Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najnovšie TV TIPY, ktoré vás budú baviť: Tešte sa na komédie, drámy a obľúbenú marvelovku

(Zdroj: Photo © Marvel Studios)

Začal sa nám nový týždeň a my vám tradične prinášame TV TIPY. Tešiť sa môžete na komédie, obľúbené filmové klasiky alebo filmy plné akcie. Vyberie si každý.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Cez palubu

Americká filmová komédia o láske, peniazoch a strate pamäti. Joanna Staytonová cestuje so svojím manželom Grantom na luxusnej jachte. Hoci je bohatá, bez akýchkoľvek zábran pripraví mladého stolára Deana o jeho zaslúženú odmenu za odvedenú prácu. Príležitosť k pomste sa Deanovi naskytne veľmi skoro. Joanna spadne v noci cez palubu luxusnej jachty a zo šoku stratí pamäť. Jej manžel ju opustí. Dean Joannu presvedčí, že on je jej manželom a privedie ju do svojho trochu zchátralého domova...

UTOROK 20:30 Dajto - Dovolenka na plný plyn

Aby sa vyhli letným dopravným zápcham, odchádza päťčlenná rodina spolu so starým otcom na dovolenku skoro ráno za úsvitu vo svojom úplne novom minivane. Otec rodiny Tom nastaví elektronický regulátor rýchlosti na 80 míľ za hodinu. Tom si však počas jazdy všimne, že vôbec nemá kontrolu nad vozidlom. Elektronika už nereaguje a rýchlosť začne rýchlo stúpať na 100 míľ za hodinu. Žiadne z manévrov, ktorými sa snaží auto spomaliť, nemajú žiadny účinok. Nekontrolovateľné vozidlo, šesť cestujúcich na palube, ktorí chytajú záchvaty paniky a dlhé kolóny na diaľnici – to je doslova vražedná kombinácia! V tejto situácii rodinke pomôže len zázrak...

STREDA 20:35 TV JOJ - Miliarda

Vplyvný bankár Matvej Levin robí všetko, čo je v jeho silách, aby sa o majetok nemusel deliť so svojimi nelegitímnymi deťmi. Keď však príde o všetky svoje úspory, zistí, že jedine oni mu dokážu pomôcť. Aby získal bohatstvo späť, miliardár bude musieť vykradnúť svoju vlastnú banku v Monte Carle. Ešte predtým ho však čaká náročnejšia úloha - musí znovu získať dôveru svojich odcudzených detí, ktoré vyrastali bez otca. Naivný hacker Nikolaj, buldozerista Georgij, psychológ Eduard, blázon do zbraní Oleg a ich vynaliezavá sestra Ljuda sa rozhodnú Matvejovi pomôcť, aby neprišiel o všetok majetok, ale naopak, aby získal oveľa viac.

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Kráľ Škorpión

Pred piatimi tisíckami rokov, v časoch, kde ešte nestáli slávne pyramídy, pustošili egyptskú krajinu hordy barbarov z východu, ktoré viedol bezohľadný Memnon, prezývaný Kráľ Škorpión. Túžil ovládnuť svet, zabil každého, kto sa mu nepodriadil, a zdal sa neporaziteľný vďaka proroctvom svojho čarodejníka. Práve toho sa rozhodnú zabiť vládcovia zvyšných slobodných kmeňov. Tajne sa zídu a najmú si trojicu mužov vedených odvážnym Mathayusom, ktorému generácie predkov vliala do žíl vojnovú krv, a teda aj lesť. 

Najprv chce zistiť, kto je tým záhadným Memnonovým radcom. Keď preniknú do Memnonove ležania, padnú však do pasce. Mathayus pritom odhalí, že Memnonovým čarodejníkom je v skutočnosť krásna mladá Cassandra. Pri úteku z paláca sa mu ju podarí uniesť. Cassandra sa stáva jeho rukojemníkom a súboj na život a na smrť medzi dvomi mocnými, aj keď rozdielnymi mužmi je nevyhnuteľný.

PIATOK 22:20 Jednotka - Leon

Jean Reno je nájomný vrah, ktorého nedokáže nič zastaviť pred splnením úlohy. Do jeho života vstúpi dvanásťročná Natalie Portman, ktorej rodina bola vyvraždená skorumpovaným policajtom a ona sa rozhodla pre krutú pomstu. Dievča požiada profesionálneho zabijaka, aby ju naučil zabíjať a tak sa začína tvrdý výcvik... 

SOBOTA 20:35 TV JOJ - Thor: Ragnarok

Thor je uväznený na opačnom konci vesmíru. Bez svojho mocného kladiva je nútený pustiť sa do preteku s časom, aby sa vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok - skazu svojho domova a koniec Asgardskej civilizácie, ktorý sa snaží rozpútať nový silný nepriateľ, nemilosrdná Hela. Predtým ale musí prežiť smrtonosnú gladiátorskú súťaž v ktorej sa ocitá tvárou v tvár svojmu bývalému spojencovi z Avengers - Neuveriteľnému Hulkovi.

NEDEĽA 20:35 TV Markíza - Neľútostný pomstiteľ

Po desiatich rokoch vo väzení má Vodič jediný cieľ - pomstiť smrť svojho brata počas nevydarenej bankovej lúpeže, ktorá mala za následok aj jeho uväznenie.Teraz je z neho slobodný človek a so zoznamom v ruke sa konečne vydáva za svojim cieľom. V pätách sú mu policajný veterán Billy Bob Thornton, ktorému zostáva len niekoľko dní do dôchodku a mladý egocentrický zabijak Oliver Jackson-Cohen, ktorý našiel konečne dôstojného protivníka. Záhady okolo smrti brata sa odhaľujú a zrejme zoznam smrti nebude kompletný.

Viac o téme: LeonKráľ ŠkorpiónThor: RagnarokCez palubuDovolenka na plný plynMiliarda
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu