Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Rýchle TV TIPY pre každého: Nudiť sa nebudete! Čaká vás ježko Sonic, zbesilá jazda i slovenský thriller

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Repro foto YouTube/Continental film)

Tento týždeň bude naozaj pestrý. Čaká vás rozzúrený Russell Crowe, rýchly ježko Sonic, ale aj slovenský film o tragickej udalosti - smrti Daniela Tupého. Uvidíte aj pokračovanie rýchlej a zbesilej ságy.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Ostrým nožom

Ľudovítovi zavraždili neonacisti jediného syna. Kvôli nefunkčnému súdnemu systému sú však tí istí páchatelia prepustení na slobodu a Ľudo sa všetkými silami snaží dosiahnuť ich opätovné zadržanie. Bojuje s apatickou políciou, oportunistickou sudkyňou, ale aj s faktom, že svojho syna dostatočne nepoznal a nebol mu oporou. 

UTOROK 20:30 Dajto - Nezastaviteľní

Denzel Washington a Mark Wahlberg sa predstavia v akčnej snímke 2 Guns v úlohách agentov, ktorí sa spoločne ocitnú na úteku pred zákonom. Ich spojenectvo má však malý háčik. Ani jeden z nich netuší, že ten druhý je tajný federálny agent. 

STREDA 20:35 Joj - Šťastný Nový rok

Príbeh štyroch priateliek v rôznych rodinných konšteláciách sa začína vo vianočnej Bratislave a pokračuje v zasnežených Vysokých Tatrách, kam tri z nich odchádzajú na tradičnú novoročnú lyžovačku. Mieria do hotela za svojou štvrtou kamarátkou, aby tam spoločne oslávili Silvestra. Spája ich dlhoročné priateľstvo, vedia, že sa môžu spoľahnúť jedna na druhú a navzájom sa podporujú. Počas niekoľkých dní budú čeliť malým trápnym nepríjemnostiam, veľkým životným výzvam a nečakaným stretnutiam so svojimi bývalými či budúcimi láskami. 

ŠTVRTOK 20:30 Joj Plus - Domov slečny Peregrinovej pre neobyčajné deti

Nezabudnuteľný filmový zážitok sľubuje ďalší titul z dielne vizionárskeho režiséra Tima Burtona, ktorý vznikol podľa rovnomenného úspešného románu. Vďaka tajomným stopám, ktoré hlavnému hrdinovi Jakeovi zanechá jeho milovaný dedko, a ktoré poodhaľujú tajomstvá iných svetov a doby, Jake objaví zázračné miesto. Toto miesto je známe ako sirotinec - domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej. Jeho tajomnosť i nebezpečie sa začnú prehlbovať akonáhle Jake spozná jeho obyvateľov a ich zvláštne, priam neuveriteľné schopnosti.

PIATOK 20:30 Joj Plus - Rýchlo a zbesilo 7

Aj autá môžu lietať. Minimálne to platí pre nesmrteľnú sériu Rýchlo a zbesilo. Jej hrdinovia stihli prežiť neuveriteľné veci, ale teraz narazia na nepriateľa, vedľa ktorého budú všetci ich doterajší súperi vyzerať ako neviniatka. Drsný zloduch, ktorého naši hrdinovia spravodlivo potrestali, má ešte drsnejšieho brata a ten sa chce pomstiť. Zabijak Deckard Shaw prichádza zmasakrovať rodinu Dominica Toretta a jeho kumpánov za svojho brata, ktorý leží v kóme v nemocnici.

SOBOTA 20:30 Doma - S láskou, Rosie

Vedecké výskumy tvrdia, že ak sa ľudia poznajú od detstva, niečo im bráni, aby sa do seba ako dospelí zamilovali. Ide to alebo nie? Rosie a Alex, hrdinovia romantickej komédie sa poznajú už od škôlky. V čase prvý lások a sexu svoje zážitky, samozrejme, s patričnými detailami preberajú, tomu druhému to však nie je vždy úplne po chuti. Život plynie a každý žije niekde inde. Odrazu medzi nimi stojí oceán a v postupom času aj iné vzťahy, manželstvá, záväzky a deti. Ako dopadne ich vzťah?

NEDEĽA 20:30 Markíza - Rozzúrený

Rachel sa ponáhľa do práce a na semafore zatrúbi na auto, ktoré ju zdržuje. Netuší, že náhodou tým spustí reťazovú reakciu a stane sa objektom záujmu neznámeho muža, ktorý sa rozhodne udeliť jej životnú lekciu. Začína sa smrteľne nebezpečná hra na mačku a myš, ktorá je dôkazom, že nikdy neviete, kto sedí v aute vedľa vás...

20:35 Joj - Ježko Sonic

Superrýchly ježko Sonic uniká pred svojím neúnavným prenasledovateľom rýchlosťou toho najrýchlejšieho blesku.

Viac o téme: Rýchlo a zbesilo 7Ostrým nožomJežko Sonic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu