Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Budete plakať... ale od smiechu: Bohaté TV TIPY ponúknu aj kvalitnú akciu! Godzilla opäť povstane

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube)

Po tomto týždni neostane jedno oko suché. Budete plakať... ale od smiechu! Program je tento týždeň na komédie obzvlášť bohatý. Ak by ste mali chuť na niečo iné, nebude chýbať ani bohatá akcia a dozviete sa aj to, ktorá zo šarmantných dám sa stane Slovenkou roka.

PONDELOK 20:30 Dajto - Gunman: Muž na odstrel

Sean Penn vždy pôsobil ako drsniak, ale až teraz dostal rolu skutočného akčného hrdinu. Ako vyčerpaný bývalý žoldnier a zabijak Jim Terrier chce svoju minulosť nechať za sebou. Jediné, po čom túži, je konečne sa usadiť so svojou dávnou láskou. Ale tajné služby sa svojich bývalých ovečiek tak ľahko nevzdávajú. Jim bude musieť očistiť svoje meno a postaviť sa organizácii, pre ktorú pracoval. 

UTOROK 20:30 JOJ Plus - Nicky Larson: Agent Amatér

Nicky Larson, najlepšie súkromné očko na svete, vyráža na vysoko rizikovú misiu s cieľom zachrániť legendárny parfum Cupid. Parfum, vďaka ktorému sa každý, kto ho použije, stane neodolateľným. Božský parfum sa však dostane do nepovolaných rúk, a to je problém, ktorý môže vyriešiť len ten najlepší agent. Tešte sa na bláznivú francúzsku akčnú kriminálnu komédiu.

STREDA 20:30 Markíza - Bomba na olympiáde

Počas XXVI. letných olympijských hier, ktoré sa konali v roku 1996 v americkej Atlante, bezpečnostný strážnik Richard Jewell zachránil tisícky životov nálezom batoha plného bômb a následnou evakuáciou oblasti štadióna pred ich explóziou. Z prvotne oslavovaného hrdinu sa neskôr kvôli nespoľahlivým a nekompletným informáciám z médií stáva hlavný podozrivý.

20:30 Dajto - Godzilla

Blíži sa epické znovuzrodenie ikonickej Godzilly, pôvodne vytvorenej japonskou spoločnosťou. V tomto veľkolepom dobrodružstve sa oproti sebe postavia svetovo najznámejšie monštrum a nenávistné bytosti, ktoré podporované ľudskou vedeckou aroganciou ohrozujú naše ďalšie prežitie.

ŠTVRTOK 20:30 Markíza - Jak dostat tatínka do polepšovny

Vaškovi rodičia sa ocitnú v zložitej situácii. Jeden druhého sa snažia pochopiť a rešpektovať rozdielnosť pováh. Nie je však ľahké upevniť už raz narušený vzťah. Situácia, ktorá nastala, je dosť kuriózna. Dvaja ľudia sa po ôsmich rokoch stretávajú, aby sa lepšie spoznali. A potom je tu Vašek, ktorý tak veľmi túži po otcovi, s ktorým by mohol prežiť úžasné dobrodružstvá. Ibaže práve vtedy, keď sa jeho túžby a sny začínajú napĺňať a Vašek prežíva snáď najkrajšie obdobie svojho života, jeho mama začína zisťovať, že spoločný život s Lubošom zrejme nie je taký jednoduchý. 

20:30 Jednotka - Slovenka roka

Priamy prenos zo slávnostného 14. ročníka odovzdávania ocenení úspešným ženám - Slovenka roka z historickej budovy SND.

PIATOK 20:20 Nova - Román pro pokročilé

Rudolf Anděl, kultivovaný muž so slabosťou pre štýl a krásne ženy, sa musí presťahovať z veľkomesta do horského hotela, ktorý vlastní spolu so svojím rozmarným bratom Arnoštom. Ani v drsnom teréne však Rudolf nestráca svoju povestný šarm a kravatu. Jeho nový vzťah mu však spôsobí problémy, najmä keď sa doň zapletie aj Rudolfova zlomyseľná bývalá manželka Marie a ich čudácky syn Bohdan. 

SOBOTA 20:35 JOJ - Johnny English znova zasahuje

Keď je svet v ohrození a tajná služba paralyzovaná, na scénu sa vracia Johnny English. Ale ako dokáže šialený muž, pre ktorého sú zmätky, chyby a omyly základným pracovným nástrojom, obstáť v súčasnom modernom svete? Je jasné, že tajného agenta Johnnyho Englisha, ktorý sa stal na staré kolená učiteľom, by do služieb vlasti už nepovolal ani ten najväčší šialenec. Lenže zúfalá situácia si žiada zúfalé riešenie.

NEDEĽA 20:30 Markíza - Godzilla 2: Kráľ monštier

Kryptozoologická agentúra Monarch čelí armáde obrovských monštier, vrátane impozantnej Godzilly, Mothry, Rodana a trojhlavého Kráľa Ghidoraha. Keď tieto predpotopné druhy začnú bojovať o nadvládu, samotná existencia ľudskej rasy visí na vlásku.

Viac o téme: GodzillaJohnny EnglishJak dostat tatínka do polepšovny
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu