Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Poriadne akčné TV TIPY: Zem bude bojovať s nebezpečnou epidémiou, ale aj proti dobe ľadovej

(Zdroj: cinemart)

Tento týždeň bude poriadne akčný. Okrem toho, že svet bude bojovať proti nebezpečnej epidémii, musí prekonať aj blížiacu sa dobu ľadovú. Situáciu však odľahčí romantický film s Lady Gaga. Zábavu si tento týždeň vezme na starosť najlepšie súkromne očko.

PONDELOK 20:30 Jednotka - To najlepšie ešte len príde

Vplyvom jedného veľkého nedorozumenia sú dvaja kamaráti z detstva (Fabrice Luchini a Patrick Bruel) presvedčení, že tomu druhému zostáva len pár mesiacov života. Rozhodnú sa preto dať všetko stranou, dohnať stratený čas a stráviť posledné dni spoločne, bláznivo a nezabudnuteľne.

UTOROK 20:30 JOJ Plus - Torpédo U-235

Ponorka, ktorá zmenila kurz dejín. Počas vrcholiacej Druhej svetovej vojny dostane veliteľ Stan so svojou skupinou samovražednú misiu - dopraviť do Spojených štátov nacistickú ponorku plnú rádioaktívneho uránu. Ovládať ponorku ich má naučiť zajatý nemecký kapitán Franz Jäger. Žiaľ, sú nútení vyraziť na more prakticky bez výcviku. Hitlerova armáda má ale jasný cieľ - poslať U-235 aj s nákladom na dno.

STREDA 20:30 Dajto - Svetová vojna Z

Ľudstvo začala vo veľkom decimovať víruová epidémia gigantických rozmerov, a pokiaľ sa ju nepodarí čo najrýchlejšie zastaviť, nebude už koho zachraňovať. Uprostred apokalypsy musí Gerry nájsť zdroj nákazy. Hľadanie ihly v kope sena by bolo pravdepodobne jednoduchšie.

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Deň po tom

Čo keď sa začína nová doba ľadová? Neskoro, všetko sa už začalo, keď sa Hall stal svedkom odlomenia ľadovej kryhy o veľkosti Rhode Islandu z Antarktického ľadového pólu. Na celej zemeguli nasledovali prudké zmeny počasia - v Tokiu padali krúpy o veľkosti grapefruitu, rekordný hurikán vyvádzal na Havaji, v Dillí napadol sneh a cez Los Angeles sa prehnala ničivá séria tornád. Globálne otepľovanie posunulo planétu na pokraj novej doby ľadovej.

PIATOK 20:35 JOJ - Túžba smrti

Lekár Paul Kersey (Bruce Willis) má všetko, čo si len človek môže priať - zaujímavú prácu, krásnu rodinu a nádherný domov. Jedného dňa sa však všetko zmení. Po brutálnom napadnutí umiera jeho manželka a dcéra. Poháňaný túžbou sa pomstiť, Paul vezme zákon do vlastných rúk a ozbrojený vyráža do ulíc, aby nevinným životy zachraňoval a zločincom bral. Chicago má nového hrdinu.

SOBOTA 20:30 Markíza - Zrodila sa hviezda

Hlavnú úlohu v dychberúcej romantickej dráme hrajú Bradley Cooper a Stefani Germanotta, ktorú však celý svet lepšie pozná pod jej umeleckým pseudonymom ako hudobnú superstar Lady Gaga. Bradley Cooper hrá ostrieľaného muzikanta Jacksona Mainea, ktorý objaví a zamiluje sa do začínajúcej speváčky Ally (Lady Gaga). Táto už svoj veľký sen o hviezdnej kariére vzdala…pokým ju Jack neprinúti výjsť na pódium pod svetlá reflektorov. 

NEDEĽA 20:35 JOJ - Nicky Larson: Agent amatér

Nicky Larson, najlepšie súkromné očko na svete, vyráža na vysoko rizikovú misiu s cieľom zachrániť legendárny parfum Cupid. Parfum, vďaka ktorému sa každý, kto ho použije, stane neodolateľným. Božský parfum sa však dostane do nepovolaných rúk, a to je problém, ktorý môže vyriešiť len ten najlepší agent. 

Viac o téme: Deň po tomSvetová vojna ZZrodila sa hviezdaTúžba smrti
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu