Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TV TIPY, ktoré stoja za to: Užite si parádny filmový týždeň

koláž - tv tipy Zobraziť galériu (2)
koláž - tv tipy (Zdroj: koláž Telkáč)

Staré dieťa mladne, Baby nesedí v kúte, z naivnej blondíny sa stane vraždiaca zbraň a vyhladenie prežije muž vďaka väzeniu. Tento týždeň na vás čakajú filmy plné paradoxov a spletitých príbehov, ktoré by ste rozhodne nemali premeškať.

PONDELOK 20:00 Nova Cinema - Podivuhodný prípad Benjamina Buttona

Benjamin Button sa nenarodil ako všetky ostatné bábätká. Jeho životný čas plynie naopak - narodil sa starý a postupne mladne. Jeho otec sa takéhoto zvláštneho dieťaťa zľakol a odložil ho na schody domova pre seniorov. Našťastie sa ho ujmeopatrovateľka Queenie a nahradí mu chýbajúcu rodinu. Jedného dňa však stretne ženu, na ktorej modré oči nemôže zabudnúť...


Mohlo by vás zaujímať:Premiéry, ktoré si nesmiete nechať ujsť: Toto nás ešte do konca roka čaká


UTOROK 21:00 ČT1 - Lidice

Udalosť, ktorá otriasla celým svetom, bola spracovaná vo viacerých snímkach. V tomto prípade sa tvorcovia inšpirovali skutočným príbehom Františka Šímu, ktorý nešťastne pri opileckej bitke zabil vlastného syna. Vyhladenie Lidíc tak prežije vo väzení. Po vojne sa, nič netušiac, vracia domov, kde nachádza len holú pláň… Film nejde cestou klasických vojnových snímok, ale tragédiu skôr približuje prostredníctvom medziľudských vzťahov.

STREDA 20:00 HBO - Bohemian Rhapsody

Film plný hudby rockovej skupiny Queen, vynikajúcich hereckých výkonov a nakoniec aj niekoľkých zlatých sošiek Oscara sa oplatí vidieť aj niekoľkokrát. Snímka ukazuje priam hviezdny vzostup nekonvenčnej kapely vďaka jej revolučnému zvuku a ikonickým piesňam, a to od úplného začiatku až po nezabudnuteľné vystúpenie na koncerte Live Aid v roku 1985, na ktorom predviedli jednu z najväčších šou.


Mohlo by vás zaujímať:Vyvrcholila mrazivá dráma Černobyľ: 5 vecí, ktoré boli v realite inak, než ukázal seriál


ŠTVRTOK 16:20 JOJCinema - Hriešny tanec

Baby nebude sedieť v kúte! Známu vetu s ešte známejšieho filmu poznajú azda všetci. Veď Hriešny tanec je už akousi kultovou záležitosťou, ktorú fanúšikovia musia pozerať vždy, keď sa dá. Pre sedemnásťročnú Frances (alebo Baby) sa stanú prázdniny v roku 1963 nezabudnuteľnými. Vďaka tanečnému inštruktorovi Johnnymu zažije dokonalé prázdniny plné dobrodružstva, lásky a tanca.

PIATOK 20:35 JOJ - Stratené dievča

Nick Dunne nahlasuje práve v deň 5. výročia svadby, že jeho žena Amy je nezvestná. Pri vyšetrovaní sa rúca obrázok šťastného manželstva a všetko nasvedčuje tomu, že ju zabil on sám. Zúfalý Nick organizuje rozsiahle pátracie akcie a robí všetko, aby sa jeho žena našla, no popritom pokračuje aj policajné vyšetrovanie. A znepokojivých otázok je čoraz viac...


Mohlo by vás zaujímať:Búrlivák z hereckej rodiny: VIDEO Od oplzlej nahrávky až po rodinný pokoj so štyrmi deťmi!


SOBOTA 20:10 JOJ Plus - Kuriér

Práca Franka Martina je presne taká,ako práca všetkých ostatných kuriérov. Prevziať zásielku a spoľahlivo ju doručiť adresátovi. Frank sa roky drží pravidla, že zásielky v žiadnom prípade neotvára. Jediné porušenie tejto zásady sa mu stalo osudným. V zásielke totiž našiel mŕtvolu mladej ženy, kvôli čomu má teraz v pätách profesionálnych zabijakov.

NEDEĽA 20:30 Markíza - Lucy

Typická blondína Lucy sa vždy zamiluje do nejakého podliaka. Ten posledný ju zatiahol do obchodu s drogami a kým pochopí situáciu, už má v bruchu zašitý balíček s extrémne silnou syntetickou drogou. Ak chce prežiť, musí ju prepašovať do Európy. Zásielka sa však roztrhne a jej obsah sa začne vstrebávať do Lucinho tela. Lucy sa zrazu stane silnejšou, vnímavejšou, rýchlejšie rozmýšľajúcou a s nadľudskými schopnosťami. Z takého daru by sa však mohla stať nebezpečná hrozba...

Viac o téme: LidiceBohemian RhapsodyPodivuhodný prípad Benjamina Buttona
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu