Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Horúce TV TIPY: Príbeh o populárnom superhrdinovi, ale aj prešibaný darebák s dobrým srdcom

(Zdroj: FB / Filmes Lançamento 2018 Cinema)

Tento týždeň si určite nenechajte ujsť príbeh o jednom z najpopulárnejších superhrdinov, ktorý vám priblíži život pod vodou. Taktiež si pozrite obľúbenú rozprávku, kde džin splní tri želania, chýbať ale nebudú ani romantické filmy.

Pondelok 20:30 JOJ Plus - Vykoľajená

Už odmalička vtĺkali Amy do hlavy, že monogamia nefunguje. V súčasnosti pracuje ako redaktorka spoločenského časopisu, riadi sa radami z detstva a užíva si naplno nespútaný život bez nudných romantických záväzkov. Keď si však jedného dňa uvedomí, že podlieha čaru šarmantného a úspešného športového lekára, o ktorom práve píše článok, začne si sama klásť otázku, či je s ňou a s jej okolím všetko v poriadku.

Utorok 20:30 Dajto - Mission: Impossible 5

Štátnym úradníkom sa nepáčia neortodoxné pracovné metódy tajnej vládnej služby IMF (Impossible Mission Force), preto ju rozpustia a jej šéfa Ethana Hunta chcú hnať k zodpovednosti. Medzitým sa o slovo začína hlásiť mýtická organizácia Syndikát, ktorej členmi sú bývalí agenti. Aj keď Hunt nemá proti Syndikátu oficiálne poverenie a pohybuje sa v ilegalite, zhromaždí svojich skúsených kamarátov a pokúsia sa týchto profesionálnych teroristov zastaviť.

Streda 20:00 HBO - Aquamen

Filmový príbeh o populárnom superhrdinovi odhaľuje pôvod Arthura Curryho (Jason Momoa), napoly človeka, napoly obyvateľov bájnej Atlantídy, ktorého jeho životná cesta prinúti čeliť pravde nielen o tom, kým v skutočnosti je, ale zároveň preverí, či je hoden stať sa tým, pre čo bol zrodený.

Štvrtok 20:30 JOJ Plus - Lovci pokladov

Poklad, o akom sníva od detstva. Ben je posadnutý pokladom Templárov. Cesta k najväčšiemu pokladu v dejinách Ameriky vedie cez rozlúštenie mapy na zadnej strane Deklarácie. Benov objav však aktivizuje ďalšie skupiny snažiace sa o získanie pokladu. Ben sa so svojim tímom musí usilovať zo všetkých síl, aby bol pri poklade ako prvý. Pretože tu nepôjde iba o peniaze. Tu pôjde o život...

Piatok 20:35 Joj - Aladin

Prešibaný darebák s dobrým srdcom a zlovoľný veľmož bažiaci po moci bojujú o čarovnú lampu, ktorá dokáže splniť všetky želania. Aladin objaví zdanlivo bezcennú olejovú lampu, v ktorej však žije mocný džin, a ten každému, kto ho zavolá, splní tri želania. 

Sobota 20:30 Doma - Stalo na Valentína

Reportérka Allie hľadá nový príbeh. Z jej detského kamaráta sa stal slávny spevák a napísať vymyslený príbeh o jeho milostnom živote sa priamo ponúka. Všetko sa však skomplikuje, keď sa do neho Allie sama zamiluje.

Nedeľa 20:30 Markíza - Equalizer 2

Denzel Washington sa vracia ako vyslúžilý člen elitnej tajnej vojenskej jednotky Robert McCall. Keď je jeho kamarátka a bývalá kolegyňa z Obrannej spravodajskej agentúry Susan (Melissa Leová) zavraždená, vydá sa na neúnavnú honbu za pomstou.

Viac o téme: AladinAquamen
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu