 20th Century Fox, Photo © Orion Pictures, Photo © Palace Pictures)

Začal sa nám nový týždeň a s ním vám prinášame naše tradičné TV TIPY. Na svoje si prídu hlavne milovníci komédií, romantiky, ale i katastrofických filmov. Bude si z čoho vyberať.

PONDELOK 20:30 Markíza - Švagor je magor

Upätý politik Roger sa chystá požiadať svoju priateľku o ruku počas prázdnin strávených v dome jej rodiny pri jazere.Plány mu však prekazí jeho potenciálny švagor Todd, bezstarostný táborový poradca, ktorý sa túži stať Rogerovým priateľom.

UTOROK 20:15 Dajto - Malý veľký bojovník

V najtemnejšom období čínskej histórie medzi sebou viedli nemilosrdní vládcovia bitky, ktoré si vyžiadali milióny životov.Tí, ktorí prežili, mali len dve možnosti - zabiť alebo byť zabití.Po celodennej bitke armád štátov Liang a Wei ostali nažive len dvaja muži - starý Bojovník z Liangu, ktorý hral mŕtveho a jediné, po čom túžil, bolo utiecť z vojny domov, a mladý Generál armády Wei.

Bojovník zraneného Generála zajme a dúfa, že keď ho vydá svojim nadriadeným, splní sa mu túžba po návrate domov.Cesta späť je však pre oboch mužov komplikovanejšia, než si mysleli, a aj napriek počiatočnej nenávisti k sebe v priebehu strastí nachádzajú cestu.Netušia však, že je im na stope Generálov brat, princ Wen, ktorý túži po tom, aby si poistil cestu k trónu.

STREDA 20:35 JOJ- Deň čo deň

Romantický príbeh rozpráva aké to je, keď sa každý deň prebudíte v inom tele a každý deň žijete život niekoho iného.Platí jedna jediná zásada - vyhnite sa tomu, aby si niekto všimol, že na jeden deň bývate v tele niekoho iného a nepleťte sa do jeho života.Všetko je v poriadku, až do rána, kedy sa prebudíte v tele Justina a zamilujete sa do jeho priateľkyRhiannon.Od toho okamihu všetky pravidlá, podľa ktorých ste až do teraz žili, prestávajú platiť.Konečne sa objavil niekto, s kým chcete byť deň čo deň.

ŠTVRTOK 20:25 JOJ Plus - Zbohom Prada

InteligentnáNora a rozmaznaná Mary zostali po otcovej nečakanejsmrti samy.Ich dom si nechá nevlastný brat, o ktorom doteraz nevedeli.Spolužitie ale nedopadne dobre a sestry sa z luxusného sídla v Beverly Hills sťahujú do chudobnej štvrti k príbuzným.A začiatky nie sú vôbec ľahké...

PIATOK 20:30 Markíza - Kameňák 4

Pepanovi odišla manželka Vilma do Austrálie za ich dcérou a Pepan so synom Pepíkom tak žijú v čisto mužskej domácnosti, kde nie je nikdy navarené, ožehlené a kde vybuchujú vajíčka v mikrovlnke. Okolo Pepana usilovne obletuje učiteľka Vlasta, ktorá vycítila príležitosť zaplniť miesto po Vilme. Pepan je však úplne zaneprázdnený novou budúcnosťou - stal sa starostom Kameňákova. Po svojom predchodcovi zdedil prispôsobivého tajomníka Bohouša. Ich prvou spoločnou misiou na radnici je založenie mestskej polície, pretože ako je známe, príjmy z udelených pokút idú rovno do mestskej kasy.

Náčelníkom sa stane miestny Rambo Franta Cloumal, ktorý tým stúpne v očiach svojej manželky. Držgroš Bohuš musí ešte lacno zariadiť jeden pohreb. V miestnej čínskej reštaurácii medzitým príde k nečakanému objavu. Kuchár Lojzo polieva svoje marihuanové rastlinky známym Modrým prameňom, ktorý v minulých dieloch povzbudzoval sexuálny apetít. Takto vypestovaný "model" vzbudzuje v túžbu v bezbrehej pravdovravnosti a všeobímajúcej láske. A Vincek okamžite pochopí, že tento model bude bestseller...

SOBOTA 20:35 JOJ - Alibi na mieru

Greg založil firmu s názvom Alibi.com, ktorá poskytne akýkoľvek druh alibi. Chcete sa uliať z práce? Nemáte chuť na večeru s príbuznými? Nevera? Všetko vyžehlíme! So svojím spoločníkom Augustínom a novým zamestnancom Mehdim inscenujú nepreniknuteľné ľsti a výmysly, aby kryli svojich klientov.

Na každého však raz príde. Greg sa bezhlavo zaľúbi do sympatickej a krásnej blondínky Flo. Tá ale z duše nenávidí klamárov, a tak je Greg nútený skrývať pravú podstatu svojich aktivít. Keď ho Flo predstavuje rodičom, nastane na oboch stranách zdesenie. Jej otec Gérard je totiž jedným z klientov Gregovej firmy.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Deň nezávislosti: Nový útok

Vedeli sme, že sa raz vráti. Deň nezávislosti: Nový útok. Ďalšia kapitola tohto eposu predstaví globálnu katastrofu nepredstaviteľného rozsahu. S využitím obnovených technológií votrelcov vybudovali obyvatelia Zeme obrovský obranný program na ochranu planéty. Napriek tomu nás však nič nemôže pripraviť na vyspelú silu votrelcov. Len vynaliezavosť niekoľkých statočných mužov a žien môže zachrániť našu civilizáciu pred zánikom.

Viac o téme: Kameňák 4Alibi na mieruZbohom PradaDeň čo deň
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu