Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bohaté TV TIPY: Česi vypustia Teroristku! Nebude chýbať ani životopisná dráma či superhrdinovia

(Zdroj: SITA/AP/David Hindley/Roadside Attractions, Warner Bros. Entertainment Inc., YouTube/Totalfilm.cz)

Čaká nás týždeň plný veľkých filmov. Česi vypustili Teroristku, Rýchlo a zbesilo ukončí jednu etapu a tešiť sa môžete aj na pokračovanie Jurského parku či životopisnú drámu o speváčke Judy Garland. Koniec týždňa sa bude niesť v znamení superhrdinov.

PONDELOK 20:15 Dajto - V oku hurikánu

Strhujúci thriller rozpráva príbeh skupiny gangstrov, ktorí sa rozhodli využiť najsilnejší hurikán v dejinách, aby zakryli stopy po krádeži 600 miliónov dolárov z americkej mincovne. Je na tajnej agentke Casey Corbyn a na lovcovi hurikánov a meteorológovi Willovi, aby spoločne lupičov zastavili a zachránili rukojemníkov skôr, než z mesta ostanú trosky. 

UTOROK 20:30 Jednotka - Teroristka

Čierna komédia o učiteľke na dôchodku Marii, ktorá sa rozhodne postaviť mocnému lokálnemu gaunerovi Machovi, ktorý rád manipuluje, vyhráža sa a vydiera kdekoho v okolí. Poslednou kvapkou pre starú pani je Machova snaha zlikvidovať miestnu chatovú osadu, v ktorej žije aj Mariina ťažko chorá kamarátka a rovnako bývalá učiteľka Eva. Mach chce miesto pri rieke využiť na vlastné developerské zámery a získať aj náklonnosť slobodnej mamičky Lenky. Marie to dlho skúša po dobrom, no nakoniec zistí, že sa to tak nedá a zaobstará si zbraň. Kariéra kriminálničky však nie je taká jednoduchá. 

STREDA 20:00 HBO - Judy

V zime roku 1968 prichádza slávna speváčka Judy Garland do Londýna, aby vystúpila na päťtýždňovom turné beznádejne vypredaných koncertov. Dochádzajú jej peniaze a jej manželstvo sa rúca. Pod maskou šťastnej hviezdy sa totiž skrýva krehká žena. Potom, čo v žiare reflektorov strávila tvrdou prácou uplynulých 40 rokov, je vyčerpaná. Vracajú sa jej spomienky na stratené detstvo a zo všetkého najviac túži byť doma so svojimi deťmi. Nájde v sebe silu pokračovať?

ŠTVRTOK 20:25 JOJ Plus - Warcraft: Prvý stret

Mierumilovné kráľovstvo Azeroth sa ocitne vo vojne, keď sa na jeho hraniciach začnú zbiehať hroziví nepriatelia. Sú to Orkovia, kmeň, ktorý opustil svoj umierajúci domov, aby kolonizoval ďalší svet. Prechod medzi svetmi je zabezpečený cez portál. Na jednej strane čaká armáda, nad ktorou visí hrozba krutej porážky, na druhej národ, ktorému hrozí vyhynutie. Dvaja hrdinovia, každý z iného tábora, sa vydávajú na cestu, ktorá určí ďalšie osudy ich rodín, ľudu a celej zeme. Takto začína fantastická sága o moci a bezmocnosti, v ktorej každý o niečo bojuje.

PIATOK 20:35 JOJ - Jurský svet: Zánik ríše

Od chvíle, kedy dinosaury ušli na slobodu, zničili zábavný park a luxusný rezort Jurský svet, ubehli štyri roky. Z ostrova Isla Nubar už ľudia odišli a zanechali dinosaury svojmu osudu. Pripravte sa na ďalšie vzrušujúce dobrodružstvo. 

SOBOTA 20:35 JOJ - Rýchlo a zbesilo 7

Aj autá môžu lietať. Minimálne to platí pre nesmrteľnú sériu Rýchlo a zbesilo. Jej hrdinovia stihli prežiť neuveriteľné veci, ale teraz narazia na nepriateľa, vedľa ktorého budú všetci ich doterajší súperi vyzerať ako neviniatka. Pomsta sa vracia domov. Drsný zloduch, ktorého naši hrdinovia spravodlivo potrestali, má ešte drsnejšieho brata, a ten sa chce pomstiť. Zabijak Deckard Shaw prichádza zmasakrovať rodinu Dominica Toretta a jeho kumpánov za svojho brata Owena, ktorý leží v kóme v nemocnici.

NEDEĽA 20:15 Dajto - Justice League

Tím DC komiksových superhrdinov musí spojiť sily a čeliť novej hrozbe. Bruce Wayne, inšpirovaný Supermanovou obetou a motivovaný novou vierou v dobro ľudí, si povolá na pomoc novú spojenkyňu Dianu Princovú, aby spoločne čelili ešte nebezpečnejšiemu nepriateľovi. Batman a Wonder Woman musia čo najskôr zostaviť tím metaľudí, ktorý sa postaví proti novej hrozbe. Takúto ligu superhrdinov svet ešte nevidel - Superman, Wonder Woman, Aquaman, Flash a Cyborg. No možno je už aj tak príliš neskoro, aby ochránili Zem pred obrovským útokom.

Viac o téme: Rýchlo a zbesiloJustice LeagueTeroristkaJudy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu