Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Týždeň nebol nikdy akčnejší: Horúce TV TIPY so sebou prinášajú hrdinov či vražedné opatrovateľky

(Zdroj: Repro foto YouTube)

Nový týždeň so sebou prináša poriadnu dávku akcie. Nechajte sa zviesť svetom vašich obľúbených hrdinov, agentov alebo zločincov. Tieto trháky si hneď zamilujete!

PONDELOK 20:30 Jednotka - My a Giulia

Diego, Fausto a Claudio sú traja nespokojní štyridsiatnici, ktorí utekajú z mesta a z vlastných životov. Hoci sa nepoznajú, zvedie ich dohromady spoločný projekt kúpiť poľnohospodársku usadlosť a prevádzkovať tam agroturistiku. Pridá sa k nim Sergio, horlivý päťdesiatnik, ktorému už tak trochu ušiel vlak, a Elisa, mladá tehotná žena, ktorá to v hlave rozhodne nemá v poriadku. Do cesty ich sna sa ale postaví podivný mafián Vito, ktorý pricestuje vymáhať výpalné za volantom starého vozidla Alfa Romeo Giulia 1300.

UTOROK 20:45 JOJ - Rýchlo a zbesilo 2

Voľné pokračovanie úspešného filmu, v ktorom hlavnú úlohu opäť zohrali rýchle autá a nelegálne pouličné preteky v špeciálne upravených automobiloch. Nasledujúci príbeh nás tentoraz zavedie do Miami. Policajt Brian O'Connor zlyhal pri vyšetrovaní svojho posledného prípadu. On sám sa síce cíti ako obeť, ale zároveň si je vedomý toho, že za svoj prehrešok musí tvrdo platiť. Preto bol nútený opustiť Los Angeles a nový prípad vníma ako svoju poslednú šancu.

STREDA 20:30 JOJ - Dlhá noc na prežitie

Čo urobíme? Doktora a jeho rodinu prepadnú dvaja zločinci na úteku a požadujú okamžitú lekársku pomoc.Čas vypršal. Čo urobíme? Doktora a jeho rodinu prepadnú dvaja zločinci na úteku a požadujú okamžitú lekársku pomoc. Americký akčný triler (2020).

ŠTVRTOK 23:10 JOJ Plus - Vražedná opatrovateľka

Keď vezme najhoršia opatrovateľka na svete tri najneposlušnejšie deti na nezabudnuteľné nočné dobrodružstvo v uliciach New Yorku, je vo hviezdach, či sa niekto z nich vráti domov živý. Americká komédia (2011).

PIATOK 01:45 Dajto - Agentka budúcnosti

Major je veliteľka Sekcie 9, špeciálnej policajnej jednotky, ktorá bojuje proti tým najhorším kyberzločinom. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, kedy je svet závislý na moderných technológiách ešte viac než dnes a každé narušenie technologického poriadku môže mať ďalekosiahle následky. S ľudským mozgom a vyspelou robotickou schránkou sa Major snaží chytiť zločinca, ktorého cieľom je zničenie spoločnosti Hanka Robotics, lídra vo vývoji umelej inteligencie. 

SOBOTA 20:30 JOJ Plus - Hacksaw Ridge: Zdrodenie hrdinu

Američan Desmond T. Doss, ktorý slúžil v druhej svetovej vojne ako zdravotník v bitke pri Okinawe, odmietal vziať do ruky zbraň a zabíjať. Stal sa prvým v americkej histórii, kto bol vyznamenaný Medailou cti bez jediného výstrelu. Austrálsko - americký vojnový fim (2016)

 NEDEĽA 20:30 DOMA - Uväznená

Detská opatrovateľka Chloe si túži adoptovať dieťa, ale najskôr si potrebuje upratať svoj vlastný život. Výbornú prácu, ktorá jej má pomôcť postaviť sa opäť na nohy, si nájde v rodine Brownovcov, ktorú tvoria Emily, Michael a ich syn Tommy. Malou zvláštnosťou tejto rodiny sú bezpečnostné opatrenia - zakódované zámky na všetkých dverách. Emily vysvetľuje, že je to kvôli jej bývalému - slávnemu muzikantovi Bazovi, ktorý ju stále sleduje. Chloe manželom ochotne sľubuje pomoc, aby ochránila ich syna. Postupne však zisťuje, že niektoré veci nesedia. 

Viac o téme: Captain AmericaTV tipyVraždená opatrovateľkaUväznenáTvoj snúbenec môj milenec
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu