Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TV TIPY plné humoru: Tešiť sa môžete na dve bláznivé špiónky, ale aj na obrovský podvod

(Zdroj: Reprofoto YouTube/Totalfilm.cz)

Tento týždeň nás čakajú poriadne humorné filmy. Tešiť sa môžete na dve bláznivé ženy, ktoré sa z ničoho nič stanú špiónkami a aj na poriadne bizarný spor manželov. Komu nakoniec zveria tri deti? Na svoje si však prídu aj milovníci drámy. Nenechajte si ujsť najväčší podvod v histórii prestížnej súťaže Milionár.

PONDELOK 20:30 Dajto - Žraloky v Mississippi

Húf vysoko agresívnych žralokov, ktorí sú schopní prežiť v sladkej vode, prenikne proti prúdu do vôd rieky Mississippi. Okamžite začnú spôsobovať straty na životoch, ale miestne úrady sa rozhodnú všetko ututlať z dôvodu konania každoročnej súťaže v rybárčení, ktorá je v miestnych kruhoch najväčšou udalosťou roka. Dokážu však krvilačných žralokov zastaviť?

UTOROK 20:30 JOJ Plus - Únos

Jeff a Amy Taylor sú šťastný manželský pár. Cestujú naprieč krajinou smerom do Kalifornie. Na benzínovej pumpe si ich luxusný džíp všimne šofér Earl, s ktorým má Jeff malý konflikt. Neskôr sa im však pokazí auto a pomoc im ponúkne vodič kamiónu Red Barr, ktorý sľúbi, že odvezie Amy k najbližšiemu motelu, odkiaľ môže zavolať pomoc. Keď však Jeff zistí, že poruchu na ich aute spôsobil niekto úmyselne, ponáhľa sa do motela za manželkou. Amy však v moteli nikto nevidel. Jeffovi sa ju nakoniec podarí vypátrať. Keď však zistí, že banda svoje obete po získaní výkupného bez milosti vraždí, rozhodne sa konať...

STREDA 20:30 Markíza - Podvod v Milionárovi

Trojdielna miniséria Kvíz je inšpirovaná pozoruhodným a škandálnym príbehom Charlesa a Diany Ingramových, ktorí sa pokúsili o "kolosálnu lúpež" vo vedomostnej súťaži Chcete byť milionárom? 9. septembra roku 2001 boli major Ingram, jeho žena Diana a komplic Tecwen Whittock, ktorý sedel v publiku, obvinení z podvodného pokusu získať milión libier vo vtedy najpopulárnejšej televíznej súťaži na svete. Manželia stáli pred súdom za to, že ich komplic v publiku sprisahanecky pokašliaval, aby naznačil správne odpovede na otázky, ktoré majorovi kládol moderátor programu Chris Tarrant.

ŠTVRTOK 20:00 HBO - Děti si nech!

Flora a Viktor sú rodení víťazi, ktorí spolu neustále súperia, a to aj v manželstve. Neznášajú porážku natoľko, že budú bojovať až do konca, aby zvíťazili alebo si jednoducho dokázali, že majú pravdu. Každý z nich chce rozvodový spor vyhrať. Obaja však zúrivo bojujú o to, aby im neboli zverené do starostlivosti ich tri deti. Alexia, Sára a Juan počas nekonečných hádok svojich rodičov veľmi trpia a snažia sa ich presvedčiť, že život s jedným z nich by bol peklom na zemi.


PIATOK 21:40 JOJ - Špión, ktorý mi dal kopačky

Audrey a Morgan sú najlepšie priateľky, ktoré sa nevedomky zapletú do medzinárodného sprisahania vo chvíli, keď jedna z nich zistí, že jej bývalý priateľ je špión. Svet špiónov však vôbec nie je pripravený na dve bláznivé ženy a ich bezbrehé vyčíňanie. 

SOBOTA 20:35 JOJ - Ženy v pokušení

Úspešná psychologička Lenka Vlasáková vždy dokáže svojim pacientom fundovane poradiť. Keď ale pristihne svojho manžela in flagranti s milenkou, zostáva len bezradne stáť na prahu nového života. Jej výstredná matka Eliška Balzerová však má pre ňu zaručený recept. Nahradiť neporiadneho chlapa, chlapom poriadnym!

NEDEĽA 20:30 Markíza - Zrodila sa hviezda

Hlavnú úlohu v dychberúcej romantickej dráme Zrodila sa hviezda hrajú Bradley Cooper a Stefani Germanotta, ktorú však celý svet lepšie pozná pod jej umeleckým pseudonymom ako hudobnú superstar Lady Gaga.

Viac o téme: ŠpiónKtorý mi dal kopačkyMilionár
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu