Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

TV TIPY, pri ktorých nezaspíte: Rozblázni vás Maska, rozplače Hačikó a v napätí udrží Drakula

tv tipy - koláž
tv tipy - koláž (Zdroj: koláž Telkáč)

Tento týždeň je filmová ponuka naozaj pestrá. Televízie prinesú bláznivé komédie, dramatické silné príbehy, ale aj akčné a dobrodružné záležitosti. Máte sa rozhodne na čo tešiť!

PONDELOK 22:25 Dajto - Maska

Aj nezaujímavý zamestnanec banky môže zažiť obrovské dobrodružstvo. Stanley Ipkiss (Jim Carrey) vyloví z rieky starú drevenú masku a vtedy sa začnú diať veci! Stačí, aby si ju nasadil, a stane sa z neho kreslený hrdina s množstvom animovaných rekvizít. Škeriace sa zelené monštrum však čoskoro stretnú nepríjemné problémy, opletačky s miestnymi gangstrami aj políciou a ani sám si nie je istý, či je to sen alebo skutočnosť.


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Temné a len pre dospelých: Z týchto rozprávok by deti mali nočné mory


UTOROK 20:40 Plus - Lovec: Zimná vojna

Silný bojovník Eric vyrastie a vyhlási vojnu nielen zlej kráľovnej Ravenne, ale aj jej mladšej sestre Freye - ľadovej kráľovnej. Príbeh sa odohráva v čase, kedy sa ešte o Snehulienke nechyrovalo a kráľovná Ravenna si v pohode mohla diskutovať so zrkadlom. Jej mladšia sestra Frey je však príliš citlivá. To sa ale zmení, keď príde o čerstvo narodené dieťa. Odvtedy unáša deti, z ktorých vychováva neľútostných bojovníkov...

STREDA 20:00 HBO - Najväčší showman

Tvorcovia výpravného muzikálu sa inšpirovali životným príbehom amerického zabávača a obchodníka P. T. Barnuma, ktorý založil najväčší pojazdný cirkus v USA. Fantastický Hugh Jackman a chytľavé melódie vás určite pobláznia.


Mohlo by vás zaujímať:Pre film obetujú všetko: FOTO Tieto krásne herečky spravili zo seba šeredy


ŠTVRTOK 16:55 Joj Cinema - Hačikó: Príbeh psa

Obľúbený príbeh o viere, oddanosti a láske chytí za srdce každého. Richard Gere sa v úlohe univerzitného profesora ujme opusteného psa a medzi nimi sa vytvorí skutočne silné puto, ktoré nikto nechápe.

PIATOK 22:20 Nova - Drakula: Zrod legendy

Ako sa zrodila legenda o krvilačnom vládcovi Transylvánie - Draculovi? Hoci ho dnes vnímame ako jedno z najväčších mytologických monštier, stal sa legendou, ktorá dokázala zabrzdiť turecký vpád do Európy. Postavil sa obrovskej presile, obetoval sa pre svoju rodinu aj ľud. Zrodenie legendy o Drakulovi sa jednoducho oplatí vidieť.


Mohlo by vás zaujímať:Neúspech či vyhorenie: Tieto hollywoodske hviezdy odišli na herecký dôchodok priskoro


SOBOTA 16:30 Joj - Diabol nosí Pradu

Meryl Streep v úlohe nekompromisnej šéfredaktorky vládne módnemu časopisu železnou rukou. Pri plnení svojho plánu - spraviť z Runway módnu bibli New Yorku - neustále rozkazuje a pohŕdavo zhadzuje všetko a všetkých. Nová asistentka Andy Sachsová (Anne Hathaway) sa má zaradiť do dlhého radu asistentiek, ktoré nesplnili je očakávania. Dokáže sa jej vzoprieť a zvládne aj tie najnáročnejšie úlohy?

NEDEĽA 20:30 Jednotka - Rukojemník

V šesťdesiatych rokoch minulého storočia sa dá do rakúska utiecť cez tunel, ktorý sa nachádza pod riekou Morava. Nie každý však vie, kde presne je. Mladý hrdina Peter atmosféru doby vďaka svojmu veku až tak nevníma. Vyrastá však u starých rodičov, keďže jeho rodičia emigrovali do Viedne, no nedarí sa im ho získať k sebe. Peter sa však neustále pokúša dostať cez čiaru a zároveň má problémy s partiou čierno gardistov, ktorí trápia slabšie deti.

Viac o téme: MaskaDiabol nosí PraduNajväčší showman
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu