Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Skvelé TV TIPY, ktoré nesklamú: Tešte sa na napínavé trilery aj svet kúziel... Spoznáme víťaza Farmy!

(Zdroj: Repro foto YouTube/CinemArt SK, Warner Bros. Pictures, JoBlo Horror Trailers)

Začal sa nám nový týždeň a my vám s ním opäť prinášame tradičné TV TIPY. Počas najbližších siedmich dní sa môžete tešiť na poriadne napínavé trilery, nazriete do sveta kúziel a dozviete sa víťaza reality šou Farma 13.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Tiesňová linka

Na núdzové číslo 911, americkú verziu našej 112, za rok príde okolo 188 miliónov hovorov. Tentoraz je to ale osobné. Jordan Turnerová je skúsená operátorka. Jedného dňa však následkom zlého úsudku skončí telefonát katastrofou. Jordan je otrasená a nevie, či vôbec ešte môže pokračovať vo svojej práci. Potom ale šialenec unesie v kufri svojho auta tínedžerku Casey Welsenovú. Keď Jordan príjme hovor uneseného dievčaťa, jej život sa razom zmení. Uvedomí si, že únos má na svedomí vrah, ktorého už raz mala na telefóne a chce urobiť všetko preto, aby dievča zachránila. Jordan sa rozhodne na vlastnú päsť pomôcť dievčaťu a postaviť sa tvárou tvár vrahovi.

UTOROK 20:30 Dajto - 22 výstrelov

Charizmatický Jean Reno ako Charly Matteď hrá vo francúzskom thrilleri bývalého mafiána, ktorý posledné tri roky vedie pokojný život v ústraní a venuje sa svojej rodine. Jedného rána ho na parkovisku prepadnú maskovaní muži a zasiahnu 22 guľkami. On však streľbu prežije a jeho krutá pomsta na seba nenechá dlho čakať. Minulosť Matteďa doženie, keď sa objaví jeho kamarát z detstva. Prisahali si vernosť na život a na smrť, ale veci sa majú po rokoch inak... Film rozpráva o podsvetí francúzskej mafie v Marseille. Film je fikciou založenou na faktoch a realite každodenného života.

STREDA 20:35 TV JOJ - V pasci

Niekoľko dní po Vianociach sa švédsko-nórske nevlastné sestry Ida a Tuva vydali na zimný ponor do odľahlej časti nórskeho pobrežia. Ku koncu ponoru pod vodou Tuvu privalí odlomená skala a uväzní ju. Ida okamžite vypláva nad hladinu, no zistí, že ulomené skaly pochovali ich vybavenie, telefóny a kľúče od auta. Ida a Tuva sú úplne odrezané od akejkoľvek šance na vonkajšiu záchranu. Ida je podrobená skúške charakteru a sily, keď kvôli záchrane svojej nevlastnej sestry musí prekonať samú seba. Kým Ida bojuje o záchranu Tuvy, zistí, že ich sesterské puto nie je také silné, ako sa zdalo. Ukáže sa tiež, že už nejde len o prežitie, ale aj o ich vzájomný vzťah.

ŠTVRTOK 20:30 Dajto - Temný rytier

V Temnom rytierovi Batman zvyšuje stávku v boji so zločinom. S pomocou poručíka Jima Gordona a štátneho žalobcu Harveyho Denta, sa snaží zničiť posledné kriminálne živly v uliciach mesta. Toto spojenectvo spočiatku funguje efektívne, ale čoskoro všetci zistia, že to bola iba pasca a oni sa stali obeťami nevypočítateľného zločinca, ktorého všetci obyvatelia Gothamu poznajú ako Jokera.

PIATOK 20:30 TV Markíza - Fantastické zvery a ich výskyt

Fantastické zvery a ich výskyt je čarodejníckym dobrodružstvom, ktoré nás vracia do sveta čarodejníkov a zvláštnych bytostí vytvoreného spisovateľkou a autorkou príbehov o Harry Potterovi J. K. Rowlingovou. Fantastické zvery a ich výskyt začínajú v roku 1926, kedy Newt Scamender práve dokončil svetovú výpravu za hľadaním a dokumentáciou výnimočného výskytu magických stvorení. Jeho krátke zastavenie v New Yorku by sa zaobišlo bez nehody, keby nebolo mukla menom Jacob, strateného magického kufríka a úteku niektorých newtových fantasticých zverov, ktoré môžu byť veľkým problémom rovnako pre svet čarodejníkov, ako muklov...

SOBOTA 20:30 JOJ Plus - Rozpoltený

Muž, v ktorom sa skrýva 23 rozličných osobností, uniesol tri dievčatá. Musia sa pokúsiť o útek, skôr než sa v ňom zrodí hrôzostrašná 24. bytosť. S Kevinom sa už stihli zoznámiť tri študentky, ktoré pôvodne viezol domov na prázdniny otec jednej z nich. Stačila chvíľka a namiesto neho sedel za volantom podivný chlapík, ktorý ich bez vysvetlenia uspal chemikáliami. Neskôr sa prebudia zamknuté v pivnici, kam k nim pribudne aj ich väzniteľ. Z rozhovoru s ním ale rozhodne nie sú o nič múdrejšie, pretože Kevin je evidentný magor. O nič lepšie na tom nie sú ani jeho matka a malý Hedwig, ktorí za nimi do podzemia chodia. Nedajme sa však pomýliť, toto miesto nie je preľudnené.

Všetci ďalší väznitelia sú len produktom Kevinovej poruchy osobnosti. Pomôcť sa mu síce snaží erudovaná psychologička, dr. Karen Fletcherová, ale ako sa zdá, na také mimoriadne rozpoltenie pacienta nestačia ani jej dlhoročné skúsenosti. Vyznať sa v ňom pokúša aj jedno z uväznených dievčat, Casey, ktorá chce Kevinov stav využiť na útek. Ako dievča, ktoré prežilo mučivú traumu z detstva, je navyše mimoriadne odolnou a vynaliezavou osobnosťou so silne vyvinutým inštinktom na prežitie. Už čoskoro ho bude veľmi potrebovať. Kevinova dvadsiata štvrtá osobnosť sa už má každým dňom prebudiť a všetko nasvedčuje tomu, že to rozhodne nebude kladný hrdina.

20:30 TV Markíza - Farma 13 - Finále

V sobotu večer sa Slovensko dozvie víťaza 13. Farmy. Ktorí z farmárov si v veľkom finále zmerajú sily a kto získa výhru 75-tisíc eur?

NEDEĽA 20:35 TV JOJ - Bournov odkaz

V Bourneovom ultimáte agent Jason Bourne zlikvidoval tajný a kontroverzný vládny program spoločne s jeho tvorcami. Išlo však len o špičku ľadovca, pod ktorou sa ukrýva oveľa sofistikovanejší systém tajných operácií, ktorému šéfuje Byer. Chladnokrvného profíka udalosti okolo Jasona Bournea rozhodne nenechávajú chladným, a tak sa pre istotu rozhodne bezpečne pochovať podobný program skôr, ako mu prerastie cez hlavu.

K jeho smole však inak precíznu čistiacu operáciu prežije práve Aaron Cross a taktiež vedkyňa Marta Shearing (Rachel Weisz), ktorá mala na starosť jeho vedeckú časť. Tí dvaja sa navyše spoja a to je pre Byera smrtiaca hrozba, oveľa väčšia ako tá, ktorú predstavuje Bourne. Cross je tiež z poriadne nepoddajného materiálu a oproti Jasonovi má tú výhodu, že si všetko pamätá.

Viac o téme: Farma22 výstrelovFantastické zvery a ich výskytTv tipyTiesňová linkaRozpoltenýV pasci
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu