Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Poriadne nadupané TV TIPY, ktorým neodoláte: Tešte sa na veľkú premiéru trháku o skupine Queen!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Photo © Twentieth Century Fox Film Corporation)

Začal sa nám nový týždeň a my vám opäť prinášame vaše obľúbené TV TIPY. Môžete sa tešiť na drámy plné akcie, na rodinnú aj romantickú komédiu, no najmä na kinohity posledných rokov.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Bella a Sebastián 2

Pokračovanie úspešného príbehu o priateľstva chlapca a jeho psej kamarátky Belly. Je september 1945 a všetci obyvatelia horskej dedinky v srdci úchvatných savojských Álp oslavujú koniec vojny. Sebastián vyrástol a stal sa z neho desaťročný chlapec. Spoločne s divokou psou kamarátkou Bellou netrpezlivo čaká na návrat Angeliny, ktorá preňho vždy bola ako jeho druhá matka. Lenže namiesto nej dorazí do Saint Martin strašná správa: lietadlo, ktorým cestovala, sa zrútilo a Angelina sa stratila v hlbokom lese. Celá dedina smúti. Lepšie povedané celá dedina okrem Césara.

UTOROK 20:15 Dajto - Ako pavúk

Detektív Alex Cross dostane na vyšetrovanie mimoriadne závažný a súčasne aj záhadný prípad. Z prominentnej súkromnej školy sa, napriek všetkým bezpečnostným opatreniam, po vyučovaní stratila dcérka známeho kongresmana Megan Roseová. Jediného svedka zavraždili a inak nikto nič nevie, nikto nič nevidel. Spočiatku sa Alex Cross skutočne nemá čoho chytiť a pritom vie, že hrá o čas a o život malého dievčatka. Napokon zachytí prvú stopu, ale únosca akoby bol stále o krok vpred. Je to skúsený profesionál, ktorý dobre pozná svojho protihráča. Jeho odhalenie nie je jednoduché a šokuje aj skúseného kriminalistu...

STREDA 20:35 TV JOJ - Šťastný nový rok

Štyri priateľky vyrážajú na tradičnú lyžovačku a dovolenku do Vysokých Tatrách, aby tam spoločne strávili Silvester. Spája ich dlhoročné priateľstvo, vedia, že sa môžu jedna na druhú spoľahnúť. S chlapmi to má v tejto chvíli každá trochu inak a každá z nich sa nachádza v inej fáze partnerského vzťahu. Tak napríklad Hana tesne pred Vianocami zistí, že ju jej priateľ podvádza, a namiesto spoločnej dovolenky pri mori odchádza ako obvykle s kamarátkami na hory. Veronika je naopak spokojnou manželkou riaditeľa hotela, kam idú, a ktorý práve kúpil neznámy boháč. Nový majiteľ má každým dňom prísť, Veronikin manžel preto potrebuje, aby bolo všetko perfektné, a z nervozity začne robiť šialenosti. 

Marcela je šťastne rozvedená, avšak hneď pri vstupe narazí na bývalého manžela, ktorý je tu aj s mladou výstavnou milenkou, modelkou a influencerkou v jednej osobe. A potom už na seba narážajú na každom kroku. Najlepšie by na tom mohla byť Bára, ktorá sa so svojím mužom bezhranične miluje, hoci on neustále niekde stráca ich osemročnú dcéru. Počas týždňa na horách začnú preskakovať iskry na prekvapivých miestach, ožije jedna veľmi stará láska a do hry vstúpi aj živý medveď.

ŠTVRTOK 20:25 JOJ Plus - Orol Eddie

Skutočný životný príbeh najslávnejšieho britského skokana na lyžiach a jeho cesta k olympijskej sláve. Nikdy nestratil vieru sám v seba, hoci ho nikto nebral vážne... Eddie Edwards nemal najlepšie predpoklady na to, aby sa stal šampiónom v skoku na lyžiach - začal trénovať vo veku, kedy to podľa expertov už dávno nemá zmysel. Mal nadváhu, bol tak krátkozraký, že cez okuliare nedovidel ani na mostík.

Bol však odhodlaný prebojovať sa na olympijské hry v Calgary. Mal tiež výhodu, že za Veľkú Britániu, ktorá skokanské mostíky nemá, sa prihlásil ako jediný. Napriek výsmechu, bolestivým pádom a absurdite svojej snahy sa s pomocou svojho neortodoxného trénera neustále vracia na štart, aby sa svojsky zapísal do olympijskej histórie.

PIATOK 20:35 TV JOJ - Bohemian Rhapsody

Jediné, čo je pozoruhodnejšie než ich muzika, je jeho príbeh. Snímka "Bohemian Rhapsody" je úchvatnou oslavou kapely Queen, ich hudby a výnimočného frontmana Freddieho Mercuryho. Ten sa vymykal všetkým zaužívaným stereotypom a boril konvencie, vďaka čomu sa stal jedným z najvýraznejších umelcov na svete. Bohemian Rhapsody opisuje hudobnú dráhu aj nekontrolovateľnú životnú špirálu Freddie Mercuryho od založenia skupiny Queen až po pamätný koncert Live Aid v roku 1985. 

SOBOTA 20:30 TV Markíza - Pád anjela

Po neúspešnom pokuse o atentát na amerického prezidenta Allana Trumbullaje jeho dôveryhodný ochranca, agent tajnej služby Mike Banning, falošne obvinený a poslaný do väzby. Keď sa mu podarí utiecť, musí sa držať ďalej od svojej vlastnej agentúry a preľstiť FBI, aby našiel skutočných vinníkov. Prvýkrát to bolo vo filme Drvivý dopad. Výroba filmu meškala tri mesiace, aby sa Gerardovi Butlerovi umožnilo zotaviť sa zo zranení, ktoré utrpel pri páde z motorky.

NEDEĽA 20:30 TV Markíza - Posadnutý pomstou

Frank Valera je spolumajiteľom úspešnej právnickej firmy. Pokojný život sa mu však v jeden upršaný večer obráti naruby, keď jeho manželku Sue a dcéru Oliviu zavraždia. Polícii sa páchateľa nedarí nájsť, a tak Frank po tvrdom tréningu zloží sľub mlčanlivosti, ktorý sa rozhodne neporušiť až do chvíle, kým nebude vrah jeho rodiny potrestaný.

Viac o téme: TV tipyOrol EddieBohemian RhapsodyŠťastný nový rok
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu