Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sulík V siedmom nebi: Drsná výmena názorov pred kamerami... Hádala sa aj Cigániková!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V najnovšej časti obľúbenej jojkárskej relácie V siedmom nebi sa do akcie pomoci zapojí už v poradí druhý politik. Po lídrovi strany Hlas - sociálna demokracia, Petrovi Pellegrinim, si oblečie montérky stranícky šéf SAS-ky Richard Sulík. Jeho pomoc sa stretne s nepochopením náhodného okoloidúceho a medzi mužmi sa strhne ostrá výmena názorov!

Politik Richard Sulík v rámci jojkárskej relácie V siedmom nebi podal pomocnú ruku osudom ťažko skúšanému Jozefovi z obce Opatovce v okrese Trenčín. Už dlhé roky je pre svoje tri deti otcom aj matkou zároveň. Ich vlastná biologická sa o nich totiž vôbec nestará už niekoľko rokov. Jedného dňa sa z ničoho nič zbalila a odišla. Bez rozlúčky, bez vysvetlenia. Po čase sa rozviedli a napriek tomu, že mala na deti vyživovaciu povinnosť, nič na ne neplatila. Ani sa o ne nezaujímala.

Sulík V siedmom nebi:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV JOJ)

Najväčšími problémami tejto rodiny sú ale dve veci – Jozefov vážny zdravotný stav a zlá finančná situácia, do ktorej sa dostali. Päťdesiatnik musel pre svoje diagnózy prestať pracovať a jeho jediným príjmom je invalidný dôchodok vo výške 247 eur. Uživiť z tejto sumy štvorčlennú rodinu, v ktorej sú tri školopovinné deti, je nesmierne ťažké. Priam nemožné.

Jozef kedysi sníval o tom, že postupne kúsok po kúsku prerobí rodičovský dom, v ktorom žijú. Chcel aj vymeniť kotol na kúrenie, ktorý má už 16 rokov, no nič z toho nie je v jeho finančných možnostiach. Práve do tejto rodiny príde politik Richard Sulík a významným spôsobom sa zapojí do obrovskej akcie pomoci, ktorá bude meniť životy. Spolu so skupinou robotníkov budú statočnému Jozefovi a jeho trom deťom prerábať dom.

Sulík V siedmom nebi:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV JOJ)

Nuž, a práve počas obedňajšej pauzy šéf liberálov čelil ostrým narážkam okoloidúceho miestneho. Ten prechádzal okolo stanu, v ktorom sa podávala fazuľovica. „Je to aj pre nevoličov SAS?“ opýta sa muž. „Jasné, poďte,“ odvetí mu Sulík a už mu aj bude naberať porciu. Na mužovi bude vidieť, že sa snaží s predsedom SASky nadviazať rozhovor. „Možno ste ma videli, jak som šiel dole,“ povie. „Nevšimol som si vás predtým, prepáčte,“ skonštatuje Sulík. „Lebo pozeráte stále sám na seba,“ osopí sa na politika.

Sulík V siedmom nebi:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV JOJ)
Sulík V siedmom nebi:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV JOJ)
Sulík V siedmom nebi:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV JOJ)

Ten si však nepríjemné správanie len tak nenechá. „Chcete byť sprostý alebo sa chceme normálne baviť? Ja renovujem Jožkovi dom a myslím sám na seba, hej?“ zakontruje liberál.„Áno, ale zas iba na kamery,“ zhodnotí muž. Vtedy sa už do výmeny názorov Sulík zapojí ráznejšie a pridá sa k nemu aj Jana Bittó Cigániková. Ako to dopadne? A ako sa podarí obrovská prerábka domu pre Jozefa a jeho deti?

Sledujte obľúbené V siedmom nebi už dnes večer o 20:35 na JOJke!

Viac o téme: V siedmom nebiRichard Sulík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu