Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jeseň začína vo veľkom štýle! Skutočne nabité TV TIPY: Čaká vás akcia, klasika aj najväčší showman

(Zdroj: SITA/AP/Niko Tavernise/Twentieth Century )

Aj tento týždeň vás čaká poriadna filmová nádielka. Jeseň sa na televíznych obrazovkách poriadne rozbehla. Čaká vás akcia v podaní Vina Diesla, filmové majstrovstvo Quentina Tarantina, akčná klasika Eddieho Murphyho, ale aj pôvodný muzikál, kde sa herci objavili v iných polohách. Naozaj si je z čoho vyberať.

PONDELOK 20:25 JOJ Plus - Rýchlo a zbesilo 8

Na stranu zla zlákala Doma legendárna kyber-teroristka Cipher, ktorá je krásna a nebezpečná. Toretto úplne stratil hlavu a vykašľal sa nielen na Letty, ale aj na všetkých starých kamošov a svoju rodinu. Cipher má však iné plány než romantické večere pri sviečkach. Kombinácia jej inteligencie a jeho svalov a vodičských schopností z nich môžu urobiť neporaziteľný tandem. Aby svet zostal v rovnováhe, opraty prevezme Hobbs, ktorý do nej proti svojej vôli priberie Deckarda Shawa, ktorého sám uväznil. Ďalšia nezabudnuteľná jazda sa môže začať.

UTOROK 20:00 HBO - Vtedy v Hollywoode

V deviatom filme scenáristu a režiséra Quentina Tarantina, ktorý sa odohráva v Los Angeles v roku 1969, sa televízna hviezda Rick Dalton a jeho dlhoročný dablér Cliff Booth snažia presadiť v meniacom sa filmovom priemysle. Film Vtedy v Hollywoode prináša pestrú paletu hereckých hviezd i dejových liniek, aby zložil poklonu posledným chvíľam zlatého veku Hollywoodu. 

STREDA 20:25 Dajto - Podfukár 

Will Smith si tentokrát zahrá podvodníka, ktorý sa zamiluje do začínajúcej podfukárky a svojej žiačky Margot Robbie. Keď sa s ňou však zbláži až príliš, rozíde sa s ňou. O tri  roky neskôr sa jeho bývalá láska objaví v Buenos Aires a vyšachuje ho z hry, ktorú sám rozohral. Aby bolo všetko ešte zamotanejšie, obaja rovnako rozohrávajú svoje podvody a obaja chcú podraziť rovnakého miliardára, majiteľa medzinárodného pretekárskeho tímu. 

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Policajt v Beverly Hills 3

Vychutnajte si tretí a posledný diel legendárnej akčnej komédie v hlavnej úlohe s Eddie Murphym. V zábavnom parku v meste anjelov sa zväčša baví rozmanitá mládež. V Beverly Hills však okrem iného operuje aj organizovaná skupina falšovateľov peňazí. Možno by im to aj vyšlo, keby sa tu neobjavilo detroitské policajné eso detektív Axel Foley.

PIATOK 20:35 JOJ - Túžba smrti

Lekár Paul Kersey (Bruce Willis) má všetko, čo si len človek môže priať. Zaujímavú prácu, krásnu rodinu a nádherný domov. S násilím sa stretáva len na operačnej sále. Jedného dňa sa však všetko zmení. Po brutálnom útoku v jeho vlastnom dome jeho manželka zomrie a dcéra skončí v kóme. Zrúti sa mu celý svet. Hnaný pomstou sa rozhodne vziať zákon do vlastných rúk. 

SOBOTA 20:30 Markíza - John Wick 3

V tretej časti tejto adrenalínovej akčnej série má superzabijak John Wick k smrti tak blízko, ako nikdy predtým. Na jeho hlavu bola vypísaná odmena 14 miliónov dolárov, čo zmobilizovalo armádu lovcov odmien. Potom, ako zabije člena tajného medzinárodného združenia nájomných vrahov, je John Wick exkomunikovaný a stane sa z neho štvanec na úteku. Elitní zabijaci z celého sveta sledujú každý jeho krok a sú pripravení okamžite využiť aj to najmenšie zaváhanie.

20:35 JOJ - Najväčší showman

Phineas Taylor Barnum (Hugh Jackman) je vizionár a jeho úprimné nadšenie je naozaj nákazlivé a to aj v časoch, kedy jeho nezlomný optimizmus a energia sú jediným bohatstvom, ktoré má. Barnum začína životnú cestu, ktorá ho zavedie až k hviezdnemu úspechu s úplne prázdnym vreckom, no s hlavou plnou fantastických nápadov. Vďaka nim vytvorí a postupne zostaví fascinujúcu šou, ktorú podporí dovtedy nevídanou reklamnou kampaňou. 

NEDEĽA 20:00 Doma - Jedz, modli sa a miluj

V Taliansku spoznáva umenie pôžitkov prostredníctvom gurmánstva a priateľstva. V Indii s pomocou úplne neznámych ľudí umenie duševnej rovnováhy. Na Bali sa stane žiačkou starnúceho šamana a naučí sa nájsť rovnováhu medzi svetskými pôžitkami a božskou nadzmyselnosťou. Navyše na svojej ceste nečakane spozná aj svoju pravú lásku.

Viac o téme: Leonardo DiCaprioRýchlo a zbesiloBrad PittHugh JackmanNajväčší showmanVtedy v Hollywoode
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu