Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Markíza chystá návrat legendárnej šou: Nové informácie o NEVESTE PRE MILIONÁRA… Skoro ako v tureckej telenovele!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Tak z tejto informácie budú fanúšikovia romantiky šalieť nadšením! Písal sa rok 2006, keď sa na markizáckych obrazovkách prvýkrát objavila Nevesta pre milionára, ktorá je u nás doteraz historicky najlsledovanejšou a najpopulárnejšou zoznamovacou šou. A televízia Markíza po dlhých rokoch chystá jej návrat!

Veľkolepá romantická šou Nevesta pre milionára, akú Slovensko dovtedy ešte nevidelo, sa pred 17-rokmi nakrúcala v priestoroch kaštieľa v Beladiciach. Dvadsaťpäť finalistiek sa vtedy snažilo získať srdce feši "boháča" - nemeckého podnikateľa s českými koreňmi Jana Novotného, ktorému prischla prezývka "Honzík". Snáď nikto, kto túto šou sledoval, dodnes nevie zabudnúť na jeho obľúbenú vetu - "Příjmeš moji růži?", z ktorej sa stala kultová hláška. 

Markíza chystá návrat legendárnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

A Nevesta pre milionára je späť! Portál mediaboom.sk informoval, že televízia Markíza už aktívne pracuje na príprave tejto šou, pričom podľa ich zistení tvorcovia hľadajú vydajachtívé ženy aj v známych vodách - Markíza vraj do šou oslovuje aj účastníčky, ktoré sa už v televíznych reality šou predtým objavili. Samozrejme, v hre sú aj ženy z bežnej verejnosti, ktoré prejavili záujem a prihlásili sa na kástingy, ktoré Markíza spustila už pred nejakým časom, na obrazovkách by sa šou mala už objaviť v roku 2023.

Podľa mediaboom sa Nevesty týkala výzva, ktorá na obrazovkách bežala ešte počas leta.„Si nezadaná a hľadáš toho pravého? Snívaš o romantických zážitkoch a partnerovi, ktorý ti zmení život? Prihlás sa na casting hneď teraz a staň sa súčasťou výnimočnej a neopakovateľnej romantickej šou,“ hlásila vtedy Markíza. 

Markíza chystá návrat legendárnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a spomínaný web takisto priniesol prvé informácie o tom, kde by sa Nevesta pre milionára mala nakrúcať. A tentokrát sa zjavne tvorcovia poriadne plesli po vrecku, keďže na Slovensku to nebude. Zatiaľ neznámy boháč a snaživé žienky sa budú zoznamovať v slnečnom Turecku, čo nápadne zaváňa úspechom tamojších telenoviel. Tak čo, tešíte sa? 

Markíza chystá návrat legendárnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Nevesta pre milionára
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu