Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TV TIPY pre každého: Tento týždeň na vás čaká vojna Titanov, upíri, ale aj vianočné tradície

Hnev Titanov
Hnev Titanov (Zdroj: internet)

Na svoje si tento týždeň prídu milovníci akcie, gréckych bájí či fikcie. Nenechajte si ujsť ani vianočné dobrodružstvá a trošku viac zamotané vzťahy. Podarí sa Peyton a Benovi tento rok vytvoriť dokonalé Vianoce?

PONDELOK 20:30 Dajto - Hnev Titanov

Desať rokov po hrdinskej porážke Krakena sa poloboh Perzeus, syn Dia, snaží žiť pokojný život so svojim desaťročným synom Heliom. Netuší, že medzi bohmi zúri boj o nadvládu, ktorý ohrozí aj jeho idylický život.

UTOROK 20:30 JOJ Plus - Veľká americká lúpež

Snímka natočená podľa skutočných udalostí z 80. rokov minulého storočia rozpráva príbeh Chrisa Potamitisa, gréckeho migranta. Pracuje ako ochrankár vo veškej autombilovej spoločnosti. Jeho násilnícky kamarát Eddie ho presvedčí, aby spoločne Chrisovho zamestnávateľa okradli.

STREDA 20:30 JOJ Plus - Spolujazdca

Stu je nesmelý vodič Uberu, ktorý chce za každú cenu čo najlepšie slúžiť svojim zákazníkom. Vic je drsný policajt, ktorý má v pláne chytiť nebezpečného zločinca. Keď sa ich cesty pretnú, začína sa šialená jazda, pri ktorej im bude neustále hroziť strata nielen zdravého rozumu, ale občas aj vlastného života. 

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Súmrak

Bella bola vždy trochu iná. Keď sa jej mama znovu vydala, Bella sa rozhodla zblížiť so svojim otcom a vrátila sa bývať do malého mestečka Forks. Na prvej hodine v novej škole si k nej prisadne očarujúci Edward Cullen. Napriek varovaniam kamarátov Bellu Edward neskutočne priťahuje, sníva sa jej o ňom. Neskôr sa však dovzie, že Edward nie je úplne obyčajný chlapec.

PIATOK 20:30 DOMA - Najkrajšia vianočná tradícia

Počas týždňa pred Vianocami je Peyton Canadayová poverená organizovaním každoročného veľkého štedrovečerného večierku v ich rodinnom penzióne. Nečakane sa dostane do kontaktu so svojim bývalým priateľom, Dr. Benom Tylerom, ktorému pomáha postarať sa o malú Lily. Sú odhodlaní splniť posledné želanie Lilyinej zosnulej matky a vytvoriť pre ňu čarovné Vianoce inšpirované jej krásnymi spomienkami a rodinnými tradíciami. Aby to však mohlo fungovať, musí Peyton potlačiť bolesť, ktorú zažila, keď ju Ben pred 10 rokmi opustil.

SOBOTA 20:00 HBO - Kong: Ostrov lebiek

V roku 1973 po skončení vojny vo Vietname vládny agent Bill Randa najíma bývalého leteckého špecialistu Jamesa Conrada, skúseného stopára, aby viedol expedíciu na zmapovanie nedávno objaveného Ostrova lebiek. Niektorí z posádky nevedia, do čoho idú, iní tušia, že sa na onom ostrove ukrýva jedno alebo viac monštier. Ich cesta za poznaním sa neskôr mení na boj o prežitie a útek z prapôvodného raja, v ktorom nie je pre človeka miesto.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Bohemian Rapsody

Jediné, čo je pozoruhodnejšie, než ich hudba, je jeho príbeh. Bohemian Rapsody popisuje hudobnú kariéru i nekontrolovateľný život Freddieho Mercuryho od založenia skupiny Queen až po pamätný koncert Live Aid v roku 1985

Viac o téme: SúmrakHnev TitanovSpolujazdcaBohemian Rapsody
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu