Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TV TIPY na letné dni: Útok žraloka, hry o život i skutočný príbeh talentovanej atlétky

Bedári
Bedári (Zdroj: Universal Pictures)

Aj posledný júlový týždeň prináša zaujímavé filmové lahôdky. Zažijete dramatický boj so žralokom, plnenie sna, veľkolepý muzikál či napínavé hry o život.‌

PONDELOK‌ ‌20:15 ‌Dajto ‌-‌ Smrtiaci príliv ‌

Surfistka Nancy si naplno užíva surfovanie pri odľahlej pláži, keď sa z mora vynorí veľký biely žralok. Nancy zraní, no podarí sa jej dostať na blízku bóju. Žralok sa však nevzdáva a trpezlivo krúži okolo. Pobrežie je pritom vzdalené len 200 metrov. Nancy tak musí pozbierať všetku odvahu i schopnosti.


Mohlo by vás zaujímať:Priklincovali nás do sedačiek už od začiatku: Toto sú najlepšie otváracie scény všetkých čias


UTOROK 20:25 JOJ Plus - Rande naslepo

Saliya už ako tínedžer začal strácať zrak a ako dospelý vidí len matné obrysy a slabé svetlo. Vysníval si však prácu v luxusnom hoteli a tohto sna sa nechce vzdať. Aj napriek nepriazni osudu postupne získava sebavedomie a pošle si prihlášku na stáž do päťhviezdičkového hotela. S pozitívnym prístupom, obrovskou podporou priateľa a veľkým blafovaním získa vytúžené miesto. Akurát nikomu neprizná, že vlastne nevidí, ani dievčaťu, ktoré pozve na rande...

STREDA 20:00 Nova Cinema - Bedári

Russell Crowe, Anne Hathaway, Hugh Jackman, Amanda Seyfried, Sacha Baron Cohen. Hviezdna zostava v dokonalom muzikálovom prevedení známeho románu od Victora Huga. Určite si tento skvost nenechajte ujsť.

ŠTVRTOK 16:00 Film+ - Úsmev Mony Lízy

Katherine Watsonová z Kalifornie získa v roku 1953 miesto profesorky histórie umenia na prestížnej univerzite Wellesley, na ktorej by mali študovať najlepšie žiačky v krajine. Veľmi rýchlo zistí, že ide o veľmi konzervatívne prostredie, kde ženy považujú za väčšiu výhru snubný prsteň ako kvalitné vzdelanie. Katherine sa ich snaží povzbudiť, aby rozmýšľali nezávisle, no zbytočne sa tak dostáva len do konfliktu s ostatnými profesormi aj študentkami...


Mohlo by vás zaujímať:Vždy šarmantný Richard Gere: VIDEO V týchto filmoch ho milujeme!


PIATOK 20:25 Plus - Hry o život

V totalitnom štáte Panem sa každoročne konajú Hry o život, ktorých sa zúčastňuje vždy jeden chlapec a jedno dievča, ktorých vylosujú z každého z dvanástich krajov. Účastníci súťaže sa musia navzájom likvidovať vo virtuálne upravenej obrovskej aréne a zachrániť si tak svoj život. Medzi súťažiacich sa dostane aj šestnásťročná Katniss, ktorá sa ponúkne svoju účasť namiesto svojej sestry.

SOBOTA 20:30 Markíza - Šampiónka: Skutočný príbeh Gabby Douglasovej

Nie veľmi známy športový film ponúka divákom pohľad na detstvo i dospievanie Gabby Douglas, ktorá dokázala poraziť silnú konkurenciu a stala sa historicky prvou olympijskou víťazkou s tmavou pleťou. V roku 2012 si na letných olympijskych hrách vybojovala zlatú medailu v športovej gymnastike.


Mohlo by vás zaujímať:Najznámejšia paródia na horory má 20 rokov: Čo ste o Scary Movie ešte nevedeli?


NEDEĽA 21:10 Dvojka - Hlava 22

Filmové spracovanie mimoriadne obľúbeného knižného diela Hlava 22 je ako stvorené na nedeľný večer. Kapitán John Yossarian slúži ako letec v americkej armáde. Keďže už dávno prekročil zákonom určený limit misií, tak už dávno mal byť doma, no jeho veliaci dôstojník neustále zvyšuje počet povinných letov a znemožňuje mu návrat domov. Preto sa rozhodne vydávať za blázna.

Viac o téme: BedáriSmrtiaci prílivRande naslepoÚsmev Mony Lízy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu