Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TV TIPY plné akcie: Čaká VÁS zbesilá jazda, obľúbený detektív, ale aj honba za pokladom

Robert Downey Jr. a Jude Law
Robert Downey Jr. a Jude Law (Zdroj: SITA)

Filmy tohto týždňa budú akčné a dynamické. Nájde Indiana Jones Svätý grál? Poradí si Sherlock Holmes so svojím konkurentom? Napätie by sa v najnovších TV TIPOCH dalo krájať!

PONDELOK 20:30 Dajto - Sherlock Holmes: Hra tieňov

Sherlock Holmes býval najmúdrejším mužom salóna...až doteraz. Na scéne je teraz nový kriminalistický mozog - profesor Moriarty, ktorý sa intelektuálne Holmesovi nielen vyrovná, ale jeho cit pre zlo spolu s chýbajúcim pocitom svedomia mu vlastne môže pomocť slávneho detektíva predbehnúť. 

UTOROK 21:40 JOJ - Rýchlo a zbesilo 6

Niektoré motory nezadrete, aj keď jazdíte zásadne s plynovým pedálom zošliapnutým k podlahe. Vin Diesel, Paul Walker a Dwayne Johnson sa vracajú v ďalšom diele jednej z najúspešnejších filmových sérií súčasnosti. Už po šiesty krát sa bude vo vytuningovaných autách jazdiť výhradne rýchlo a zbesilo, k tomu pribudne pár luxusných akčných scén, z ktorých všetkým padne sánka, a zlatým klincom bude návrat postavy, u ktorej by to asi nikto nečakal.

STREDA 20:30 Dajto - Ostreľovač

Režisér akčnej drámy Training Day Antoine Fuqua natočil ďalší film z žánrovej kategórie, v ktorej sa cíti najlepšie. Hrdinom Ostreľovača je elitný sniper, ktorý sa ocitne v nezávideniahodnej situácii, keď je obvinený z pokusu o atentát na amerického prezidenta. V nerovnom súboji jedinca proti systému sa Mark Wahlberg vydáva v stopách osamelých bojovníkov, ktorí museli zužitkovať všetky svoje schopnosti k tomu, aby v tejto vopred prehranej hre prežili a zvíťazili.

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Indiana Jones a posledná krížová výprava

Rok 1938. Indiana Jones si už po tretí raz nasadzuje svoj pokrkvaný klobúk, ale tentoraz sa k nemu pridáva aj jeho svojrázny otec. Obaja Jonesovci sa vydávajú hľadať tajuplný "Svätý grál". Len o vlások sa im darí v nebezpečných naháňačkách unikať pred zákernými nepriateľmi.

PIATOK 20:35 JOJ - Princezná zakliata v čase

Princeznú Ellenu od narodenia sprevádza hrozba mocnej kliatby, ktorú na ňu uvalila čarodejnica Murien. Kliatba sa má naplniť v deň Elleniných dvadsiatych narodenín, hneď ako zapadne slnko. Vo chvíli, keď mizne posledný slnečný lúč a všetko sa zdá byť stratené, princezná sa ocitne uväznená v pasci času. Zakaždým, keď sa kliatba naplní, Ellena sa prebudí do dňa svojich dvadsiatych narodenín a je nútená prežiť ho celý vždy znova a znova. Aby zachránila svoje kráľovstvo aj samu seba, musí v sebe nájsť odvahu a čisté srdce, aby sa raz a navždy postavila starobylej kliatbe. Len tak ju bude môcť prelomiť.

SOBOTA 20:40 Dvojka - Tisícročná včela

Cez osudy rozvetvenej rodiny murárskeho majstra Martina Pichandu režisér Juraj Jakubisko zobrazil život liptovských murárov v Hornom Uhorsku od konca 19. po začiatok 20. storočia. Stanete sa svedkami ich putovania za prácou, radostných i tragických udalostí v rodinách, ale aj následkov vojny, či iných politických premien. Fascinujúca rodinná sága na motívy románu Petra Jaroša je divácky najúspešnejšou v histórii domácej tvorby.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Vpred

Dvaja elfskí tínedžeri, bratia Ian a Barley Lightfootovci, získajú nečakanú príležitosť stráviť jeden deň so svojím zosnulým otcom. V Barleyho dodávke sa vydávajú do sveta fantázie na pozoruhodnú výpravu plnú čarov a kúziel, zašifrovaných máp, neprekonateľných prekážok a nepredstaviteľných objavov. Keď však ich nebojácna mamička Laurel zistí, že jej synovia zmizli, vydá sa ich hľadať spolu s bývalou bojovníčkou Mantycorou. Hoci ich čarovné dobrodružstvo trvá len jeden jediný deň, môže pre Lightfootovcov znamenať viac, než si kedy dokázali predstaviť.

Viac o téme: Sherlock HolmesTV tipy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu