Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

V Bez servítky ich takmer porazilo: Servírovala ČERVY a CVRČKY... Robíš si z nás pi*u?!

Katarína Kadlecová Zobraziť galériu (5)
Katarína Kadlecová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Neverili vlastným očiam! Nepochybne najvýraznejšou účastníčkou tohto týždňovej zostavy v jojkárskej relácii Bez servítky je módna stylistka Katarína Kadlecová (36). Tá bude hostiť ostatných súperov práve v dnešnom - štvrtkovom vydaní. Ako prezrádzajú už upútavky, pripravila si pre nich poriadne "lahôdky".

Je extravagantná, kritická, svojská a do partie súťažiacich príliš nezapadla. Reč je o Kataríne Kadlecovej, ktorá momentálne bojuje o výhru v kulinárskej šou Bez servítky. Či sa jej vzťahy so súpermi zlepšia po tom, čo ich u seba doma pohostí, je otázne...

Už upútavka na dnešné vydanie totiž naznačuje, že si pre nich pripravila aj pomerne netradičné záležitosti. Ako predjedlo totiž Katka naservírovala súperom živé červy. „To nemyslíš vážne!” zvolal šokovaný Ondrej. „Ja som myslela, že ma trafí šľak,” okomentovala svoje zdesenie Bianka. 

V Bez servítky ich
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

V Bez servítky ich
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Okrem červov sa však na stole ocitli aj cvrčky. ktorých Katka svojím hosťom ponúkla. „To sú proteíny. Čisté mäso,” poznamenala. U hosti sa však nestretla s nadšením. „To si nás už robíš pi*u? Tak my sa trepeme do Čiech, aby sme sa prišli najesť a ty nám dáš na stôl toto?” neskrýval svoje rozhorčenie Ondrej. 

Či sa súperi dočkali od Katky aj iného jedla a či odchádzali domov hladní alebo najedení, sa dozviete už dnes večer o 17:50 na obrazovkách TV Joj v relácii Bez servítky. 

V Bez servítky ich
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu