Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Televízie namiešali skvelý filmový koktejl: Toto sú tie naj TV TIPY na poveľkonočný týždeň

(Zdroj: Photo © Metro-Goldwyn-Mayer)

Začal sa nám nový týždeň a my vám s ním tradične prinášame televízne TV TIPY. Na svoje si príde každý - od milovníkov slovenských a českých klasík, filmov plných akcie, romantických komédií až po fantasy fanúšikov.

PONDELOK 20:30 Jednotka - ...kone na betóne

Už nezúri komunistická diktatúra a aj do odľahlých kútov Slovenska preniká kapitalizmus. Ako sa však ukazuje, ľudia sa časom príliš nemenia a ich radosti i starosti sú stále tie isté... Tragikomický príbeh zachytáva peripetie Johaninho nového vzťahu s manažérom pivovaru Jankom Kvašným, nešťastné manželstvo jej dcéry Paulíny aj život v nových spoločenských podmienkach na východoslovenskej dedine.

UTOROK 20:30 JOJ Plus - Králi zlodejov

Kriminálny film o bande vyslúžilých podvodníkov, ktorí spáchali najväčšiu lúpež v dejinách Veľkej Británie. To, čo sa začína ako ich labutia pieseň, sa rýchlo zmení na brutálnu nočnú moru. Film je nakrútený podľa neslávne známej skutočnej udalosti.

STREDA 20:15 Dajto - Okamih zlomu

Keď je pedantský stavebný inžinier uznaný ako nevinný z pokusu o vraždu svojej manželky, mladý okresný prokurátor sa rozhodne vziať boj za spravodlivosť do vlastných rúk. Fraktúra je dramatický thriller plný zvratov a podvodov odohrávajúcich sa prevažne v súdnej sieni, kde sa títo dvaja snažia prelstiť jeden druhého.

Vo vedľajších úlohách tohto napínavého thrilleru uvidíte na Oscara nominovaného Davda Strathairna a Rosamundu Pike. Rozdiel medzi nevinou a vinou je v tých najmenších detailoch. Ak sa pozrieš pozorne, každý prípad má svoje slabé miesto.

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Hobit: Neočakávaná cesta

Film sleduje cestu hlavnej postavy Bilba, ktorý sa ocitne na dobrodružnej výprave. Cieľom cesty je si znovu nárokovať stratené trpasličie kráľovstvo Erebor. Bilba nečakane osloví čarodejník Gandalf Sivý, vďaka ktorému sa ocitne v spoločnosti trinástich trpaslíkov na čele s legendárnym bojovníkom Thorinom. Cesta do divočiny vedie cez tajomné krajiny, kde sa to hemží zlobrami, škriatkami a čarodejníkmi. 

Hoci cieľ ich výpravy - Osamelá hora, leží na Východe, musí prejsť najskôr jaskynným systémom, kde Bilbo stretne niekoho, kto mu navždy zmení život ... Glocha. Skromný Bilbo Bublík potom sám s Glochom na brehu podzemného jazera objaví nielen hĺbku prefíkanosti a odvahy, ktorá prekvapí aj jeho samotného, ​​ale aj získa do svojho vlastníctva Glochov prsteň "miláška", ktorý má nečakané a užitočné možnosti...

PIATOK 20:35 JOJ - Podfukárky

Svet je plný bohatých, skazených a sebaistých mužov. A presne takých milujú dve bláznivé podfukárky - ženy, ktoré rady pripravujú mužov o peniaze. Elegantná a dokonalá Josephine a neohrabaná Penny sú dve profesionálne podvodníčky, ktoré pôsobia v prímorskom mestečku na juhu Francúzska. Josephine Chesterfieldová je očarujúco zvodná Angličanka, ktorá vlastní rozľahlý dom v úchvatnom letovisku Beaumont-sur-Mer a podvádza dôverčivých boháčov zo všetkých kútov sveta. Penny Rustová je trochu neohrabaná a veselá Austrálčanka, ktorá láka z chlapíkov peniaze po baroch v susedstve.

Po tom, čo sa náhodne zoznámia vo vlaku, s vypätím všetkých síl a po sérii neuveriteľných zážitkov sa Josephine podarí z Penny vykresať kolegyňu na úrovni, síce trošku nekonvenčnú, ale s obrovským potenciálom. Napriek odlišným metódam sú obe v svojom odbore skvelé. Nadšená amatérka a dokonalá profesionálka dokážu iskrivo kombinovať všetky svoje štýly a schopnosti, aby potrestali mužov, ktorí ublížili ženám.

Potom im ale cestu skríži sympatický a predovšetkým veľmi bohatý technologický priekopník Thomas Westerburg, a zo žiačky sa zrazu stane vážna konkurentka. Ktorá z nich bude nakoniec úspešnejšia a podvedie mladého naivného miliardára?

22:00 Markíza - Chceš ma, chcem ťa

Abby Richterová pracuje ako producentka rannej show, stále romanticky a beznádejne hľadajúca tú pravú lásku. Vďaka svojej práci stretne Mika Chadwaya - šovinistickú, drzú televíznu hviezdu, ktorá sľúbi, že odhalí "škaredé" tajomstvo vzťahov medzi mužmi a ženami. A aby ukázal, že má pravdu, začne Abby radiť, ako najlepšie uloviť chlapa.

SOBOTA 20:35 JOJ - Vlastníci

Zahrádková s manželom idealisticky chcú, aby spoločnými silami dom zachránili. Novomanželia Bernáškovi sa s nadšením pripájajú. Pani Roubíčková pedantsky kontroluje riadny priebeh schôdze. Pani Horvátová všetko iniciatívne komentuje. Naivný pán Švec zastupuje svojou mamičku. Pani Procházková s pánom Novákom hľadá spôsoby ako zhodnotiť svoj majetok. Pán Nitriansky túži po podkroví v dome a pán Kubát dôsledne sabotuje akékoľvek rozhodnutie. A v pozadí číhajú bratia Čermákovi, len starý pán profesor Sokol zatiaľ nič nekomentuje.

NEDEĽA JOJ Plus - Policajt zo škôlky

Tvrdý policajt John Kimble má svoju prácu rád. Chodí medzi zločincov oblečený vo svojej terminátorskej bunde, s čiernymi okuliarami a brokovnicou. Strieľa na každého, kto sa mu nepáči. Táto idyla však skončí, keď je pri pátraní po manželke priekupníka drog, ktorá od neho utiekla so synom aj s tromi miliónmi dolárov, prinútený pracovať ako vychovávateľ v materskej škôlke. Musí totiž zastúpi kolegyňu-policajtku Phoebe, ktorá ochorela a do škôlky ako učiteľka nastúpiť jednoducho nemôže.

Hoci Johnove prvé stretnutie s deťmi nedopadne práve najlepšie, postupne sa medzi svalovcom a bandou detí začnú lámať ľady. Keďže Kimble je dobrý policajt, dokáže si poradiť aj s touto neobvyklou situáciou. Chladný ovšem Kimble nezostane ani voči krásnej Joyce, z ktorej sa neskôr vykľuje práve hľadaná žena. Pokojný život novopečeného učiteľa však netrvá dlho. Na scéne sa totiž objaví bezcitný Crisp, ktorý si prišiel po syna...

Viac o téme: HobitPolicajt zo škôlkyKráli zlodejovVlastníciPodfukárky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu