Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Skvelé TV TIPY: Tešiť sa môžete na úžasné komédie, nenechajte si ujsť ani obľúbenú marvelovku

(Zdroj: Facebook/Walt Disney Studios, Marvel Studios)

Tak tento týždeň je plný bombastických komédií, ktoré ťa poriadne rozosmejú. Tešiť sa môžeš na Pravú blondínku, Cumlikátora ale aj na Hodinového manžela. Okrem toho si nenechajte ujsť ani úžasnú marvelovku!

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Pravá blondínka

Koľko blondínok dokáže zmeniť Harvardskú právnickú fakultu? Stačí jedna, ak je taká úžasná ako Elle Woodsová. Krok za krokom si získava rešpekt svojich kolegov, či už sympatického pokojného Emmetta alebo feministicky zameranej Enid.

UTOROK 20:30 Dajto - Neľútostný pomstiteľ

Teraz je z neho slobodný človek a so zoznamom v ruke sa konečne vydáva za svojim cieľom. V pätách sú mu policajný veterán Billy Bob Thornton, ktorému zostáva len niekoľko dní do dôchodku a mladý egocentrický zabijak Oliver Jackson-Cohen, ktorý našiel konečne dôstojného protivníka. Záhady okolo smrti brata sa odhaľujú a zrejme zoznam smrti nebude kompletný.

STREDA 20:35 JOJ - Cumlikátor

Veliteľ elitného komanda SEAL Shane Wolfe dostane od svojho nadriadeného, kapitána Billa Fawceta, aby sa na niekoľko dní postaral o päť detí zavraždeného vedca Howarda Plummera. Z veľkého a silného chlapa sa tak stane na pár dní vtipný otec.

ŠTVRTOK 20:00 HBO - Nechte je všechny mluvit

Film rozpráva príbeh slávnej spisovateľky, ktorá sa vydá na cestu so svojimi dlhoročnými priateľkami, aby sa pobavila a vyliečila staré rany. Pripojí sa k nim aj jej synovec, ktorý sa o dámy stará a pritom sa zamiluje do literárnej agentky. 

PIATOK 20:30 Markíza - Hodiný manžel

Štyria plavci - hráči vodného póla sa po prehratom zápase ocitnú na dne. Tí zúfalci na dne bazénu dokonca aj bývajú. Aby sa zachránili, skúsia prevádzkovať pochybnú živnosť​.

SOBOTA 20:35 JOJ - Captain Marvel

Snímka sleduje príbeh Carol Danversovej, z ktorej sa stala jedna z najmocnejších superhrdinek sveta. Keď Zem zasiahne medzihviezdna vojna medzi dvoma mimozemskými rasami, Danversová sa ocitá s malou skupinou spojencov priamo v srdci konfliktu.

NEDEĽA 20:30 Markíza - Dokonalá lúpež

Ray Merrimen sa rozhodne so svojimi mužmi prepadnúť losangeleskú banku. Jeho dokonalý plán však naruší výstredné a drsný šerif. Obom mužom je jasné, že túto akciu môže prežiť len jeden z nich.​

Viac o téme: Hodinový manželCaptain MarvelPravá BlondínaCumlikátor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu