Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúci KONIEC súťažiaceho v Bez servítky: Porušil pravidlá a potom... Vypol si telefón a neprišiel na natáčanie!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Televízia Joj po sviatočnej pauze vrátila na svoje obrazovky obľúbenú šou Bez servítky. V pondelok odštartovala prvá pätica súťažiacich. No hneď v úvodný týždeň sa odohrala aj veľká dráma. Štvrtkovej večere sa totiž nezúčastní jeden z partie. Porušil pravidlá a... Produkcia potom už len poslala list!

Prvými novoročnými súťažiacimi v šou Bez servítky sú piati víťazi z uplynulého roka. Štvrtý deň patrí mladému Manfredovi... Hneď v úvode večera ho však čakal veľký šok. Namiesto štyroch hostí, totiž u seba doma privítal len troch. „Kde je Róbert?“ pýtal sa okamžite. Ani jeden zo súťažiacich však odpoveď nepoznal. 

Tá prišla až po tom, ako otvorili záhadnú obálku. „Ahojte, priatelia, dnes nenastúpi Róbert na nakrúcanie a vypol si telefón po tom, čo bol od producentov upozornený na taktizovanie,“ písalo sa v liste. Aké taktizovanie mali tvorcovia na mysli, nie je úplne jasné, no s najväčšou pravdepodobnosťou pôjde o jeho body pre Majku. 

Šokujúci KONIEC súťažiaceho v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Šokujúci KONIEC súťažiaceho v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Márii dávam za dnešný večer bodov 10. Podľa správnosti by to malo byť 5. Ale je súťažiaca ako my a moje srdce nepustí. Priznala si chybu a uznala si chybu. Preto som jej dal tých desať bodov,“ uviedol. Sama pritom priznala, že jej menu v ten večer vôbec nevyšlo.

Nie je to však prvýkrát, čo sa takéto taktizovanie v Bez servítky udialo, na čo v minulosti upozorňovali aj diváci. Jojka sa preto zjavne rozhodla proti nespravodlivému bodovaniu už zasahovať. Ako to celé dopadne sa dozviete dnes o 17:50 na Jojke.

Šokujúci KONIEC súťažiaceho v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Bez servítky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu