Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Skvelé TV TIPY: Čaká vás akcia aj komédia: Vychutnajte si príbeh obľúbeného hrdinu

(Zdroj: TASR/AP/Warner Bros. Pictures, Ron Phillips)

Tento týždeň vás čakajú skvelé TV tipy. Tešiť sa môžete na úžasné komédie, ale aj na akciu, kedy matka vezme spravodlivosť do vlastných rúk. Pozrieť si však budete môcť aj príbeh obľúbeného hrdinu Batmana.

PONDELOK 20:30 Dajto - Salt

Ako agentka CIA zložila Evelyn Salt prísahu povinnosti, cti a lásky k vlasti. Jej lojalita sa ale stane dôvodom mnohých otázok po tom, čo ju ruský prebehlík obviní z toho, že je ruskou špiónkou. Salt sa dá na útek, počas ktorého využíva všetky svoje schopnosti a mnohoročné skúsenosti v úlohe tajného agenta na to, aby unikla svojim prenasledovateľom. 

UTOROK 20:30 JOJ Plus - Bohemian Rhapsody

Jediné, čo je pozoruhodnejšie ako ich muzika, je jeho príbeh. Bohemian Rhapsody opisuje hudobnú dráhu aj nekontrolovateľnú životnú špirálu Freddie Mercuryho od založenia skupiny Queen až po pamätný koncert Live Aid v roku 1985.

STREDA 20:35 JOJ - Tiesňová linka

Operátorka sa rozhodne na vlastnú päsť zachrániť dievča a postaviť sa tvárou tvár vrahovi, s ktorým sa v minulosti už stretla.

ŠTVRTOK 20:00 HBO - Batman začíná

Ako malý chlapec je Bruce svedkom násilnej smrti rodičov, ktorú si trpko vyčíta. V dospelosti je ovládaný hnevom a túžbou po pomste. Živí sa drobnými krádežami a ocitá sa v horskej väznici v Číne, kde sa stretáva s tajomným mužom Ducardom, ktorý ho naučí bojovému umeniu nindžov. Nakonies sa vracia do rodného Godham City. To sa za tých pár rokov zmenilo na nepoznanie. Bruce začína žiť dvojakým životom. Stane sa maskovaným bojovníkom Batmanom.

PIATOK 20:30 Markíza - Anjel pomsty

Mladá matka Riley North sa preberá z kómy po brutálnom útoku na jej rodinu, pri ktorom jej zabili manžela a dcéru. Keď vrahov nikto nepotrestá, Riley vezme spravodlivosť do vlastných rúk. Svoju frustráciu a hnev premení na motiváciu, a roky v úkryte trénuje myseľ aj telo. Stane sa z nej neporaziteľná pomstiteľka, ktorá uniká polici, FBI i losangeleskému podsvetiu. Riley má vlastné poňatie spravodlivosti. A nikto mu neunikne.

SOBOTA 20:00 HBO - Normálny víkend

Keď sa Audra prizná svojmu manželovi Noelovi, že sa kedysi vyspala so spolubývajúcou z vysokej školy Holly, ich životy naberú vzrušujúci a nečakaný smer. Neohlásená návšteva pôvabnej Holly oživí Noelov a Audrin milostný vzťah a prinesie nové zážitky. Všetci traja sa vrhajú v ústrety dobrodružstvu, o akom sa im ani nesnívalo.

NEDEĽA 20:30 Dajto - Černobyľ

Príbeh o mladom hrdinskom hasičovi, ktorý pracoval ako jeden z likvidátorov černobyľskej havárie. Ruský katastrofický film o tragických následkoch výbuchu v jadrovej elektrárni v Černobyle.

Viac o téme: BatmanSaltČernobyľBohemian Rapsody
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu